Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 juli 2021

Jura kaffeautomater

Jura kaffeautomater til virksomhed

Vil du have en kaffeautomat med en hurtig bryggetid og mange forskellige kaffevarianter, som ligeså er nem at vedligeholde og rengøre til din virksomhed? Så bør du muligvis overveje at investere i en Jura kaffeautomat. Jura kaffeautomater besidder nemlig alle disse førnævnte fordele, som du uden tvivl vil sætte pris på i en kaffeautomat til virksomhed.

Det Schweiziske Jura mærke har eksisteret siden 1931 og har været førende inden for husholdningsapparater siden midten af 1980’erne. Jura har dog i dag valgt at fokusere deres produktion mod det semi-professionelle marked for kaffeautomater og -maskiner, til både private og virksomheder. Det som kendetegner en Jura kaffeautomat er den høje kvalitet og det stilrene design. Jura er dermed et af de mest populære brands inden for kaffemaskiner og kaffeautomater i Skandinavien blandt andet på baggrund af førnævnte kvaliteter og fordele. En kaffeautomat fra mærket Jura kan derved opfylde de fleste virksomheders behov og ønsker.

Ønsker du op til fire uforpligtende og gratis tilbud på en Jura kaffeautomat? Såfremt du ønsker dette, kan du blot udfylde kontaktformularen her på siden, hvor du herefter vil modtage skræddersyede tilbud på dette.

Jura GIGA X9 + X9c Professional

Jura giga x9

GIGA X9 og X9c er udstyret med hele tre termoblokke og tre pumper, hvilket gør, at maskinen kan brygge kaffe på kort tid. GIGA X9 har et bredt udvalg af specialkaffe, og kan betjenes med blot et enkelt tryk på en knap. Maskinen er derudover udstyret med en separat kvalitetssteamer, der leverer mælk og mælkeskum på professionelt niveau.

Jura GIGA X9 er udstyret med et integreret rense-, skylle- og afkalkningssystem, hvilket betyder, at man ikke behøver at rengøre kaffemaskinen manuelt. GIGA X9 er dermed utrolig let at vedligeholde og er yderst hygiejnisk. Jura tilbyder et stort udvalg af forskellige eksterne moduler og enheder, som er med til at tilpasse den enkelte virksomheds behov. Jura GIGA X9c kobles direkte til vandforsyningen, hvor X9 benytter en vandtank.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Jura GIGA X8 + X8c Professional

giga x8

GIGA X8 har et stilrent, sort design og den benytter en speciel teknologi til at brygge kaffen, hvilket giver et utroligt velsmagende resultat. GIGA X8 kan desuden brygge to kopper kaffe på samme tid, med samme gode smag og aroma. Kaffemaskinen fylder ikke meget og er dermed meget kompakt. Dette gør den ideel for både kontorer, hoteller og catering, hvor bordpladsen er en smule trang. Jura GIGA X8 giver mulighed for hele 29 forskellige typer kaffe, som kan vælges via det brugervenlig betjeningsmodul på fronten. Betjeningsmodulet kan indstilles efter brugerens specifikke behov og præferencer.

GIGA X8 og X8c har begge to kværne, som er med til at sikre, at kaffebønnerne er ensartet malet, hvilket giver den gode smag. Maskinerne har alle integrerede renseprogrammer til både rengøring og afkalkning, hvilket gør, at maskinen er nem at vedligeholde og rengøre. Ligesom X9 benytter X8 en vandtank, som man selv påfylder, hvor X8c tilkobles direkte til vandforsyningen.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Jura GIGA X7 + X7c Professional

giga x7

Jura GIGA X7 og X7c er de mest kompakte løsninger i GIGA-serien. X7 er designet til at levere kaffe af høj kvalitet på kort tid, hvilket gør denne kaffemaskine særdeles effektiv. GIGA X7 er dermed en professionel maskine, som egner sig til mange virksomheder. Maskinen er udstyret med hele to kværne og to opvarmningssystemer, hvilket betyder, at de to kaffedispensere kan levere to kopper kaffe på en gang.

Jura GIGA X7 benytter en ny teknologi, som gør, at maskinen brygger kaffe på mindst mulig tid. Jura GIGA X7 og X7c er derudover udstyrede med rensesystemer, hvilket betyder, at maskinerne har lav vedligeholdelse og øget hygiejne. X7 er udstyret med en vandtank, hvor X7c skal tilsluttes direkte til vandforsyningen.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Jura IMPRESSA XJ5 Professional

Jura impressa xj5

Jura IMPRESSA XJ5 Professional er en ideel kaffeløsning for de menensker, som ønsker kaffe af høj kvalitet, men i en lille maskine. Maskinen er meget nem at bruge, især takket være det brugervenlige betjeningspanel. Selve designet er stilfuldt og enkelt, og så passer det godt ind i ethvert arbejdsmiljø.

Kaffemaskinen passer især godt til en mindre virksomhed med få ansatte, der både ønsker sig en professionel kaffeløsning, men som også gerne vil have lækker kaffe på ingen tid. Med denne maskine kan du tilberede op til to koppper kaffe af gangen, og en tilslutning til en fast vandtilførsel sikrer, at kaffemaskinen altid er klar brug. Derudover har maskinen et vandfiltersystem, som filtrerer vandet og giver jer den bedste vandkvalitet. Der er ikke meget vedligeholdelse med denne maskine, da den har et indbygget rengørings- og afkalkningsprogram.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Jura IMPRESSA XJ9 Professional

impresa xj9

IIMPRESSA XJ9 er en kompakt kaffemaskine, som med finskumsteknologi leverer en flot og velsmagende kaffe. IMPRESSA XJ9 er holdt i et stilrent design med et flot sølvlook. IMPRESSA XJ9 er derfor perfekt til virksomheder, der ønsker en perfekt latte eller cappuccino, og som samtidig ønsker sig en flot og repræsentativ maskine. IMPRESSA XJ9 er udstyret med et 3,5” farvedisplay, hvilket inkluderer en brugervenlig menu. Maskinen giver mulighed for at indstille menuen til at brygge 10 forskellige typer af kaffe.

IMPRESSA XJ9 er udstyret med et integreret filter, som filtrerer vandet før brug. Denne filtrering sikrer, at kaffen er af høj kvalitet, og at kaffemaskinen ikke kalker til. Maskinen er derudover nem at rengøre, på grund af det integrerede rengøringssystem. XJ9 tilsluttes direkte til vandforsyningen og er energibesparende. Jura tilbyder en masse tilbehør til IMPRESSA XJ9-maskinen, som gør, at maskinen kan tilpasses virksomhedens specifikke behov.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Jura IMPRESSA XS9 Classic

impressa xs9

Med IMPRESSA XS9 har det aldrig været nemmere at tilberede en god kop kaffe. IMPRESSA XF9 er en klassiker, når det kommer til kaffeautomater, men er for nylig blevet fornyet i forhold til brugerfladen, hvorfor det nu er nemmere end nogensinde, at få en kop kvalitetskaffe. IMPRESSA XF9 brygger op til 12 forskellige former for kaffe, og den tilbyder alt fra espresso til cappuccino.

Med IMPRESSA XS9 er det muligt, at tilpasse maskinen lige efter brugerens behov og præferencer. Dette kan enten gøres i forhold til brugerfladen, eller ved at integrere et betalingssystem og møntindkast i maskinen. Derudover kan man på XS9-modellen tilslutte en mælkeskummer, som kan justeres efter ønske om tykkelsen af skumlaget. IMPRESSA XS9 er nem at vedligeholde, samtidig med at den er energibesparende, og er helt igennem en kompakt kaffemaskine med kaliber.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Jura IMPRESSA XF50 Classic

impressa xs50

IMPRESSA XF50 Classic er endnu en succesfuld Jura-klassiker. Maskinen styres via et brugerpanel på i alt fire programmerbare knapper, og hele brugerfladen er blevet optimeret med Rotary Switch, hvilket gør, at brugervenligheden er helt i top. Med Jura IMPRESSA XF50 er det altså utroligt nemt at lave en god kop kaffe!

Det er på IMPRESSA XF50 Classic muligt at benytte forskellige mælkeskummere, hvilket betyder, at du kan få lige den type skum, som du kan lide. Maskinen er derudover udstyret med en varmvandshane, og det er muligt at tilknytte alle store salgssystemer og møntindkast. IMPRESSA XF50 er også utroligt strømbesparende grundet maskinens Energy Save Mode, hvilket betyder, at maskinen bruger 40 % mindre strøm.

Ønsker du at modtage skræddersyede tilbud på en Jura kaffeautomat? Udfyld blot kontaktformularen i toppen af siden, hvor du derefter vil modtage op til fire uforpligtende tilbud på dette.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut