Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 30 september 2022

Erhvervsrengøring Sjælland

Info om erhvervsrengøring på Sjælland

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du som virksomhedsleder skal investere i erhvervsrengøring på Sjælland og i København. Der er selvfølgelig nogle ting I som medarbejdere selv kan gøre, for at lette behovet for erhvervsrengøring. Dog bør I få professionelt rengøringspersonale til at gøre ordentlig rent engang imellem, så I er sikre på at indeklimaet prioriteres.

Hold arbejdspladsen ren med erhvervsrengøring på Sjælland

Arbejdspladsen skal ikke bare holdes ren af hensyn til dig selv, dine medarbejdere og dine kunder, det er rent faktisk lovpligtigt at sørge for et godt indeklima og arbejdsmiljø. Med professionel erhvervsrengøring på Sjælland forkæler du altså ikke bare dine medarbejdere, du lever også op til lovkravene indenfor rengøring. I bekendtgørelse nr. 96 om faste arbejdssteders indretning, paragraf 41 og 42 står der:

§41: Arbejdsstedet skal holdes forsvarligt ved lige, rent og ryddeligt, så forholdene til stadighed er sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarlige. Det skal herunder navnlig huskes, at

  • færdselsveje og -arealer, herunder gulvbelægning, holdes i forsvarlig stand og fri for genstande, materialer, spild eller lignende, der kan være til fare for færdslen
  • der sker en forsvarlig opbevaring af tekniske hjælpemidler og stoffer og materialer
  • spild og affald samles og bortskaffes på forsvarlig måde
  • vinduer, lysarmaturer og lignende vedligeholdes og rengøres

Stk. 2: Rengøringen skal udføres på en sådan måde, at skadelig forurening ikke spredes.

Stk. 3: Der må ikke anvendes rengøringsmidler eller -metoder, der kan forringe de sikkerheds- eller sundhedsmæssige forhold i øvrigt på arbejdsstedet.

§42: Der skal på arbejdsstedet være forsvarlige forhold for udførelsen af oprydning, rengøring og vedligeholdelse, så arbejdet hermed kan ske uden fare for sikkerhed og sundhed for såvel dem, der udfører dette arbejde, som for andre beskæftigede på virksomheden.

kontor rengøring

Sådan kan du selv bidrage til rengøringen

Der er en del ting som I selv kan sørge for, som gør behovet for omfattende erhvervsrengøring i Sjælland mindre hyppigt:

1. Ryd op på skrivebordene

Hvis hver medarbejder sørger for at holde sit eget skrivebord ryddeligt sidst på dagen, kan rengøringspersonalet bedre komme til og erhvervsrengøringen bliver derfor grundigere.

2. Saml løsthængende ledninger

Det er svært at komme til med støvsugeren og gulvskrubben, hvis der er en masse løsthængende ledninger under skrivebordene. Sørg for at samle dem sammen med strips, så dannes der også mindre støv omkring dem, og dine medarbejdere slipper for at snuble i dem.

3. Luft ud

At lufte ud på arbejdspladsen er en nem og hurtig måde, hvorpå man kan sikre sig et friskere og renere indeklima, hvor folk ikke bliver hurtigt tunge i hovedet.

4. Minimer antallet af ting

Jo færre ting og møbler I har på kontoret, jo færre muligheder har I for at få dannet støv. Især tæpper, tunge gardiner og stofsofaer samler støv, og derudover kan det være svært at gøre rent under og omkring dem, hvilket igen gør, at arbejdspladsen støver unødigt meget. Ved at tænke over dette når I indretter virksomheden, kan I spare på udgifterne til erhvervsrengøring på Sjælland.

5. Luk skabene

Skabe der er lukkede og låste samler mindre støv end åbentstående skabe eller skabsløse hylder. Derudover mindsker I også antallet af flader og behovet for aftørring, hvis I har aflukkelige skabe.

6. Tør fødderne af

Sørg for at medarbejderne tørrer fødderne af i måtten ved indgangen, da megen støv og jord kommer med ind i virksomheden ad denne vej. På denne måde mindsker I også behovet for støvsugning og grundig Sjælland erhvervsrengøring.

Planlæg erhvervsrengøringen grundigt

For at få det mest optimale ud af jeres erhvervsrengøring på Sjælland, er der visse forberedelser I skal gøre jer. Hvis I gerne vil have det maksimale ud af jeres tid og penge, er det vigtigt først at finde ud af, hvordan jeres Sjælland erhvervsrengøring skal foregå.

1. Læg en plan

Sørg for at lægge en seriøs rengøringsplan, før I går i gang. Beslut jer for hvad der skal gøres rent dagligt, og hvad der kun skal inkluderes i erhvervsrengøringen lejlighedsvist. Lav eventuelt planen i samarbejde med det firma, der skal forestå jeres erhvervsrengøring på Sjælland.

2. Udbred kendskabet til planen

Sørg for at samtlige medarbejdere kender til virksomhedens rengøringsplan, så de kan hjælpe til at gøres jeres erhvervsrengøring på Sjælland så hurtig og nem som mulig. Hvis medarbejderne på forhånd kender til planen, kan de nemmere indrette deres egen oprydning og rengøring i forhold til denne, og lette arbejdet for rengøringspersonalet.

3. Definer rengøringsmetoder

Sørg for, at dem der forestår jeres erhvervsrengøring på Sjælland bruger indeklimavenlige rengøringsmidler, og at selve erhvervsrengøringen udføres på en fornuftig måde. For eksempel er støvsugning bedre til at absorbere støv, mens fejning i højere grad spreder det.

4. Tilpas rengøringen

Når I planlægger erhvervsrengøringen af jeres virksomhed på Sjælland, er det vigtigt, at I tilpasser erhvervsrengøringen i forhold til de forskellige lokalers brug og indretning. Visse lokaler behøver måske ikke få vasket gulv så ofte, mens andre bør støvsuges hver dag. Mængden af jeres erhvervsrengøring på Sjælland afhænger altså meget af typen af rengøring, og af jeres behov til erhvervsrengøringen.

Sådan får du erhvervsrengøring på Sjælland

Hvis du og dine medarbejdere gerne selv vil slippe for at udføre erhvervsrengøring på Sjælland, er det en rigtig god idé at ansætte et eksternt rengøringsfirma, som kan tage sig af erhvervsrengøringen. Med professionelle rengøringsfolk er I sikre på, at jeres firma lever op til de gældende lovkrav og de behov, som I selv har til erhvervsrengøring på Sjælland.

Hvis du godt kunne tænke dig at få priser og tilbud på erhvervsrengøring på Sjælland, er du mere end velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden. Hvis du udfylder kontaktformularen oppe til højre, vil vi hurtigst muligt kontakte dig over telefonen, og sikre os, at vi har overensstemmende forventninger til et samarbejde. Hvis du er tilfreds med hvad du hører, sørger vi for at sætte dig i kontakt med op til fire leverandører af erhvervsrengøring på Sjælland. Disse kontakter dig enten over telefon eller mail, og herefter er det fuldkommen op til dig at vurdere, hvorvidt du vil tage imod en af leverandørernes tilbud eller ej. Det er altså fuldstændig gratis og uforpligtende at kontakte os, og få flere skræddersyede tilbud tilpasset dit og din virksomheds behov til erhvervsrengøring på Sjælland.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring os eller selve processen, er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail info@ekspertvalg.dk. Vi håber på at høre fra dig.

Mere om dette emne