Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. juli 2021

Necta kaffeautomat

Necta kaffeautomater til virksomhed

Står du og overvejer at købe en ny kaffeautomat til kontoret? Har du ligeså brug for en automat med en kort bryggetid, således du hurtigst muligt kan få stillet din kaffetørst? Skal der dog samtidig også være en høj kvalitet i din kaffe? Så er det muligvis en Necta kaffeautomat, du har brug for til din virksomhed.

Uanset om du ønsker den opkvikkende effekt eller blot vil nyde en velsmagende kop kaffe, så er der altid en god anledning til at drikke kaffe. Med en Necta kaffeautomat er du sikret høj kvalitet, samtidig med du indenfor meget kort tid vil have en varm kop kaffe i din hånd. Du kan helt gratis og uforpligtende indhente et par tilbud på en Necta kaffeautomat. Du udfylder blot formularen her på siden. Efterfølgende vil du modtage nogle gode tilbud på en kaffeautomat fra vores samarbejdspartnere. Du kan i ro og mag kan sammenligne tilbuddene inden du træffer en beslutning. På denne måde vil du opnå den bedste, og ikke mindst billigste, løsning til lige netop din virksomhed.

Ønsker du tilbud på en Necta kaffeautomat? I dette tilfælde kan du blot udfylde kontaktformularen her på siden og modtage op til fire gratis og uforpligtende tilbud på denne.

Hvorfor skal du vælge en Necta kaffeautomat?

Necta er et italiensk mærke, som blev grundlagt i 1968 som følge af Zanussi gruppens ønske om at producere og markedsføre salgsautomater samt kaffedispensere. Wittenborg kaffeautomater blev grundlagt i 1924 og er en dansk producent af kaffeautomater og kaffemaskiner. I 2000 fusionerede Necta med Wittenborg, hvilket gav god mening, da begge virksomheder var kendte for deres vending maskiner. Denne fusion var begyndelsen på N&W. N&W opkøbte både SGL Group og ADE i år 2007.

N&W sætter en ære i at have et højt niveau af kvalitetskontrol. Dette er med til at sikre dig, at du får en kaffeautomat af høj kvalitet, når du vælger en automat fra N&W. Deres design er kendetegnet ved, at være en kombination af stramme linjer og bløde kurver. N&W producerer mange forskellige modeller og for nylig har N&W lanceret nogle superautomatiske kaffeautomater. Fordelene ved en Necta kaffeautomat er mange, men nogle af de vigtigste er den høje kvalitet, det stilrene design og den innovative teknologi.

Køb, leje eller leasing af Necta kaffeautomat?

Hvis du vil købe en Necta kaffeautomat, så skal du betale hele købsprisen inden automaten installeres hos dig. Når du ejer en kaffeautomat, så er du ansvarlig for service samt for eventuelle reparationer.

Hvis du hellere vil leje en kaffeautomat, så er den største fordel, at du spreder udgifterne over en længere periode. Ofte vil udlejer tilbyde, at du kan skifte til en anden kaffeautomat, hvis du opdager at automaten ikke helt passer til dit behov alligevel.

Hvis du vælger leasing af kaffeautomat fra Necta, så spreder du også betalingerne ud over flere måneder. Aftalen kan enten være operationel eller finansiel. En operationel leasingaftale minder en del om en almindelig lejeaftale. En finansiel leasing er en aftale, hvor du binder dig til at købe kaffeautomaten efter kontraktens ophør.

Er du fortsat i tvivl?

Er du stadig i tvivl om, hvilken kaffeautomat der bedst muligt kan opfylde din og virksomhedens behov? Så kan du på Ekspertvalg.dk få professionel vejledning til at vælge den mest optimale løsning, der lever op til alle dine krav og ønsker. Udfyld blot kontaktformularen i toppen af siden og modtag op til fire skræddersyede tilbud – selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende!

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?