Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 16. juli 2021

Sådan forbedrer du din LinkedIn

LinkedIn er en af de stærkeste netværks værktøjet online, den dækker et hav af brancher og er du ikke synlig på LinkedIn endnu, er det med at komme i gang. På LinkedIn kan du gøre rekrutteringsfolk opmærksomme på dig, skabe netværk indenfor din branche og ligeledes holde din viden opdateret.

For nogen falder det helt naturligt at bruge LinkedIn, men for andre kan det være en helt ny verden. Vi har derfor udarbejdet denne grafik, der giver dig 10 simple ting du kan gøre, for at forbedre din profil. Det er forholdsvis hurtigt at lave disse ændringer, men gør det ikke i blinde. Husk altid at tænke over det signal du sender, så det stemmer overens med den du er.

Vil du gerne dele grafen, kan du blot kopiere denne kode

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?