Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 16 juli 2021

God billig løsning på kaffe til virksomheder

Mange virksomheder har brug for en god kaffemaskine eller kaffeautomat, men det kan være svært at finde en der passer til virksomhedens prisleje. Det er dog muligt at få en god billig kaffeautomat, som passer til de fleste virksomheder.

Hvad er en god og billig løsning på kaffe til virksomheder?

En god og billig løsning på kaffeautomat eller kaffemaskine er en løsning der kun lige opfylder virksomhedens behov for kaffe. 

Mange laver den fejl, når de skal vælge kaffeautomat, at de vælger en kaffeautomat med for mange funktioner, da de på denne måde er sikret at den opfylder alle ansattes behov. Problemet er dog at virksomheden hurtigt finder ud af, at kaffeautomatens funktioner er overflødige og dermed omkostningsfulde. Når man skal vælge kaffeautomat er det derfor yderst vigtigt, at man kender virksomhedens behov og vælger kaffeautomat ud fra disse.

Hvis man som virksomhed vælger at leje eller lease kaffeautomaten, og man som virksomhed er i tvivl omkring de behov de har, så bør man sikre sig at aftalen med leverandøren ikke binder i for lang tid. Man kan med fordel indgå en aftale der gør det muligt at opsige aftalen fra måned til måned eller i kvartalet. På denne måde brænder virksomheden ikke inde med en kaffeautomat, der er dyr og overflødig.

Brugte kaffeautomater og kaffemaskiner

En god løsning for de virksomheder, der ønsker en kaffeautomat med en lang række funktioner og mulighed for flere kaffetyper, er en brugt kaffeautomat eller kaffemaskine. Mange virksomheder overser denne mulighed da de, som med mange andre ting, tror at kaffeautomatens levetid er kort og at en brugt ikke er lige så god som en ny.

Dette er dog ikke helt sandt da der er mange fordele ved en brugt kaffeautomat. En brugt kaffeautomat kan nemlig langt fra karakteriseres som brugt, da kaffeautomaten gennemgår en total renovering inden den sælges eller lejes ud. Derudover er en brugt kaffeautomat væsentligt billigere end en ny. En brugt kaffeautomat er derfor ofte lige så god som en ny, men bare uden de nyeste funktioner og teknologier.

Hvis man som virksomhed kan leve med det næstbedste, til fordel for mange funktioner og et bredt udvalg af kaffevarianter, bør man vælge en brugt kaffeautomat. Ønsker man derimod som virksomhed at have en kaffeautomat med nyeste teknologi og design, så er en ny kaffeautomat det rette valg.

Leasing eller leje af kaffeautomat?

En anden god måde at nedbringe omkostningerne på en kaffeløsning til virksomheden, er leasing eller leje af kaffeautomat. En lejeløsning har ofte den fordel, at man kan ophæve kontrakten fra måned til måned, eller fra kvartal til kvartal. Dette gør, at der er mindre økonomisk risiko forbundet med kaffeautomaten, når virksomheden lejer denne.

Kaffekop med kaffe

En anden mulighed er leasing af kaffeautomaten eller kaffemaskinen. En leasingaftale på en kaffeautomat fungerer typisk på samme måde som en afbetalingsordning, hvor virksomheden over tid vil være ejer af kaffeautomaten.

Det gode ved leasing og leje er, at der ofte følger en serviceaftale med i prisen, hvilket betyder at eventuelle reparationer og vedligeholdelse af kaffeautomaten klares af leverandøren. Dette kan være en fordel for de virksomheder, der ikke selv ønsker at håndtere komplikationer og vedligeholdelse af kaffeautomaten.

Prisen på en brugt kaffeautomat

Som ved en ny kaffeautomat kan det være svært, at fastsætte et prisleje på en brugt kaffeautomat eller kaffemaskine. Prisen på en brugt kaffeautomat er nemlig styret af virksomhedens behov og krav, i forhold til funktioner og kaffevarianter.

Du kan her på siden udfylde kontaktformularen og indhente op til fire tilbud på en kaffeautomat eller en kaffemaskine, som er skræddersyet til din virksomhed.