Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 15 juli 2021

Udlejning af kaffeautomater - 6 ting du skal overveje, når du lejer en kaffeautomat

Du har besluttet dig for at tage springet! Du har besluttet, at din virksomhed ikke længere kan tolerere instant kaffe, og det er blevet tid til at få en god kop kaffe fra en ordentlig kaffeautomat - Godt for dig!

Hvis du er nået frem til ovenstående konklusion, så har du garanteret også tjekket priserne på kaffeautomater og fundet ud af, at det aldeles ikke er en billig investering. Det er derfor godt, at der er flere leverandører, som der i stedet vælger at udleje kaffeautomater. Der kan være mange fordele forbundet med at leje en kaffeautomat, men det er samtidig vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser inden anskaffelsen. Vi giver dig her en liste over 6 ting, som du skal overveje, når du lejer en kaffeautomat.

  1. Udlejningskontrakt - Det er en god idé at sikre sig, at kontrakten er så kort som muligt (helst fra måned til måned). Den sidste ting du ønsker at gøre, er at leje en kaffeautomat, blot for at finde ud af, at dine medarbejdere ikke bryder sig om kaffen og kaffemaskinen er alt for svær at betjene, hvorefter du stadig har 12 måneder eller længere tilbage af din lejekontrakt.

  2. Pris - Det kan måske synes indlysende, at man skal være opmærksom på prisen. Det er dog om ikke andet ekstremt vigtigt, da prisen i nogle tilfælde kan være vildledende. Jo lavere pris, jo bedre, men sørg for at undersøge, hvad der er og hvad der ikke er inkluderet i prisen.

  3. Mulighed for at skifte kaffeautomaten - Kaffe er en meget personlig ting. Hvad der fungerer for en virksomhed, behøver således ikke at fungere for en anden. Du ønsker at underskrive en lejekontrakt vel vidende, at hvis den oprindelige kaffeautomat løsning ikke fungerer for dig, så kan du uden problemer bytte til en anden løsning, der passer bedre til dine behov.

  4. Service og vedligeholdelse - En af de bedste ting ved at leje en kaffeautomat frem for at købe en er, at der i langt de fleste tilfælde medfølger en serviceaftale. Du bør altid tjekke, hvorvidt service og vedligeholdelse er inkluderet i prisen for leje af kaffeautomat.

  5. Én leverandør - Ideelt set bør du altid leje din kaffeautomat fra den samme leverandør, som forsyner dig med kaffe. På denne måde ved du altid hvem du skal henvende dig til, hvis du er utilfreds med smagen af din kaffe.

  6. Udtalelser - Den bedste måde at sikre ro i sindet, er ved at læse andres udtalelser. På denne måde, kan du finde bevis for, at andre virksomheder har været tilfredse med den pågældende leverandør.

Hvis du er interesseret i at få et tilbud på leje af kaffeautomat, kan du til hver en tid udfylde kontaktformularen her på siden.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut