Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. juli 2021

Schaerer kaffeautomater

Schaerer kaffeautomater til virksomed

Mangler du en kaffeautomat til kontoret? Foretrækker du ligeså en udbyder med en masse erfaring til at lave de perfekte kaffeautomater? Så bør du muligvis overveje at investere i en Schaerer kaffeautomat til virksomhed, da mærket har en masse erfaring og et stort kendskab til branchen.

Schaerer blev grundlagt i 1892 i Schweiz, hvor de i 1924 producerede deres første kaffemaskine. I dag er de en af verdens største producenter af kaffeautomater på verdensplan. De udbyder i dag en række løsninger med integrerede mælke- og kølesystemer, så de er i stand til at dække alle virksomheders behov.

En Schaerer kaffeautomat anerkender derved, at alle mennesker ikke har det samme behov og ønske til en kaffeautomat. Kaffeautomaten giver dig derfor muligheden for at skræddersy din kaffe. Hvad end du har lyst til en café latte, cappuccino eller andet, så kan en Schaerer kaffeautomat tilbyde dig dette. Læs meget om Schaerer og de forskellige kaffeautomater, som de tilbyder her på siden.

Vil du gerne modtage tilbud på en Schaerer kaffeautomat? Så kan du blot udfylde kontaktformularen og derefter vil du modtage op til fire tilbud på dette – helt gratis og uforpligtende!

Schaerer Coffee Joy

Schaerer Coffee Joy kaffeautomat er en lille, kompakt automat, på kun 30,5 cm i bredden. Den passer perfekt ind i mindre, men travle, kontormiljøer, som for eksempel receptioner og møderum. Trods størrelsen, leverer den kaffe af høj kvalitet, og har desuden et fuldautomatisk mælkesystem og mange af de funktioner, som findes i de større kaffemaskiner.

Hele seks forskellige varianter

Coffee Joy har seks forskellige varianter, såsom espresso, cappuccino og lignende. Hvis du ønsker det, kan du desuden helt selv bestemme styrken på din kaffe. Kaffeautomaten kan også servere varm mælk, mælkeskum eller varmt vand med et enkelt tryk.

Yderst hygiejnisk maskine

Kaffeautomaten har et automatisk rengøringsprogram, der overholder de internationale standarder for hygiejne. Kaffemaskinens størrelse gør den perfekt til de helt små arbejdsmiljøer, og så har Schaerer Coffee Joy en kapacitet på cirka 30-50 kopper inden påfyldning.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Schaerer Coffee Prime

Coffee Prime kaffeautomaten er løsningen til det kontor, hvor man ønsker minimal vedligeholdelse, samtidig med, at man gerne vil være energibesparende og god mod miljøet. Kaffeautomaten er bygget op af forskellige moduler, hvilket gør det muligt at tilkøbe yderligere services til maskinen, som for eksempel en mælkekøler. Denne type kaffemaskine kan derfor nemt udvides, hvis kontorets behov vokser.

Brugervenlig, hygiejnisk og energivenlig

Et helt unikt tiltag ved netop Schaerer Coffee Prime-kaffeautomaten, er løsningen omkring mælkesystemet. I stedet for at I skal bruge tid og penge på at rense de komponenter, som har kontakt med mælken, har Schaerer udviklet miljøvenlige beholdere, som blot udskiftes i stedet for at renses. Dette er med til at beskytte miljøet, da man undgår kemikalier ved rengøringen. Kaffeautomaten har en kapacitet på cirka 100 kopper kaffe og serverer alle de klassiske kaffespecialiteter.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Schaerer Coffee Vito

Coffee Vito-kaffeautomaten er endnu en kompakt kaffeautomat fra Schaerer, på kun 33 cm i bredden. Med denne begrænsede størrelse, kan kaffemaskinen nemt passe ind på de fleste kontorer, butikker eller hvor man nu ønsker at placere kaffemaskinen. På trods af kaffemaskinens størrelse, er der ikke sparet på funktionerne. Med to udløb bliver kaffen hurtigt brygget. Derudover indeholder kaffemaskinen den klassiske dampfunktion, som især appellerer til den avancerede bruger. Du kan også selv justere kaffens styrke, så du kan få netop den kaffedrik, som du ønsker dig.

Klassiker med hygiejnen i orden

Vito klarer selvfølgelig nemt alle de klassiske kaffespecialiteter, og med de store beholdere til både kaffebønner og kakaopulver, behøver du ikke fylde kaffemaskinen op så ofte. Kaffemaskinen har desuden en automatisk rensefunktion, som overholder de internationale regler for hygiejne.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Schaerer Coffee Art

Coffee Art-kaffeautomaten er en af Schaerers mest avancerede modeller, og har den nyeste teknologi med fokus på at give brugeren den bedste kaffeoplevelse. Kaffemaskinen kan tilpasses dine behov, med for eksempel mulighed for mælkeskummer og køler. Denne kaffemaskine har en kapacitet på 350 kopper kaffe, og passer perfekt ind i små restauranter, kantiner, kontorer og små caféer.

Avanceret for brugerens skyld

Schaerer Coffee Art er en af markedets mest avancerede kaffeautomater i denne størrelsesorden, særligt på grund af dens sirupsystem. Dette system gør, at maskinen kan brygge endnu flere specialiteter end andre modeller, med smagsvarianter som inkluderer hasselnødder, vanilje og meget mere.

Næsten ingen vedligeholdelse

På trods af de mange smarte funktioner, så er Art-kaffeautomaten stadig nem at betjene med dens brugervenlige touchskærm. Samtidig er den nem at vedligeholde med dens automatiske renseprogram, som ligeså overholder internationale regler for rengøring.

Schaerer Coffee Art tilbydes i forskellige varianter: Coffee Art Plus & Coffee Art TouchIT.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Schaerer Coffee Celebration

Schaerers Coffe Celebration-kaffeautomat er ligeså en avanceret løsning til dem, som ønsker en skræddersyet løsning til deres virksomhed. Kaffemaskinen kan fås i forskellige farver, så den stilmæssigt passer lige ind i din virksomheds miljø. Celebration kaffeautomaten kommer i tre forskellige modeller, med forskellige moduler som alle kan kombineres til en unik løsning til dig og din virksomhed.

Coffee Celebration Model “C”

Celebration C-modellen er fysisk set den mindste løsning, idet den kun fylder 38 cm i bredden. Den har dog stadig to beholdere til kaffebønner, mulighed for varmt vand og damphane, og kan selvfølgelig justeres i højden. Derudover er der mulighed for, at få et mælkekølersystem integreret under kaffemaskinen, så I kan servere de klassiske kaffespecialiteter med mælk. Den kompakte størrelse gør, at den passer ind små caféer, kontorer og mange andre steder.

Schaerer Coffee Celebration model BC

Dette er den lidt større version er modellen Celebration BC, som udover at have en større kapacitet, ligeledes tilbyder et fuldautomatisk rengøringsprogram og mulighed for at få flere beholdere til forskellige slags kaffebønner. Denne model har også mulighed for integration af mælkebeholder, der gør det muligt at få de klassiske kaffespecialiteter med mælk, inklusiv en hane til mælkeskum.

Kaffemaskinen har en god kapacitet og ydelse, der gør, at den passer ind i mange forskellige miljøer, men særligt til caféer, små restauranter, hoteller og kontorer.

Coffee Celebration Model “BCL”

Celebration BCL-kaffeautomaten er den helt store version, der ved hjælp af sit integrerede mælkesystem tilbyder både kold og varm mælk, mælkeskum, varmt vand og damp, via den simple touchskærm.

Kaffemaskinen kan fås med op til fire beholdere til kaffebønner, hvilket giver mulighed for mange forskellige varianter af kaffe. Du kan derudover også få en integreret opbevaringsplads til kopper, som samtidig opvarmer kopperne, og derved giver brugeren den fuldendte kaffeoplevelse.

Kapaciteten på Celebration BCL gør, at den passer til mellemstore eller store virksomheder, som har et lidt større behov, som kræver en effektiv kaffemaskine.

Schaerer Coffee Celebration Combination

Coffee Celebration giver dig muligheden for at skræddersy den perfekte løsning, som passer netop din virksomhed. Kaffemaskinen er bygget op af moduler, som let kan tilkobles den løsning, som du ønsker.

Alle modellerne har mulighed for integration af betalingssystemer, hvilket giver mulighed for at benytte kaffemaskinen som en selvbetjeningsløsning.

Ønsker du tilbud på en Schaerer kaffeautomat? Udfyld blot kontaktformularen i toppen af siden og modtag op til fire skræddersyede tilbud!

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?