Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten installeres?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 21. december 2018

Lær din kaffe at kende

Kender du din kaffe?

Kaffe er verdens mest populære drik, men hvor meget ved du egentligt om den brune væske vi hælder i os dagligt? Danskerne drikker i gennemsnit 3-4 kopper kaffe om dagen. Kaffe er dermed den mest populære drik efter vand for danskerne.

Kaffen vi drikke kommer fra hele verden og vi drikker desuden også forskellige sorter bønner. Disse forskellige sorter fra forskellige dele af verden, skal ristes på en af flere måder og derefter males på en bestemt måde. Lyder det forvirrende? Bare rolig, vi holder dig i hånden igennem det hele.

Ved du blandt andet hvad forskellen på arabica og robusto bønnen er? Eller hvad forskellen på kaffe fra Asien og Afrika er? Står du og skal brygge den perfekte caffe latte, men ved ikke hvilke bønner der skal bruges, hvordan de skal ristes eller males, så læs du trygt videre og bliv klædt på som en ægte barista. 

Har du ikke tid til at lege barista, så udfyld formularen og modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat.

Kaffe _infografik