Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. juli 2021

Wittenborg kaffeautomater

Wittenborg kaffeautomater til virksomhed

Mangler du en ny kaffeautomat til kontoret? Er du ligeså tilhænger af høj kvalitet, utallige valgmuligheder og foretrækker at satse på en udbyder, der har en masse erfaring? Så er en Wittenborg kaffeautomat muligvis den oplagte løsning på din kaffetørst. Med en Wittenborg kaffeautomat vil du netop opleve en stor kvalitet i din kaffe samtidig med, at du vil have en masse valgmuligheder i form af mange forskellige kaffevarianter.

Wittenborg kaffeautomater har ligeså skabt dansk design siden 1924, og har været eksperter inden for kaffeautomater og -maskiner i mange år. I 2000 fusionerede Wittenborg og det italienske firma Necta, således at de samlede deres marked og ekspertise i det nye firma N&W. Wittenborg kaffeautomater har med deres mange års erfaring specialiseret deres udbud af kaffeautomater til fire modeller, som dog hver især tilbyder forskellige modeller. På denne måde dækker de alle de behov din virksomhed måtte have, om end det er til kontor eller til potentielle kunder.

Ønsker du uforpligtende tilbud på en Wittenborg kaffeautomat, således du opnår det bedste tilbud? Så kan du blot udfylde kontaktformularen her på siden og få op til fire skræddersyede tilbud - helt gratis!

Nedenfor kan du læse, hvad denne side indeholder

Wittenborg 7100

Wittenborg 7100 er det solide valg til små og mellemstore virksomheder, og findes i tre modeller, der hver især dækker de behov, som din virksomhed måtte have: 7100 Freshbrew, 7100 Espresso og 7100 Instant.

Wittenborg 7100 serverer varme drikke af høj kvalitet, med mulighed for justering af de fleste parametre, som for eksempel styrke, sukker og mælk. Hvis man vælger 7100 Instant-versionen, så får du den super hurtige instantkaffe, i stedet for den friskbryggede kaffe, som findes i de to andre modeller. 7100 Freshbrew og 7100 Espresso har alle specialiteter, som dækker enhver smag.

7100s klassiske design gør, at den passer ind alle steder. Wittenborg 7100 kaffemaskinen er både gennemtænkt udenpå med design og brugervenlighed, og indvendigt, med den nemme rengøring, farvekodede komponenter til overskuelig vedligeholdelse og påfyldning. Hvis du vælger 7100 Instant-versionen, er rengøringen minimal.

Wittenborg 7100 findes i tre størrelser; den regulære 7100-model, med en kapacitet på 120 kopper, 7100 Plus-versionen, som kan håndtere op til 200, og hvis du har behov for den helt store omgang kaffe, så findes 7100 Maxi-versionen med op til 450 koppers kapacitet.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Wittenborg 7300

Wittenborg 7300-kaffemaskinen er perfekt til mellemstore og større virksomheder, hvor der er et behov på op til 300 kopper kaffe om dagen. Wittenborg er kendt for deres klassiske, skandinaviske design, og passer derfor godt i de fleste arbejdsmiljøer. Wittenborg 7300-maskinen er i stand til at brygge og servere friskbrygget kaffe, inklusiv mange kendte specialiteter. Kaffemaskinen er meget hurtig, og er i stand til brygge to slags kaffe på samme tid og sørger derfor for lynhurtig betjening. Der er selvfølgelig mulighed for justering af styrke, sukker og mælk, og mulighed for at tilvælge ekstra fløde eller mælkepulver. Wittenborg 7300 er ligeledes i stand til at servere instant kaffe, hvis brygningen skal gå stærkt.

Wittenborg har indsamlet deres erfaring gennem en lang årrække, og leverer derfor kun kaffemaskiner af høj kvalitet. Dette betyder, at en Wittenborg kaffemaskine vil være en god løsning til mange år fremover.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Wittenborg 7600

Wittenborg 7600-modellen er det perfekte valg, hvis du ønsker den helt store kaffekapacitet, da den har en kapacitet på 600 kopper dagligt. Wittenborg har valgt at producere tre forskellige versioner af denne model: 7600 Freshbrew, 7600 Espresso og 7600 Instant. Derudover har de valgt at arbejde med to forskellige designs: Modern og Classic, hvilket i alt giver seks mulige løsninger, der hver især er skabt til at dække netop din virksomheds behov for kaffe.

Wittenborg 7600 har et stort udvalg af varme drikke til den kræsne kaffedrikker, og hvis du vælger 7600 Instant-modellen, kan du spare tid på både rengøring og venten på at få din kaffe. 7600 Freshbrew og 7600 Espresso brygger en lang række kaffespecialiteter, som for eksempel Café au lait og Wiener Melange. Wittenborg har bibeholdt deres klassiske danske design, som passer ind i de fleste miljøer, men de har også med deres Modern-model valgt et mere moderne design, hvilket giver dig muligheden for at vælgde det design, som passer til præcis din virksomhed.

Wittenborg har med deres mange års erfaring designet en robust kaffemaskine, med et brugervenligt design og LCD-skærm. Wittenborg 7600-modellen er en fornuftig løsning, som passer ind i netop din virksomhed og til dine behov.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Wittenborg FB 55

Wittenborg FB 55-kaffemaskinen er Wittenborgs stilfulde løsning, i et slankt og kompakt design. Witten FB 55-kaffemaskinen brygger 9 slags kaffe i højeste kvalitet, og passer godt ind i små og mellemstore virksomheder, som ønsker god kaffe. Kaffen kan justeres i styrke og det er også muligt at fylde en kande.

Kaffeautomaten Wittenborg FB 55 findes i tre forskellige designs: sort, hvid og sølv. Stellet er lakeret rustfrit stål, og med den transparente beholder til kaffebønner og lignende, er det muligt at se hvor meget der er tilbage.

Det slanke design er specielt godt egnet til områder, hvor du ikke har så meget plads, men hvor du stadig ønsker at servere frisk kaffe, som for eksempel i konferencerummet eller på kontoret.

Ønsker du at modtage tilbud på en Wittenborg kaffeautomat? Så kan du blot udfylde kontaktformularen i toppen af siden, hvorefter du vil modtage op til fire skræddersyede tilbud - ganske gratis!

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?