Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 14 juli 2021

Kaffeløsninger til virksomheder

En kaffeløsning er ofte en uundværlig del af enhver virksomhed og der findes efterhånden mange forskellige måder, hvorpå du kan få en kaffeløsning der passer til lige netop din virksomheds behov. De fleste forhandlere tilbyder, at du kan købe, leje eller lease en kaffemaskine. Nogle få tilbyder desuden en metode, hvorved du kun betaler for det antal kopper, som virksomheden forbruger.

Køb af kaffeløsninger

Mange virksomheder foretrækker at købe i stedet for at leje eller lease, og i nogle tilfælde er dette dog også den mest optimalt løsning, hvis du allerede har midlerne, eller hvis det på den ene eller anden måde har betydning for din virksomhed, at aktivet er købt. Hvis du vælger at købe en kaffeløsning, skal du regne med en pris på alt fra 800 kr. til 50.000 kr. afhængig af maskinens kapacitet, funktioner og kvalitet. Hvis man er faldet for en kaffemaskine af høj kvalitet, men prisen synes at være for høj, så er der mulighed for at leje eller lease kaffeløsningen. På denne måde slipper du for indkøbsprisen, og kan efter nogle måneder vælge at udskifte kaffeløsningen, hvis du skulle ønske det.

Leje af kaffeløsninger

Det er ikke altid nødvendigt at købe en kaffeløsning, da du ligeledes kan vælge at leje en. Ved at leje en kaffeløsning, kan du hurtigt dække virksomhedens behov for kaffe, men samtidig ikke være bundet til den pågældende kaffeløsning over en længere periode.

I nogle tilfælde er der tale om en relativ omfattende beslutningsproces, når man skal afgøre hvilken kaffeløsning man skal investere i. Ved at leje en kaffeløsning, kan virksomheden opnå en fleksibel løsning, hvor lejeaftalen hurtigt kan opsiges igen, og man ender derfor ikke op med at have investeret et unødvendigt højt beløb i en kaffeløsning.

Som tidligere nævnt er markedet for kaffeløsninger relativt bredt - med kaffeløsninger i forskellig størrelse, kvalitet, brygningskapacitet og brygningshastighed. Af denne grund varierer prisen på en lejet kaffeløsning også en hel del. Prisen for at leje en kaffeløsning afhænger endvidere af en række øvrige faktorer, såsom lejens længde, opsigelsesfristen og hvorvidt lejeaftalen inkluderer service på kaffeløsningen. Lejeprisen på en kaffeløsning vil derfor typisk variere en hel del, hvorfor denne først oplyses, når man har fundet den specifikke model.

Leasing af kaffeløsninger

Det er som tidligere nævnt ikke altid optimalt at købe en kaffeløsning, og i nogle tilfælde er det også bedre at lease i stedet for at leje.

Leasing er grundlæggende en aftale, hvor leasingtager forpligter sig til at betale en række ydelser til leasinggiver, hvormed leasingtager til gengæld opnår brugsretten over kaffeløsningen i den aftalte periode. Dette er den mest anvendte løsning, da det på den ene side giver virksomheden en fleksibel kaffeløsning, ligesom man i nogle tilfælde kan have aftalt et beløb, som kaffeløsningen i slutningen af leasingperioden kan købes for.

Kopsystem som kaffeløsning

Et kopsystem er en nem og enkel kaffeløsning. Ved denne type kaffeløsning betaler virksomheden kun for de antal kopper, som de forbruger - dvs. at man ikke har dyre udgifter til kaffemaskiner, reparation eller vedligeholdelse, da alt dette er inkluderet i kopprisen. Hos langt de fleste forhandlere bliver prisen pr. kop mindre, desto større forbruget er.

Hvis du er interesseret i at købe, leje eller lease en kaffeløsning, kan du til hver en tid få op til fire uforpligtende tilbud her på siden.