Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 30 september 2022

Erhvervsrengøring Fyn

Info om erhvervsrengøring på Fyn

De fleste virksomheder har brug for erhvervsrengøring i højere eller mindre grad, og de fynske virksomheder er ingen undtagelse. Hvis du har en virksomhed, er det derfor stadig vigtigt, at du får erhvervsrengøring på Fyn.

Ønsker du erhvervsrengøring i Odense i stedet?

Derfor bør du få erhvervsrengøring på Fyn

Visse virksomheder tror at de selv kan forestå deres Fyn erhvervsrengøring, men det er sjældent sandsynligt. Ofte er medarbejderne ansat med andre opgaver in mente, og at bede kontorassistenter og kommunikationsmedarbejdere om at støvsuge og tørre af, er bare ikke særlig sandsynligt.

De fleste menige medarbejdere vil ryste på hovedet af sådan at forslag, hvilket betyder, at der nok ikke bliver gjort rent. Og selvom medarbejderne smider hvad de har i hænderne for at gribe støvsugeren eller støvekluden, er det ikke givet, at der faktisk bliver rent.

Det er faktisk mere sandsynligt, at medarbejderne hopper over hvor gærdet er lavest, så der bare ser rent ud, uden virkelig at være det. Derudover er der også mulighed for, at medarbejderne ikke er gode til at gøre rent, og der derfor stadig ikke bliver særlig rent, heller ikke selvom de gør sig umage.

I mindre virksomheder er der ofte én eller to af medarbejderne, som i deres jobbeskrivelse skal bruge en del af deres arbejdstid på at gøre rent. Det kan for eksempel gælde blæksprutterne, piccolinerne, sekretærerne, kantinepersonalet eller lignende, som skal inkludere Fyn erhvervsrengøring af virksomheden i deres arbejde. Det er dog ofte kun mindre virksomheder der kan klare sig med det, og hvor medarbejderne går med til så varierende arbejdsopgaver. Store og mellemstore virksomheder vil ofte have behov for at hyre et professionelt rengøringsfirma til at tage sig af deres erhvervsrengøring på Fyn.

Erhvervsrengøring på Fyn er en god forretning

Det vil nødvendigvis være en rigtig god forretning for dig at få erhvervsrengøring på Fyn, hvis du er leder af en virksomhed. Med ordentlig erhvervsrengøring på Fyn bliver din virksomhed nemlig et rarere sted at være, og dine medarbejdere vil føle sig mere oplagte til dagens opgaver. Hvis man arbejder i et rent og frisk miljø, hvor det er tydeligt, at ledelsen går op i hygiejne og indeklima, får man det som medarbejder automatisk bedre, og man bliver i bedre humør.

Hvis der derimod er sparet på erhvervsrengøringen på Fyn og I sidder i evige støvskyer, bliver medarbejderne uoplagte og føler sig ubehageligt til mode. Rigtig dårlig erhvervsrengøring på Fyn kan endda føre til seriøs støvallergi og stress, hvis medarbejderne dag ud og dag ind sidder i støv. Med grundig erhvervsrengøring kan I altså forbedre jeres forretning væsentligt, idet medarbejderne i højere grad føler sig motiverede til at arbejde, og fordi sygefraværet vil blive sænket. Så selvom det er en udgift at betale for erhvervsrengøring på Fyn, vil det hurtigt betale sig ind i arbejdskraft.

Gør rengøringen nemmere og billigere for jer selv

Selvom I hyrer et professionelt firma til at udføre jeres erhvervsrengøring på Fyn for jer, er det stadig en god idé selv at gøre lidt rent. Jo mere I selv gør rent, jo hurtigere og billigere vil jeres kontorrengøring på Fyn blive. Og med nogle få hurtige tips, behøver det heller ikke blive en pine. Visse ting er nemlig nemme og hurtige at gøre rene selv:

Kontoret

 • Elektronik
  De fleste mennesker glemmer, at især telefoner, tastaturer, computere og tablets er igennem vores hænder mange gange i løbet af en dag, og at vi ikke nødvendigvis har vasket hænder lige forinden. Maskinerne kan derfor ofte trænge til rengøring, selvom man ikke nødvendigvis kan se det på dem. Meget af denne rengøring kan foretages ved hjælp af en våd, opvredet klud, hvorefter man tørrer efter med en tør. Man kan også bruge en klud med nogle dråber brillerens, hvis elektronikken ellers kan tåle det. Hvis du skal gøre dit computertastatur rent, kan du endvidere bruge en vatpind til at rense mellemrummene mellem tasterne.
 • Gulvet
  Lige meget om gulvet er af træ, linoleum eller fliser, er støvsugning ikke altid nok. Dog behøver man ikke begive sig ud i den grundige gulvvask hver dag, hvis bare man sørger for at tørre gulvet over med en våd klud og lidt opvaskemiddel en gang om ugen. Til den større omgang bør I dog hive en klud eller gulvskrubbe frem, og bruge skrappere midler såsom sæbespåner eller universalrengøringsmiddel. Det kan du eventuelt få folkene bag jeres erhvervsrengøring på Fyn til en gang imellem.

Køkkenet

 • Termokanden
  Det er ikke så svært at rense virksomhedens te- og kaffekander, som du måske går og tror, og du behøver slet ikke få professionelle rengøringsfolk til det. I virkeligheden kræver ydersiden af kanden kun en våd, opvredet klud, og eventuelt lidt opvaskemiddel, hvis de brune aflejringer ikke vil give sig. Derudover kræver det kun lidt knofedt.Indersiden af termokanden kan klares ved hjælp af en spiseskefuld bagepulver og kogende vand til randen. Hvis der er mulighed for det, lader man derefter kanden stå natten over, ellers kan man lade iblødsætningen stå i 10 minutter, hvorefter kanden skylles igennem flere gange med koldt vand.
 • Kaffemaskinen og elkedlen
  Et tilbagevendende problem på både arbejdspladser og i private hjem, er de tilkalkede kaffemaskiner og elkedler. Dette problem er dog nemt klaret, blot ved at fylde maskinen til randen med lige dele vand og eddike, og derefter lade maskinen køre normalt 1-3 gange. Hvis ikke dette hjælper, kan man erstatte eddiken med eddikesyre, og når apparaturet er blevet rent, kører du rent vand igennem maskinen 2-3 gange, eller indtil eddikelugten forsvinder.
 • Mikrobølgeovnen
  De fleste virksomheder har en eller flere mikrobølgeovne i deres køkken, og de bliver hurtigt svinet til, når medarbejderne opvarmer gårsdagens kødsovs eller suppe i dem. Der er dog ingen grund til at købe erhvervsrengøring på Fyn, for at få dette ordnet - Det kan du nemt selv klare. Det eneste det kræver er en våd klud, som du placerer midt i mikrobølgeovnen, hvorefter du tænder den på middelhøj varme i et minut. Herefter kan du tørre indersiden af mikrobølgeovnen af med den våde, varme klud. Hvis det ikke er nok med én omgang, giver man den bare igen. Der er altså ingen grund til at spilde den professionelle erhvervsrengøring på Fyn på det.
 • Afløbet
  Den nemmeste måde hvorpå du kan gøre afløbet i køkkenet og badeværelset ordentligt rent, er ved at hælde en liter kogende vand i afløbet én gang om ugen. Det vil løsne alt skidt og snavs, hvilket også fungerer forebyggende, da det kommende skidt ikke har noget at sætte sig fast på. Derefter skrubber du afløbet med en svamp eller børste, og meget gerne med en flaskerenser helt nede i afløbet.Hvis afløbet virkelig trænger til en ordentlig omgang, kan du før vandet hældes i, hælde en kvart eller halv deciliter opvaskemiddel ned i afløbet. Opvaskemidlet vil opløse fedtet, mens vandet efterfølgende vil dræbe bakterierne.

Badeværelset

 • Toilettet
  Når toilettet skal gøres rigtig rent, skal dette gøres med toiletrens, og på samme måde som der står på flasken. Men til hverdag er det nok med nogle dråber opvaskemiddel i toilettet, hvorefter man skrubber grundigt med toiletbørsten. Hvis toiletkummen er godt tilkalket, kan man efter skrubningen hælde eddike ned i kummen, og fordele det med en svamp ved alle kanterne. Hvis I ikke selv har tid til det, er det en logisk ting at inkludere i erhvervsrengøringen på Fyn.
Mere om dette emne