Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 20. juli 2021

Ekspertvalg.dk anbefaler: 5 interessante podcasts til iværksætteren

Top 5 interessante podcasts om iværksætteri

Som noget nyt i denne måneds opsamling, har vi, i stedet for fem spændende erhvervsnyheder fra maj måned, samlet fem interessante podcasts til iværksætteren.

Normalt plejer vi den sidste dag i hver måned at samle fem interessante erhvervsrelaterede artikler eller begivenheder, der opsummerer måneden. Denne måned har vi dog rystet posen og fundet frem til fem podcasts, som vi gerne vil tippe vores læsere om.

Disse podcasts handler alle om iværksætteri, startups og selvstændige. De handler om succeshistorier, generelle iværksætterhistorier og diskussioner m.m. Går du med en iværksætter i maven, eller finder du blot denne verden interessant, kan du med fordel læse med her og og blive inspireret til den næste podcast, du skal lytte til.

Iværksætterhistorier: At begå sig i iværksætterverdenen

Iværksætterhistorier fortæller en række historier om iværksætteri, startups og det at være selvstændig. Denne iværksætter podcast fokuserer på forskellige og alsidige iværksætterhistorier.

I podcasten kan du høre de værten Esben Brandborg Østerby, der brænder for iværksætteri. I hvert afsnit, der varer mellem 45-60 min., interviewer han en dansk iværksætter og viderebringer på den måde en masse guldkorn til lytterne.

Podcasten har blandt andet tidligere haft besøg af Too Good to Go’s tekniske medstifter, Brian Christensen og CEO og Co-Founder af Happy Helper, Dennis Forchhammer. Derudover kan du også høre Tony Bruun fra Nicehair, Vivinos Heini Zachariassen og Henrik Zillmer fra Airhelp. Du kan høre alle afsnit og læse mere her: Iværksætterhistorier.

Rollemodellerne: At turde ændre rutinerne

Podcasten Rollemodellerne by Beartalk handler om, hvordan man opnår succes ved at turde at ændre rutinerne. I hvert afsnit fortæller en iværksætter om sin historie og erfaringer fra iværksætterverdenen. Et afsnit varer lidt over en time.

Podcasten er, ifølge værten Bjørn Vestergaard Barfoed, meget mere end blot en iværksætterpodcast. Han forsøger i sine samtaler med ekstraordinære personligheder at afmystificere succes og at komme ind på mennesket bag succesen.

Der er i alt 32 episoder med danske rollemodeller, der forsøger at besvare spørgsmålet om, hvordan de har opnået success ved at gå benhårdt efter målet. Tidligere har Martin Thorborg, Morten Resen og Thomas Bigum blandt andre været med i studiet hos Beartalk.

Du kan høre alle episoderne og læse mere om podcasten her: Rollemodellerne by Beartalk.

Iværksætter Podcast: Af, for og med iværksættere

Iværksætter Podcast er en podcast med klart fokus på iværksættere. Den er lavet af iværksættere, til iværksættere og har iværksættere som gæster. Nicki Friis er manden bag podcasten, og han er også værten, der taler med de gæstende iværksættere.

Afsnittene varierer meget i længde. Der kan findes afsnit, der kun varer 12 minutter, mens nogle varer op til 45 minutter. Det typiske afsnit varer dog omkring 20-30 minutter. Desuden er der på nuværende tidspunkt 122 afsnit af kaste sig ud i, hvis man går med en lille iværksætter i maven.

Foruden at kunne høre de forskellige historier fra en række iværksættere, kan du også læse en kort introduktion af den pågældende iværksætter, samt hvilke bøger de mener, enhver iværksætter bør læse. Du kan høre episoderne samt læse mere om podcasten her: Iværksætter Podcast.

Startupsnakken: Hudløst ærlig snak om iværksætteri

De to værter, Martin Bengaard og Anders Thue Pedersen, snakker i podcasten med en række, danske iværksættere, hvor de forsøger at identificerer erfaringer og oplevelser fra iværksætterverdenen. Derudover fortæller de to værter hudløst ærligt om iværksætteri ud fra egne erfaringer.

De har indtil slut november 2018 udgivet et afsnit hver uge. De har ikke udgivet nogle nye episoder siden da, dog er der stadig 95 spændende afsnit at kaste sig ud. De fleste afsnit varer mellem 20-25 minutter, dog kan du finde nogle enkelte afsnit, der varer op til 50 minutter.

Tidligere har de to værter blandt andet berørt emner som, hvordan du kan identificere, om du har fået en god idé, de gode partnerskaber og videomarkedsføring. Du kan læse mere om podcasten og høre de forskellige episoder her: Startupsnakken.

At Turde FM: Skab fremtidens virksomheder

At Turde FM er en podcasts, der fokuserer på fremtidens virksomheder. Podcasten gennemgår strategier, statistikker og handlinger, der alle har til formål at inspirere lytterne til at træffe bedre beslutninger.

Afsnittene er noget længere end de tidligere nævnte podcasts i dette indlæg. Et afsnit varer alt imellem 35 minutter og to timer. De fleste af afsnittene varer dog over en time. Der er indtil videre 92 afsnit, og podcasten udkommer ca. to gange om ugen.

Podcasten behandler emner som performance marketing, struktur på content og kold canvas. Du kan lytte til podcasten og læse mere om den her: At Turde FM.

Hvad sker der i juni måned?

I nedenstående afsnit kan du, som sædvanligt, læse om, hvad der sker af erhvervsrelaterede begivenheder i juni, som du måske vil finde interessante.

Torsdag den 6. juni sætter Tænketanken Mandag Morgen fokus på kursen for fremtidens velfærd. Dette gør de på konferencen Gentænk Velfærden 2019 sammen med en række dygtige folk fra Altinget. Fokus vil være på den teknologiske udviklings betydning for velfærden.

Målet med konferencen er at få svar på, hvordan vi på bedst mulig vis kan bruge ny teknologi på velfærdsområdet. Du kan læse mere om konferencen, se programmet og tilmelde dig her: Gentænk Velfærden 2019.

Du kan også læse relevante nyheder og guides på denne nyhedsside.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?