Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 16. juli 2021

Ekspert Awards 2015 – Online Inspiration

På Ekspertvalg.dk, arbejder vi i høj grad med løsninger, der fokuserer på optimale hjemmesideløsninger, design eller markedsføring. Som Skandinaviens største B2B-platform inden for vores branche, ønsker vi at støtte op omkring Online Inspiration. Derfor har vi valgt at sætte fokus på Online Inspiration gennem denne Ekspert Award.

Her hos Ekspertvalg.dk’s redaktion, er vi stolte over at kunne præsentere 49 forskellige blogs, hjemmesider og personer, som proaktivt bidrager med Online Inspiration i Danmark på forskellige måder. Baggrunden for denne liste, er at gøre det nemt at finde inspiration eller information omkring hjemmesider, design eller markedsføring.

Listen er en hyldest til dem, der gør en betydelig indsats i forbindelse med at fremme online inspiration i Danmark.

Listen skal ikke ses som en rangering efter kvalitet eller relevans, men derimod som en oversigt over inspirerende hjemmesider inden for emnet.

De kårede blogs og hjemmesider, kan vælge at benytte vores award-diplom på deres hjemmeside, ved at bruge følgende kode:

De 49 bedste blogs og hjemmesider

1. Mads Gorm Larsen – www.madsgormlarsen.dk

Social: N/A

På Mads Gorm Larsens blog finder man informationer om alt lige fra marketingsstrategier til bedre kommunikation. Mads Gorm Larsens blogindlægs fokuserer i høj grad på funktionalitet, som gør at denne blog er en god kilde til anskaffelse af nyttige informationer om internettets mange muligheder.

Mads Gorm Larsen udtrykker selv, hvordan hans side er en læringsside, da han igennem blogindlæggene lærer en masse nye ting gennem kommunikationen med andre. Derudover fokuserer han i høj grad på online markedsføring og branding, og lægger stor vægt på at de tilgængelige informationerne tager udgangspunkt i pålidelige kilder, som gør at andre kan opnå indsigt i de valgte emner.

2. Joy Kissow – www.joy4design.dk

Social: N/A

Joy Kissow arbejder med kvalificerede grafiske opgaver til selvstændige eller virksomheder. I form af blogindlæg og indlæg på Facebook holder Joy Kissow sine læsere opdateret omkring designtips, markedsføring, planlægning, grafik og meget mere. Det primære fokus på hjemmesiden er at levere indhold, som kan guide, uddybe teori og betydningen af både grafik, design og markedsføring, som kan anvendes af selvstændige eller virksomheder.

3. I&D – Identitet og Design – www.iogd.dk/blog 

Social: N/A

Hos I&D er der i høj grad lagt fokus på kommunikation og design. På bloggen er det muligt at tilgå informationer om blandt andet hjemmesider, markedsføring, webshops og meget mere inden for internettets mange muligheder. Bloggen er udvalgt til dette års award grundet det fokus som er lagt på alt fra generelle information til begivenheder som måtte være nyttige for I&D’s brugere.

I&D beskriver selv hvordan deres motivation til hjemmesiden bunder i interessen for content marketing. Hos I&D ser man ingen grund til at holde kortene tæt ind til kroppen, men derimod ser de en stor fordel i at dele viden, således de deler nyttig information hvad enten det omhandler nuværende eller fremtidige kunder. Det er af stor betydning for I&D at kvaliteten er høj og altid kan tilbyde den nyeste teknologi. Bloggen vil på længere sigt anvendes med formålet om at belyse de kompetenceområder I&D arbejder inden for.

4. Simon Grevang – www.simongrevang.dk 

Social: N/A

På simongrevang.dk er du muligt at opnå indsigt i digitale strategier, online markedsføring og e-handel. Simon Grevang har især lagt vægt på nutidens vigtigste elementer som søgeordsoptimering og ekspertise inden for Google Adwords. Endvidere tilbyder Simon Grevang også en blog hvorfra det er muligt at opnå indsigt i mange af de nødvendige informationer som skal besiddes før man starter en hjemmeside.

Simon Grevang udtaler selv hvorledes hans motivation for hjemmesiden er funderet i at videregive inspiration til virksomheder, iværksættere og andre som ønsker at tage del i deres egen online markedsføring. Simon Grevang ønsker hele tiden at være på forkant når det kommer til det nyeste inden for online markedsføring og mener at Danmark på mange punkter er bagud hvilket han ønsker at gøre op med.

5. Mikkel Rommelhoff – www.rommel.dk

Social: N/A

På www.rommel.dk fokuserer Mikkel Rommelhoff på WordPress, hosting og online marketing. Mikkel Rommelhoff arbejder som freelancer, og hans kvalifikationer inden for de nævnte områder er af yderst høj kvalitet.

Mikkel Rommelhoff udtaler selv hvorledes han brænder for at arbejde med WordPress, og hvordan man som privat forbruger har mulighed for at hyre ham som freelancer til projekter inden for hans kernekompetencer. Hans fokus er i høj grad vægtet på plugins, som han sælger og giver gratis væk.

6. Hassan Sørensen – www.citynomade.dk

Social: N/A

Hos citynomade.dk fokuseres der i høj grad på de ting som er nødvendige for at drive en virksomhed. Hjemmesiden bringer aktuelle og nødvendige informationer på banen, hvad enten det drejer sig om en hjemmeside, eller hvordan du skal håndtere din telefon når du er i udlandet.

Hassan Sørensen fra citynomade udtaler ligeledes at hjemmesiden er opstået på baggrund af behovet for at drive en mobil forretning, hvor han ofte mødete iværksættere der var frustrerede over dankort terminaler, regnskabsprogrammer og meget mere. Som udgangspunkt, er formålet med hjemmesiden at guide den besøgende til let at kunne etablere en forretning, hvad enten om man er professionel eller privat person.

7. Rikkecori Marcussen – www.cori-design.dk

Social: N/A

Rikkecori arbejder som freelance designer, hvorfra hun arbejder med at udarbejde de bedste designs. Hendes motivation for at have denne hjemmeside, er hendes passion for web- og grafisk design.

Rikkecori fokuserer i høj grad på at de besøgende på hendes hjemmeside får en god oplevelse, og altid finder den information som de måtte have brug for. Derudover er tidligere grafiske opgaver inkluderet for at inspirere, og vise de besøgende hvilke grafiske kvalifikationer Rikkecori besidder.

8. Knut Robert Nägele – www.ordpress.dk 

Social: N/A

På ordpress.dk udbydes guides til hvordan du kan opbygge en hjemmeside ved hjælp af WordPress. Hjemmesiden er nomineret på baggrund af den specifikke vejledning som er tilgængelig, som gør det muligt for den “almene” bruger at komme i gang med brugen af WordPress. Derudover er hjemmesiden bygget op i form af trin og links, som gør at brugervenligheden er helt i top.

Knut Robert Nägele udtrykker selv hvorledes hans hjemmeside skal anvendes med formålet om at gøre opretningen af hjemmesider som en nem proces. Hvorfra hans prioritet på hjemmesiden er at kommunikere i et sådant sprog at folk ikke bliver skræmt væk fordi det bliver for teknisk og indviklet for den “almene” bruger.

9. Terkel Hansen – www.tmeh.dk

Social: N/A

Social: N/APå tmeh.dk er det muligt at finde informationer om alt inden for computer, e-handel og mange flere ting. Tmeh.dk startede i 2004 som en privat blog med sjove videoer og vittigheder og har senere udviklet sig til at omhandle hjemmesider og hvordan disse opbygges. Hjemmesiden har især stort fokus på guides og en gang imellem anvendes der også videoguides hvis mere indviklede ting skal forklares.

Hjemmesidens vigtigste element beskrives af Terkel Hansen som at denne skal være til glæde og gavn for hvem end som måtte ønske at benytte sig af den.

10. Maggerit – www.maggerit.dk

Social: N/A

Magger IT solutions er nomineret på baggrund af deres enorme viden omkring opbygning af hjemmesider. Magger IT solutions tilbyder viden inden for alt der hører med til hjemmesideløsninger. Hvad end man ønsker vedligeholdelse af en allerede eksisterende hjemmeside, søgeordsoptimering, sikkerhed, fotografering og meget mere kan Magger IT være behjælpelig med.

Magger IT solutions håber at kunne hjælpe folk i gang med deres projekter, og ønsker derfor at dele ud af deres viden. Igennem deres blog tilbydes gratis informationer omkring online tilstedeværelse og markedsføring. Bloggens topprioritet er at videregive viden af høj kvalitet til iværksættere, således det bliver nemmere at starte virksomhed i Danmark.

11. DIGITYPES IVS – www.digitypes.dk

Social: N/A

Digitypes består af et ungt team, som sammen søger at udvikle digitale løsninger med udgangspunkt i brugeren. Motivationen bag bloggen er at hjælpe med at guide og inspirere andre iværksættere samt små og mellemstore virksomheder.

Digitypes udtaler selv; “Vi håber, at vores indlæg kan være en indgang til nogle af de emner vi beskriver, og inkluderer derfor som regel henvisninger til hvor man kan lære mere.”

12. Emil Klindt – www.klindt.me

Social: N/A

På Emil Klindt’s hjemmeside, kan du finde inspiration til hjemmesidedesign. Emil Klindt, har hands-on erfaring med at lave hjemmesider for virksomheder. Der kan dermed være en del inspiration at hente på hans hjemmeside.

Klindt.me startede for Emil Klindt som en personlig portefølje hvorfra han fremviste enkelte cases, siden da har han løbende opnået en del behjælpelige værktøjer, som han ønsker at fremvise for hvem som måtte ønske se og læse om det. Formålet med hjemmesiden er at skabe gennemskuelighed, således de “ikke-teknologi-kyndige” har mulighed for at finde ud af hvad hjemmesidedesign præcis handler om. Emil Klindt tilbyder blandt andet på sin hjemmeside muligheden for at få beskrivelser af de begreber, som anvendes inden for hans fag.

13. Lennart Christensen – www.meresalg.dk

Social: Facebook

På meresalg.dk, er det muligt at få inspiration i forhold til udvikling og branding af sin virksomhed på nettet. Dette kan være i form af en hjemmeside eller online markedsføring. På deres blog kan du endvidere også læse om virksomhedsoptimering og organisationstyper.

Motivationen for at vedligeholde Meresalg Aps er at rådgive og løfte iværksættere samt mindre virksomheder til næste niveau. Lennart Christensen udtaler, at han med hjemmesiden ønsker at tilbyde løsninger, som for eksempel små justeringer, små løft eller helt store operative opgaver.

Holdet bag Meresalg Aps brænder for nye ideer og viderudvikling af allerede eksisterende virksomheder. De ønsker at se sig selv som værende behjælpelige med at vidergive ny viden indenfor webdesign, markedsføring og vækstmuligheder på alle medier.

14. Jens Willads Ullerup – www.jwugraphics.com 

Social: Facebook

Jens Willads Ullerup tilbyder fra sin hjemmeside et udbud af de opgaver han tidligere har arbejdet med inden for grafik. På hjemmesiden kan interesserede kunder få et indblik i tidligere opgaver, og derigennem se hvilke faglige kompetencer Jens Willads Ullerup besidder. Derudover udtaler Jens Willads Ullerup, hvorledes hans formål med hjemmesiden er at inspirere, bidrage med viden og gøre opmærksom på de fantastiske ting der sker rundt omkring i verden som folk eventuelt ikke har opdaget selv.

15. Christina Bruun Olsson – www.christinabruunolsson.dk 

Social: N/A

Christina Bruun Olsson er grafisk designer, og er nomineret på baggrund af hendes ekspertise inden for visuelle elementer. Christina Bruun Olsson fokuserer blandt andet på anmeldelser og debatter omhandlende relevante grafiske aspekter. På hjemmesiden er informationer og holdninger til grafik præsenteret for brugerne, som herfra kan indhente inspiration.

Christina Bruun Olsson udtrykker selv, hvorledes hendes blog skal ses som en inspiration til at se verden gennem de visuelle briller. Christina Bruun Olsson samler inspiration overalt, og ønsker at dele det med hvem som måtte ønske at læse det. Derfor er det primære formål med denne blog at inspirere et så bredt publikum som muligt.

16. Carsten Boutrup Andersen – www.e-hjemmeside.dk

Social: N/A

E-hjemmeside, kan inspirere iværksættere til at starte egen hjemmeside, eller give indblik i, hvad en professionel hjemmeside-løsning bør indebære.

Endvidere er der også en lang række informationer omkring webshops tilgængelig, samt opstart af en sådan. Det er ligeledes muligt at prøve et webshop-system ganske gratis.

17. Solid Media Group 

Social: N/A

Solid Media Group, er med i vores Ekspert Award, da de tilbyder deres brugere nogle meget fordelagtige og inspirerende tiltag på deres hjemmeside.

Det er blandt andet muligt at få et gratis servicetjek af din virksomheds markedsføring, som Solid Media Group udfører professionelt. Dette er hovedgrunden til, at Solid Media Group er med i vores Ekspert Award 2015.

18. Nicolai Sørensen

www.creative-design.dk 

Social: N/A

Nicolai Sørensen er professionel freelance webdesigner og driver creative-design.dk. På hans hjemmeside, er det muligt at blive klogere på blandt andet Search Engine Optimization (SEO), og hvorfor det er så relevant i forhold til at komme højere på søgeresultat-listen på Google i 2015.

Nicolai Sørensen udtaler selv, hvorledes hans motivation for at drive Creative Design er at hjælpe virksomheder i gang i den digitale verden. Nicolai Sørensen har tidligere være ansat hos diverse webbureauer, og har igennem sit arbejde der, opnået indsigt i den betydning det har at have kunden i fokus. Nicolai Sørensen er ekspert inden for webdesign, SEO og online markedsføring.

Formålet med hjemmesiden er, at oplyse hvilke værdier Nicolai Sørensen kan tilbyde, hvis man indgår i et samarbejde med ham, og samtidig hvilke ting man kan forvente at få med, og hvilke kvalifikationer Nicolai Sørensen besidder som virksomheder kan benytte sig af.

Nicolai Sørensen har evner inden for salg,  marketing og forretning, hvilket gør at han har en stor indsigt således han kan sparre og rådgive sine kunder. For Nicolai Sørensen er webdesign noget som indeholder meget mere end æstetik.

19. Nicolai Bartroff – www.bartroff.dk 

Social: N/A

Nicolai Bartroff arbejder som selvstændig freelance grafiker og webdesigner. På hjemmesiden er det muligt at tilgå informationer om Nicolai Bartroffs tidligere arbejde. Derudover tilbyder han en blog, hvorfra han opdaterer sine læsere om hans arbejde med billeder. Nicolai Bartroff er nomineret grundet hans fokus på design og grafik, som for mange kan være en inspirationskilde.

Nicolai Bartroff benytter hjemmesiden til at informere kunder omkring design. Derudover anvendes den ligeledes med formålet om at agere som blog og portefølje. Formålet for hjemmesiden er at skabe et overblik over hvad Nicolai Bartroff kan tilbyde, for dermed at få potentielle kunder til at forstå hvilke elementer der er essentielle, når der skal skabes en hjemmeside, og hvordan sådan en fungerer mest optimalt.

20. Michelle Jessen – www.michellejessen.dk/blog 

Social: N/A

Michelle Jessen, arbejder til daglig med personlig branding og online markedsføring. Michelle Jessen er eksempelvis omtalt i Berlingske, Djøf og TrendsOnline. Hun fokuserer i høj grad på faglig forståelse, som kommer brugerne til gode i form af bedre online forståelse.

Michelle Jessen er med i vores Ekspert Award 2015 omkring online inspiration, da hendes blog blandt andet kommer med inspiration fra hendes praktiske erfaringer inden for branding af personer.

21. Søgemedier A/S – www.sgme.dk

Social: N/A

Søgemedier, er med i vores Ekspert Award, da de har en særdeles omfattende blog, som omfatter en bred vifte af inspirerende indlæg omkring blandt andet online markedsføring og herunder Search Engine Optimization (SEO).

Endvidere kommer de også med indlæg som generelt er relevante for online branchen.

22. Lars Skjoldby – www.mronline.dk 

Social: N/A

Hvis du ønsker at vide mere omkring SEO på et professionelt plan, bør du i høj grad tjekke mronline.dk ud, som er med i vores Ekspert Award. Bloggen drives af Lars Skjoldby, som er ekspert i SEO og online markedsføring på et erhvervsmæssigt og professionelt plan.

På grund af Lars Skjoldbys omfattende viden og erfaring, er der mange tips og tricks at hente på mronline.dk.

23. Orango – www.orango.dk

Social: N/A

Orango.dk, huser nogle af Danmarks førende eksperter inden for blandt andet online markedsføring, webudvikling og SEO. Derfor er der meget inspiration at hente hos Orango.

Orango er derfor også oplagte at have med i vores Ekspert Award 2015. På Orango, kan du blandt andet finde inspiration til Søgemaskineoptimering af tekster på din hjemmeside.

24. Anette Nielsen – www.nielsensbureau.dk

Social: N/A

Anette Nielsen har på sin hjemmeside fokuseret på hvordan personer kan få bedre indsigt i internettets muligheder.

Anette Nielsen har stor ekspertise inden for de elementer som skal inkluderes på en hjemmeside. Man har som person blandt andet mulighed for at få skrevet tekster, få optimeret sin hjemmeside, i forbindelse med SEO, og meget mere.

25. Allan Ertman – www.billig-hjemmeside.nu

Social: LinkedIn

Billig-hjemmeside.nu fokuserer på hvordan personer bedst muligt kan få en billig hjemmeside.

Især responsive hjemmesider er i fokus som i høj grad bliver prioriteret af Google i dag.

Derudover tilbyder Allan Ertman en blog hvori informationer omkring hjemmesider, og opbygningen af disse er tilgængelige.

26. Lars Skjoldby – www.skjoldby.com

Social: N/A

Lars Skjoldby, som tidligere er nævnt på denne liste, driver ligeledes skjoldby.com hvorfra han fokuserer på salg. Hjemmesiden vægter især søgeordsoptimering og AdWords af stor betydning.

På skjoldby.com ønsker man at sælge konsulentydelser, rådgivning og undervisning inden for SEO og AdWords. Skjoldby.com er nomineret på baggrund af den enorme og kvalificerede viden inden for markedsføring på Google.

27. Astrid Haug – www.astridhaug.dk

Social: N/A

Astrid Haug er nomineret til dette års Ekspert Award 2015 på baggrund af hendes kendskab til digital strategi og sociale medier.

Astrid Haug rådgiver virksomheder og organisationer omkring sociale medier og digitale strategier. Derudover er der på hendes blog tilgængelig for alle og tilbyder informationer inden for hendes kernekompetencer.

28. Flemming Møller – www.herningdatacenter.dk 

Social: N/A

Flemming Møller er med til at drive herningdatacenter.dk, hvor der blandt andet er hjælp at hente i form af hjælp til PC’en, dataredning og Online markedsføring, herunder blandt andet SEO. herningdatacenter.dk, er med i vores Ekspert Award 2015, da de tilbyder en gratis SEO-analyse af din hjemmeside, hvor denne testes for mulige optimeringer.

29. Morten Jørgensen – www.mjkommunikation.dk

Social: N/A

Morten Jørgensen driver MJ Kommunikation, hvor han også er kommunikationsrådgiver. Morten Jørgensen er uddannet på journalisthøjskolen i Århus.

På selve hjemmesiden, finder du en række tips og tricks, som kan hjælpe med at forbedre din kommunikation, således dine budskaber formidles korrekt og på den måde øger dit salg.

30. Golden Planet – www.goldenplanet.dk

Social: N/A

Golden Planet, har været i online branchen siden 1996. På deres hjemmeside er det muligt at finde informationer omkring webshops, herunder blandt andet opstart eller design af webshop.

Golden Planet er især med i vores Ekspert Award 2015 grundet deres ‘’SEO Skole’’, hvor det er muligt at finde rigtig meget information omkring SEO ganske gratis.

31. Anders Christensen – www.webdesigner.dk 

Social: N/A

Anders Christensen, driver webdesigner.dk, hvor det er muligt at finde en lang række informationer omkring hjemmesider og online markedsføring fuldstændig gratis. Hjemmesiden, går blandt andet i dybden med SEO, Youtube og SMM. Webdesigner.dk bestræber sig tydeligvis på at hjælpe erhvervsdrivende og nystartede med at drive en succesfuld online forretning. Derfor fortjener webdesigner.dk anerkendelse i form af vores Ekspert Award 2015.

32. Rune Lasse Jørgensen – www.detbedreselskab.dk 

Social:N/A

På detbedreselskab.dk er der mulighed for at tilgå informationer omkring sociale medier, webdesign og meget mere. Hjemmesiden er nomineret på baggrund af det udbud af informationer som tilbydes på detbedreselskab.dk. Blandt andet tilbydes en blog hvorfra informationer omhandlende blandt andet hvad Google værdsætter ved hjemmesider, informationer om Instagram, og mange flere nyttige informationer som er gode at have i forbindelse med oprettelsen af en hjemmeside.

33. Tina Woods – www.tinawoods.dk 

Social: N/A

På Tina Woods’ blog er det muligt at finde viden omkring salg og markedsføring. Bloggen skal ses som et værktøj til at anskaffe sig viden inden for salg, eller for dem som ønsker at få udbredt et budskab. Bloggen er nomineret på baggrund af de informationer som er tilgængelig da disse er behjælpelig med implementering af ny eller forbedring af allerede eksisterende hjemmeside.

Det er Tina Woods’ topprioritet at inspirere mindre virksomheder og forfattere til selv at lave nem, billig, smart og effektiv markedsføring med henblik på at tiltrække kunderne frem for at jage dem.

34. Jonathan Lindahl – www.jonathanlindahl.dk

Social: N/A

Jonathan Lindahls hjemmeside er nomineret  på baggrund af den viden som er repræsenteret på hjemmesiden. Jonathan Lindahl skriver indlæg omhandlende SEO, WordPress og affiliate marketing. Derudover er der gratis elementer på hjemmesiden hvorfra tips og tricks til ovenstående kernekompetencer tilbydes til hvem som måtte ønske at benytte sig af det.

35. Marcus Harrstrup Jacobsen – www.mentium.dk 

Social: N/A

På mentium.dk tilbydes der digitale løsninger, blandt andet hjemmesider, webshops, apps, SEO og meget mere. Derudover er der på hjemmesiden en blog hvorfra brugerne kan finde tilgængelige informationer inden for digitale løsninger. Mentium.dk er nomineret på baggrund af den viden og ekspertise som er at finde inden for ovenstående kernekompetencer.

36. Peter Ulstrup Hansen – www.seonaut.dk/blog 

Social: N/A

Peter Ulstrup Hansen tilbyder på sin hjemmeside seonaut redskaber og informationer omkring SEO og digital markedsføring. Indlæggene på hjemmesiden fokuserer i høj grad på hvordan blandt andet SEO fungerer og hvordan man bedst muligt kan benytte sig af dette redskab. Derudover er der også fokus på hvordan man som virksomhed/person kan markedsføre sig selv ved hjælp af sociale medier. Alle disse indlæg er af så høj kvalitet at hjemmesiden er nomineret til dette års Ekspert Award.

37. Peder Schjødt Pedersen – www.7nord.dk 

Social: N/A

Hos 7nord tilbydes der professionelle og værdiskabende web- og kommunikationsløsninger. Derudover tilbydes der informationer om hvad hjemmesider i dag skal indeholde for blandt andet at ramme den tiltænkte målgruppe og opnå bedre søgeresultater på Google.

Hjemmesiden er nomineret på baggrund af de kvaliteter hjemmesiden besidder som gør det muligt for virksomheder eller selvstændige at få oprettet en hjemmeside af god kvalitet.

38. Green Click Media ApS – www.greenclickmedia.dk/blog

Social: N/A

Green Click Medias missions-grundlag er, at de blandt andet ønsker at styrke danske virksomheders online position på online markedet.

I den sammenhæng driver de en blog på deres hjemmeside, som omhandler online markedsføring, hvor nystartede og etablerede virksomheder kan finde inspiration til deres egen markedsføring og dermed styrke deres position på markedet. Green Click Media er nomineret til dette års award på baggrund af deres viden inden for ovenstående funktioner.

39. Celia Schow – www.lavenblog.dk 

Social: N/A

Celia Schow, driver lavenblog.dk, hvor hun hjælper interesserede med at starte en blog og eventuelt tjene penge på den. Hun tilbyder blandt andet gratis e-bøger omkring det at starte en blog. Endvidere har Celia Schow også en lang række tekniske guides til bl.a. SEO, Facebook etc., som er velskrevne, brugbare og endda gratis. Derfor fortjener Celia Schow’s lavenblog.dk anerkendelse i form af vores Ekspert Award 2015.

40. 4Plus4 – www.4plus4.dk

Social: N/A

Hos 4plus4 er grafik i fokus og man ønsker her at skabe unikke løsninger til virksomheder eller selvstændige.

Hjemmesiden er nomineret på baggrund af deres kvalifikationer inden for blandt design af logo, layout og webdesign. Med 4plus4 har du muligheden for at få skabt unikke design og grafikiske løsninger til din virksomheds hjemmeside eller webshop.

41. Target Webbureau – www.trgt.dk

Social: N/A

Hos Target Webbureau, er de eksperter i webdesign, webshops og digital kommunikation.

Her er det muligt at få inspiration til blandt andet hjemmeside design, webshop design og SEO.

Hos Target Webbureau, er deres vision at skabe den bedste løsning for kunden gennem deres kreative evner.

42. Thomas Missfeld – www.grafoholix.dk 

Social: N/A

Thomas Missfeld, er grafisk designer og driver grafoholix.dk, som startede i 2007. Thomas Missfeld, hjælper reklamebureauer og marketingafdelinger.

På grafoholix.dk, er det muligt at finde inspiration og hjælp til grafisk design eller opbygning af hjemmesider. Det er endvidere også muligt at få hjælp til SEO.

43. Jacob Leander – www.jau.dk 

Social: N/A

På www.jau.dk er det muligt at få skræddersyet et webdesign præcis som du ønsker.

Jacob Leanders hjemmeside er nomineret på baggrund af hans kompetencer og udførlighed inden for webdesign. Jacob Leander har blandt andet specialiseret sig i hjemmesidedesign, webshops og optimering på Google.

44. Maria Refsgaard – www.krims.dk 

Social: N/A

Maria Refsgaard er kvinden bag krims.dk hvor grafisk design er i fokus. Maria Refsgaard skriver på hendes hjemmeside, at hun skaber visuelle identiteter, hvad end om der er tale om et nyt logo, behovet for diverse tryksager, som visitkort og brochure, og meget andet kan Maria Refsgaard være behjælpelig med. Hjemmesiden er nomineret på baggrund af de eksempler, og den ekspertise som er fremstillet på siden.

45. Andreas Solgaard – www.beruf.dk

Social: N/A

Beruf blev startet af Andreas Solgaard og Henrik Christiansen i 2011. Beruf består af en lang række specialister inden for forskellige områder, herunder SMM, SEM, SEO etc.

Disse spidskompetencer, benytter de i høj grad på deres blog til at hjælpe virksomheder, iværksættere og andre interesserede med ovenstående elementer i forhold til at drive online forretning.

46. AskIt – www.bedre-hjemmesider.dk

Social: N/A

Hos AskIt, er det muligt at få inspiration til markedsføring af sin virksomhed på nettet i form af blandt andet SMM og SEO, men også webshops og design.

Der er på hjemmesiden lagt stor vægt på, at man kan stille spørgsmål, som derefter bliver besvaret af AskIt’s eksperter, som har en meget bred viden inden for onlinemarkedsføring.

47. Bolette Obbekær – www.bedreweb.dk

Social: N/A

På bedreweb.dk, er det muligt at finde inspiration omkring webdesign og webkommunikation til din virksomheds hjemmeside.

Bolette Obbekær, som ejer bedreweb.dk, er uddannet industriel designer, og brænder for at guide folk gennem den jungle, som internettet kan være for nogen. Derfor fortjener Bolette Obbekær en plads i vores Ekspert Award 2015.

48. Opbygning.dk – www.opbygning.dk

Social: N/A

Opbygning.dk, er en rigtig god side, hvis du søger inspiration angående en lang række forskellige emner inden for blandt andet. digital markedsføring.

Der kan blandt andet læses om SMM, SEO og design. Du kan endvidere få et gratis SEO kursus via opbygning.dk. Dette er hovedgrunden til, at Opbygning.dk, er med i vores Ekspert Award 2015.

49. Online Synlighed – www.onlinesynlighed.dk

Social: N/A

På Online Synlighed, er der meget varieret indhold, som er særdeles brugbart for iværksættere og andre virksomheder. Hvis du søger inspiration i forhold til Social Media Marketing, SEO eller andre markedsføringsformer, bør du helt klart tjekke Online Synlighed ud.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?