Erhvervsrengøring

Sammenlign pris og kvalitet på erhvervsrengøring - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Erhvervsrengøring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal rengøringen foretages?

Det tager under et minut!

Info om erhvervsrengøring

Hvad er erhvervsrengøring?

Erhvervsrengøring er en bred betegnelse, der hovedsageligt anvendes af større rengøringsvirksomheder, som tjener penge ved at indgå kontrakter med organisationer omkring udførelsen af erhvervsrengøring. Virksomheder, der tilbyder erhvervsrengøring kan findes i næsten alle byer rundt omkring i Danmark, og det er efterhånden de fleste virksomheder, som benytter sig af den ene eller anden form for erhvervsrengøring. Ved at betale et eksternt firma for at stå for jeres erhvervsrengøring, kan I som virksomhed bruge jeres tid og ressourcer et andet sted, end på gulvvask og støvsugning.

Leder du efter erhvervsrengøring et bestemt sted? Så kan du med fordel benytte nedenstående genveje:

Erhvervsrengøring på Sjælland

Erhvervsrengøring i Jylland

Erhvervsrengøring på Fyn

Hvorfor hyre en virksomhed til at stå for jeres erhvervsrengøring?

Derudover kan det være en stor fordel, at få professionelle til at stå for jeres erhvervsrengøring, især hvis I har mange lokaler, som har brug for daglig rengøring og oprydning. Dette gælder især virksomheder og forretninger, som dagligt eller ugentligt får besøg af kunder og gæster - Hvis man ofte får udefrakommende på besøg, skal ens erhvervsrengøring være i orden, da det ellers kan skade gæsternes syn på virksomheden. Man skal huske, at den gode erhvervsrengøring er den erhvervsrengøring, som man ikke lægger mærke til - Simpelthen fordi der er så rent, men også fordi jeres erhvervsrengøring udføres før I selv møder på arbejde. Selvom erhvervsrengøring ikke er en af jeres egne kernekompetencer, er erhvervsrengøring en essentiel del af enhver virksomhed.

Virksomhedsejere kan vælge mellem at rengøre deres erhvervslokaler selv eller hyre en virksomhed, der foretager erhvervsrengøring. De fleste der betaler et andet firma for at udføre deres erhvervsrengøring, oplever, at der er mange fordele forbundet med at ansætte en virksomhed til at stå for rengøringen. En virksomhed der til dagligt foretager erhvervsrengøring, har nemlig de nødvendige kompetencer der kræves, når man skal rengøre erhvervslokaler, hvorfor de kan levere tjenester af høj kvalitet. Med et firma til at stå for erhvervsrengøringen, behøver I altså hverken løfte en finger eller tænke på oprydning og erhvervsrengøring. Som oftest er der bare rent og pænt når I møder om morgenen - Så pænt, at I glemmer at der overhovedet er noget, der hedder erhvervsrengøring.

Befri derfor dig selv for pligten ved at stå for jeres erhvervsrengøring, ved at hyre en virksomhed der kan ordne den nødvendige erhvervsrengøring for jer.

Erhvervsrengøring af gulv

Fordele ved erhvervsrengøring

Der kan være mange fordele ved at hyre et firma, som kan varetage erhvervsrengøringen i jeres virksomhed. Blandt de mange fordele ved ekstern erhvervsrengøring kan blandt andet nævnes:

N1Du behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt dit kontor bliver rengjort
Ved at finde en ekstern virksomhed der kan varetage jeres kontorrengøring, behøver du ikke at bekymre dig om rengøringen på kontoret længere. Hvis du ikke selv kan lide at stå for din erhvervsrengøring, eller ikke ønsker at ansætte en medarbejder til at stå for det, har du en perfekt grund til at hyre et rengøringsselskab, der kan klare jeres erhvervsrengøring for jer. Du vil være i stand til at slappe af og ordne andre, vigtigere ting, mens rengøringsselskabet klarer rengøringen af dit erhvervslokale. Du skal ikke længere bekymre dig om selv at skulle ordne erhvervsrengøringen, da dit nye rengøringsselskab klarer alt hvad der hører under arbejdsopgaven 'erhvervsrengøring', endda ofte uden for din arbejdstid.

N2Bedre rengøringsudstyr og kompetencer
De fleste virksomheder besidder kun en helt almindelig støvsuger og lidt forskellige rengøringsmidler, hvilket sjældent er tilstrækkeligt, hvis man vil have ordentlig erhvervsrengøring. Med professionel erhvervsrengøring sikrer du dig, at dit erhvervslokale bliver rengjort med det bedst mulige udstyr og de nødvendige færdigheder der kræves, hvis man vil have foretaget en grundig erhvervsrengøring. Ved at hyre et professionelt rengøringsfirma, vil du ofte få adgang til medarbejdere, der har flere års erfaring med erhvervsrengøring, og som lægger mærke til nullermænd og støv de steder, hvor du ikke selv ville kunne finde på at kigge.

Folk der arbejder med erhvervsrengøring har som regel et godt øje for detaljer, og har nogle ret høje krav til, hvornår de synes at erhvervsrengøring er tilfredsstillende. Ved at lade professionelle stå for jeres erhvervsrengøring, risikerer du ikke at jeres gæster finder jeres kontorer beskidte og ulækre, fordi de har et bedre øje for erhvervsrengøring end I selv - så tag ingen chancer med jeres erhvervsrengøring!

N3Et renere og mere hygiejnisk miljø
Med erhvervsrengøring sikrer du dig, at din virksomhed altid er ren og klar til at blive indtaget af dine medarbejdere, når der skal arbejdes. Med god erhvervsrengøring undgår I nysende medarbejdere med irriterede, røde øjne, og der er sikkert langt færre sygedage og udbrud af støvallergi. Jo bedre udført erhvervsrengøringen er og jo renere miljø man arbejder I, jo mere motiveret er man også til at opholde sig og arbejde der.

N4Et bedre arbejds- og indeklima
Erhvervsrengøring er medhjælpende til at friske indeklimaet op, hvilket kan have en smittende effekt på arbejdsklimaet i virksomheden. Hvis dit kontor er rent og ryddeligt, vil dine medarbejdere typisk også være mere motiverede og produktive. Ingen medarbejdere vil bryde sig om at arbejde på en beskidt arbejdsplads, hvor de selv skal stå for erhvervsrengøringen.

Hvis rengøringstjansen for eksempel går på runde blandt medarbejderne, kan I risikere flere syge- og pjækkedage på de dage, hvor den pågældende medarbejder står for erhvervsrengøringen. Ekstern erhvervsrengøring medfører således ofte et bedre arbejdsklima, hvilket vil øge produktiviteten, motivationen og effektiviteten blandt de ansatte.

N5Erhvervsrengøring sparer din virksomhed for både tid og penge
Med erhvervsrengøring er det ikke nødvendigt at ansætte en medarbejder eller selv klare tjansen. På denne måde sparer du altså den tid, som du ellers ville have brugt på erhvervsrengøring, eller på at bekymre dig om, hvorvidt erhvervsrengøringen blev gjort ordentligt. Desuden vil du i nogle tilfælde kunne spare penge, hvis du underskriver en længere kontrakt med et rengøringsselskab, der kan varetage din erhvervsrengøring. Jo længere tid du hyrer et firma til at stå for din erhvervsrengøring, jo billigere kan du som regel få erhvervsrengøringen, fordi rengøringsfirmaet er sikker på at have arbejde hos jer i en længere periode.

N6Professionel erhvervsrengøring vil efterlade et bedre indtryk hos dine kunder
Et rent lokale efterlader generelt et bedre indtryk af jer hos jeres kunder, end hvis I sparede på jeres erhvervsrengøring. Med jævnlig erhvervsrengøring udstråler I over for jeres kunder, at I bekymrer jer om jeres virksomhed og jeres medarbejderes velbefindende og helbred. Kunder, der er imponerede over udseendet af en virksomhed, er langt mere tilbøjelige til at give deres opgave til dette selskab, end hvis kontoret tydeligvis sparer på deres erhvervsrengøring. En kunde kan nemlig hurtigt tænke: "Hvis de ikke engang kan finde ud af at gøre rent, hvordan skal de så kunne klare min opgave?" - Så gå ikke på kompromis med jeres erhvervsrengøring!

Erhvervsrengøring af forskellige typer lokaler

Herunder finder du en liste over forskellige typer af lokaler, hvor man med fordel kan gøre brug af erhvervsrengøring:

 • Butikker: Både selve butikken, lageret og medarbejders opholdsrum
 • Restauranter: Både selve restauranten, køkkenet, badeværelser og lagerrum
 • Kontorer: Både selve kontorerne, gangområder, badeværelser, køkkener og eventuelle opholds- og møderum
 • Showrooms: Både i selve showrummet og lokalerne omme bagved
 • Lager: I selve lagerlokalet og alle de tilknyttede lokaler
 • Fabrikker: Både i selve fabrikslokalet, på gangene, badeværelser og lignende
 • Skoler: I klasseværelser, gangområder, badeværelser, kantinen og lærerværelset
 • Medicinske faciliteter: På hospitalsstuer, gange, venteværelser, badeværelser, operationsstuer, køkkener, mødelokaler og andre tilknyttede områder
 • Regeringsbygninger: Mødelokaler, kontorer, badeværelser, gange, kantiner, etc.
 • Lufthavne: Terminaler, gates, ventesale, restauranter, butikker og lignende
 • Museer: Udstillingslokaler, caféer, gange, foyerer, butikker, badeværelser etc.

Der er selvfølgelig mange flere muligheder inden for erhvervsrengøring og institutionsrengøring, end dem du finder ovenfor - Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Du kan selvfølgelig også selv vurdere, om du vil have erhvervsrengøring i samtlige virksomhedens rum, eller om I kun skal have erhvervsrengøring i de lokaler, hvor I får besøg af udefrakommende og kunder. I kan sagtens vælge selv at gøre rent i de mindre offentlige områder, selvom I lige så godt kan få rengøringsfirmaet til det, hvis de alligevel står for en del af jeres erhvervsrengøring.

Kontor Rengoering

Tips til erhvervsrengøring af virksomheden

Når man har en virksomhed, bliver man nødt til at investere i erhvervsrengøring i højere eller mindre grad. Erhvervsrengøring er dog ofte en udgift, som er svær at sluge for de fleste virksomheder, da erhvervsrengøringen ikke umiddelbart kan ses på bundlinjen. Derfor er det en god idé at sørge for, at mængden af erhvervsrengøring kan minimeres så meget som muligt. Det kan I gøre ved at følge nogle få simple råd, hvilket gør jeres behov for grundig erhvervsrengøring mindre omfattende.

Erhvervsrengøring af kontoret

En virksomhed indeholder altid flere forskellige rum, og de forskellige rum skal ikke nødvendigvis gennem den samme type erhvervsrengøring. I selve kontorlokalet er der faktisk ikke så mange ting der skal gøres rent, slet ikke så mange som i køkkenet og på virksomhedens badeværelse - Men derfor skal kontorets behov for erhvervsrengøring ikke glemmes alligevel!

Sådan rengør I elektronikken på kontoret bedst

Noget af det vi mennesker især glemmer at rengøre, er vores elektronik. Desværre er elektronikken også noget af det som især udsættes for støv, snavs og bakterier, fordi vi enten rører ved det hele tiden, eller fordi det hele tiden står stille på et bord. Det er derfor rigtig vigtigt ofte at inkludere både telefoner, smartphones, tastaturer, computere og tablets i ens erhvervsrengøring, selvom man ikke nødvendigvis kan se, at de er beskidte.

Det meste elektronik kan hurtigt rengøres ved hjælp af en fugtig klud, og med en hurtig efterfølgende aftørring med en tør klud. Hvis den pågældende elektronik kan klare det, kan du også komme en smule brillerens på kluden, før du begynder at tørre af. Brillerensen vil hjælpe med at fjerne det mere stædige skidt, og pudser elektronikken mere, end vandet alene ville gøre.

Sådan rengør I gulvet på kontoret bedst

Støvsugning er desværre ikke altid nok, når det kommer til erhvervsrengøring af kontorets gulv. Man kan selvfølgelig godt klare sig med støvsugningen til hverdag, men når den grundigere erhvervsrengøring skal sættes i søen, skal der skrappere midler til. Du kan for eksempel tørre gulvet over med en våd klud og lidt opvaskemiddel en gang om ugen, for at holde kontoret præsentabelt. Når I så skal udføre den grundige erhvervsrengøring, er det tid til at hive en klud eller en gulvskrubbe frem, sammen med nogle sæbespåner og universalrengøringsmiddel.

Erhvervsrengøring af køkkenet

Storkoekken

Sådan rengør I afløbet bedst

De fleste mennesker har nok oplevet et stoppet afløb på det ene eller andet tidspunkt, enten i køkkenet eller på badeværelset. Selvom der ikke kommer så mange ting igennem virksomhedens afløb, som der gør i de private, er det stadig vigtigt at inkludere rensning af afløbet i ens erhvervsrengøring. Afløbet kan inkluderes i den regelmæssige erhvervsrengøring, ved at man hælder en liter kogende vand i afløbet en gang om ugen, da dette vil løsne eventuelt skidt i afløbet. Udover at fjerne skidtet, er det kogende vand også en forebyggende metode, der sikrer, at der ikke er andet snavs der fanges af det allerede eksisterende skidt. Det er dog også vigtigt at skrubbe vasken og afløbet med en opvaskebørste eller svamp, og også gerne med en flaskerenser helt nede i afløbet, når erhvervsrengøringen udføres.

Hvis det ikke er nok med kogende vand og knofedt, kan du, før vandet hældes i, komme en kvart eller halv deciliter opvaskemiddel i afløbet. Opvaskemidlet vil så opløse eventuelt fedt i afløbet, mens det kogende vand efterfølgende vil dræbe bakterier og fjerne skidt - Den ultimative, miljøvenlige form for erhvervsrengøring af afløbet!

Sådan rengør I kaffemaskinen og elkedlen bedst

KaffemaskineHvis din virksomhed er ligesom mange andre danske arbejdspladser, så drikker I rigtig meget kaffe og te i løbet af dagen. Et stort forbrug af kaffe og te betyder som regel et stor brug af kaffemaskiner og elkedler, som ofte betyder, at man har tilkalkede kander.

Det er dog relativt nemt at ordne disse tilkalkede maskiner, ved hjælp af lidt simpel erhvervsrengøring! Du skal blot fylde maskinen med lige dele vand og eddike, og så lade kaffemaskinen brygge eller elkedlen varme. Når eddikevandet har kørt igennem, lader du maskinerne kører igennem med rent vand 1-3 gange, indtil eddikelugten er væk, og erhvervsrengøringen er fuldført.

Hvis ikke eddiken får rengjort kaffemaskinen eller elkedlen ordentligt, kan du prøve at erstatte eddiken med eddikesyre. Eddikesyre er nemlig meget skrappere end eddike, og bruges derfor til den noget grundigere erhvervsrengøring. Som afslutningen på erhvervsrengøringen, kører du vand igennem maskinen 2-3 gange, og så burde kaffemaskinen og elkedlen være så ren og god som ny.

Sådan rengør I mikrobølgeovnen bedst

Noget af det mest irriterende at inkludere i sin erhvervsrengøring, er virksomhedens mikrobølgeovn. Mikrobølgeovne er ofte fyldt med madrester og indtørrede suppepletter, og de er sjældent rare at kigge ind i - Og slet ikke rare at røre ved! I kan dog relativt nemt inkludere mikrobølgeovnen i jeres jævnlige erhvervsrengøring, så mikrobølgeovnen ikke længere skræmmer medarbejderne væk.

Det eneste erhvervsrengøringen kræver, er en fugtig klud. Kluden placerer du midt i mikrobølgeovnen, hvorefter du starter maskinen på mellem-styrke i et minut. Når mikrobølgeovnen har kørt færdig, tørrer du indersiden af maskinen af med kluden, hvis fugt har løsnet det indtørrede skidt - Og hvis mikrobølgeovnen ikke er blevet ren af den første omgang, giver du den bare igen. Nemmere bliver jeres erhvervsrengøring ikke!

Erhvervsrengøring af badeværelset

Sådan rengør I bedst toilettet

En af de ting, man som medarbejder helst ikke vil rengøre, er som oftest toilettet. Man får ondt i arme og ryg, og sjældent lugter det særlig godt, når man stikker hovedet ned til kummen. Derfor kan man hjælpe sig selv og sin erhvervsrengøring en del, hvis man til daglig hælder nogle få dråber opvaskemiddel i kummen. Efter opvaskemidlet er blevet tilføjet, skrubber man godt med toiletbørsten, og så er den erhvervsrengøring klaret for den dag. Denne erhvervsrengøring gør, at skidtet ikke får tid til at sætte sig, og at kommende skidt har sværere ved at sætte sig fast i kummen.

Hvis kummen er meget tilkalket, kan I prøve at supplere jeres erhvervsrengøring med lidt eddike. Her hælder I blot lidt ren eddike i kummen, og herefter fordeler I det med en svamp, så det dækker alle de tilkalkede dele. En anden god måde at rengøre kummen på, er ved at bruge normal toiletrens, som man bare benytter på samme måde, som det foreskrives på flasken. Dette bør i det hele taget også være en fast del af jeres erhvervsrengøring.

Teknikker og udstyr ved erhvervsrengøring

Rengoering af gulvetVirksomheder der tilbyder erhvervsrengøring, bruger en bred vifte af rengøringsmetoder, kemikalier og udstyr til at lette og fremskynde deres erhvervsrengøring. 
Du skal nok regne med, at et firma der arbejder med erhvervsrengøring, bruger nogle mere krasse rengøringsmidler, end I selv ville have adgang til, og derfor kan de ofte få tingene renere hurtigere end I selv ville kunne. Her skal I selvfølgelig tage højde for, om det vigtige for jer omkring erhvervsrengøring er, at lokalerne bliver gjort rene hurtigt og effektivt, eller om I eventuelt gerne vil have en mere miljørigtig erhvervsrengøring.

Hvis I gerne vil have miljørigtig erhvervsrengøring, vil de rengøringsmidler der bruges i jeres lokaler være mindre krasse og voldsomme, til gengæld vil rengøringsarbejdet ofte kræve mere tid og knofedt. Hvilken type erhvervsrengøring I ønsker, er selvfølgelig helt op til jer, og kan aftales med jeres erhvervsrengøringsfirma.

Omfanget af rengøringsarbejdet kan omfatte rutinemæssig og periodisk erhvervsrengøring, herunder rengøring af gulve, fliser, skillevægge, indvendige vægge, lofter, belysning, møbler, vinduespolering, sanitære- og vaskefaciliteter, køkken- og spiseområde samt rengøring af telefoner, IT og anden periodisk erhvervsrengøring efter behov. Hvornår hvad rengøres, og hvor ofte det skal ske, aftaler I i samråd med det firma, som står for jeres erhvervsrengøring. Erhvervsrengøring kan også omfatte udvendig rengøring, herunder indsamling af affald, vinduespudsning og fjernelse af graffiti, alt efter hvad I aftaler med firmaet, som står for jeres erhvervsrengøring.

Priser for erhvervsrengøring

Nogen virksomheder er meget tilbageholdende med at overveje at hyre et rengøringsselskab, der kan varetage erhvervsrengøringen. I langt de fleste tilfælde skyldes dette, at virksomheden ikke ønsker at betale de omkostninger, der er forbundet med at hyre et rengøringsselskab til at stå for deres erhvervsrengøring. Virksomheder der ikke ansætter et rengøringsselskab, er tvunget til at få deres ansatte til at stå for erhvervsrengøringen, eller de kan vælge at hyre en enkelt person til at stå for erhvervsrengøring af kontoret og andre bygninger.

Men selv om sådanne alternativer kan få en virksomhed til at betale de satser, der er forbundet med professionel erhvervsrengøring, sparer virksomheden ikke altid penge i det lange løb. Dette er tilfældet, da nedprioriteringer i erhvervsrengøringen kan betyde umotiverede medarbejdere, uhygiejnisk arbejdsmiljø og andre negative indvirkninger på virksomheden. Derudover kan man risikere, at den person man har ansat til at stå for erhvervsrengøringen, bliver syg i en eller flere dage, hvilket betyder, at jeres lokaler ikke bliver rengjort i en periode. Der er ingen grund til at risikere, at potentielle og nuværende kunder ser jeres lokaler beskidte, bare fordi I gerne vil spare på udgifterne til erhvervsrengøring - Det kan simpelthen ikke betale sig.

Prisen for erhvervsrengøring og butiksrengøring varierer en hel del, og afhænger af en lang række faktorer. Den mest afgørende faktor for prisen på erhvervsrengøring er selvfølgelig omfanget af rengøringsopgaven. Hvis der er tale om et stort erhverv der skal rengøres, vil det forståeligt nok koste mere, end hvis der er tale om et mindre erhverv med færre lokaler. Samtidig vil prisen på erhvervsrengøring afhænge af, hvor besværlig erhvervsrengøringsopgaven er. Er der tale om erhvervsrengøring, hvor det kræver nogle bestemte kvalifikationer, vil prisen ofte være højere, end ved helt almindelig rutinemæssig erhvervsrengøring. Prisen afhænger naturligvis også af hvor grundig jeres erhvervsrengøring skal være, og hvor ofte I vil have den grundige erhvervsrengøring.

Nogle firmaer vil gerne have grundig erhvervsrengøring hver dag, for eksempel på hospitaler og restauranter, mens andre kan nøjes med mere varierende erhvervsrengøring. Dette gælder blandt andet kontorer og lagerlokaler, hvor grundigheden af erhvervsrengøringen ikke er lige så essentiel. Her kan man måske nøjes med at støvsuge hver dag, og så gemme afstøvningen og gulvvasken til 1-2 gange om ugen.

Har jeres virksomhed behov for professionel erhvervsrengøring, kan I udfylde kontaktformularen her på siden, og så hjælper vi jer med at få den type erhvervsrengøring, der passer bedst til jeres behov. Hvis I har nogen spørgsmål omkring betaling og erhvervsrengøring generelt, er I mere end velkomne til at kontakte vores kompetente medarbejderstab.

Gulv bliver rengjort

Hvor kan jeg få erhvervsrengøring?

Din virksomhed kan få erhvervsrengøring, om I så er beliggende i Jylland, på Fyn, på Sjælland, Nordsjælland, Sydsjælland eller i hovedstadsområdet, da firmaer der udfører erhvervsrengøring, findes overalt i Danmark. Det spiller altså ingen rolle, hvorvidt jeres firma er lokaliseret i København, OdenseAalborgÅrhus, Humlebæk, Hellerup, Ballerup, Amager, Greve, Stenlille, Jammerbugt, Åbybro, Helsinge, Valby, Hillerød, Haderslev, Sorø eller Roskilde - ligegyldigt hvor I er, kan I få effektiv erhvervsrengøring!