Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 16 juli 2021

5 apps til den ambitiøse iværksætter

Som iværksætter møder man mange udfordringer igennem en dag. Vi hos Ekspertvalg.dk har samlet 5 apps der kan hjælpe dig med at få styr på dit iværksætter liv. På denne måde bliver livet måske en lille smule mere overskueligt

Trello

Trello: Gratis

star star star star star

Hvad kan den?

Trello hjælper dig med at organisere dit liv, både på arbejdet og hjemme. I app'en og den tilhørende hjemmeside kan du oprette de såkaldte "boards" hvor du kan skrive ting du skal nå den pågældende dag. Du kan oprette flere forskellige boards til både hjemmet og arbejdet og du kan dele dine boards med dine kollegere. På denne måde bliver projekter meget mere overskuelig og alle er sikre på hvad der skal laves. App'en er gratis med mulighed for et tilkøb, på 39 kr om måneden eller 349 kr om året, der giver dig mulighed for at vedhæfte større filer end 10mb til hver board.

Izettle

iZettle: Gratis app, betaling for iZettle Reader

star star star star star

Hvad kan den?

Er du ofte ude ved kunder og er vil gerne kunne tage imod betaling med det samme? Eller har du en mindre butik og synes de gængse dankort løsninger er for dyre, så er iZettle lige noget for dig. Med tilkøb af en dankortlæseren, kan du sammen med appen nemt tage imod betaling uden det skal koste dig en formue. Du sætter bare dankortlæseren til en smartphone også er du faktisk klar til at tage imod dine kunder.

Expensify

Expensify:

star star star star star

Hvad kan den?

Rejser du meget og er træt af at holde styr på dine udgifter og kvitteringer? Så er expensify lige noget for dig. Med expensify kan du tage billeder af dine kvitteringer, så de automatisk registreres. Du kan desuden oprette udgifts rapporter hvor du selv kan taste ind hvad du bruger penge på og hvor mange du bruger. 

Business Card Reader

Business Card Reader:

star star star star empty star

Hvad kan den?

Render du rundt med et helt bundt visitkort og har svært ved at holde styr på dem? Med Business Card Reader kan du tage billeder af alle dine visitkort og organisere dem med én app. App'en er som udgangspunkt gratis, men du kan med Lite udgaven kun registrere 5 visitkort. For 55 kr. kan du få den fulde udgave med ubegrænsede plads til visitkort.

Podio

Podio: Månedlig betaling

star star star star star

Hvad kan den?

Podio hjælper dig med at holde styr på hele din virksomhed. Med alt fra projektstyring, socialt intranet, CRM og produktudvikling kan Podio erstatte op til flere programmer i din virksomhed.Appen arbejder sammen med et program på din computer og du har dermed altid alle dine data med dig på farten. Er I under 5 ansatte i virksomheden er Lite udgaven af Podio tilgængelig gratis og er I flere end 5 koster programmet omkring 50 kr pr. medarbejder om måneden.

Hos Ekspertvalg.dk hjælper vi virksomheder med at hente tilbud på en lang række produkter og serviceydelser. Alt fra kaffeautomater og kopimaskiner, til hjemmesider og erhvervslån. Vi henter tilbud fra en lang række leverandører, som ved at de er i konkurrence om din ordre og derfor skal levere konkurrencedygtige priser.

Ekspertvalg.dk - Skandinaviens største B2B-markedsplads.