Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 30 september 2022

Erhvervsrengøring Odense

Info om erhvervsrengøring i Odense

Der er en del ting man skal overveje, før man ansætter et rengøringsfirma til at udføre ens erhvervsrengøring i Odense. Du skal naturligvis indhente forskellige tilbud og priser på erhvervsrengøring i Odense, og du skal vide, hvad du får for pengene. Derudover skal du specificere hvad du vil have gjort rent, hvor meget du vil have gjort rent, og ikke mindst hvor ofte erhvervsrengøringen skal foregå. Der er altså en del planlægning og tænkning, som skal gå forud for selve erhvervelsen af erhvervsrengøring i Odense.

Sådan finder du erhvervsrengøring i Odense

Når du skal finde den ultimative udbyder af erhvervsrengøring i Odense, som passer til netop dine behov, er der visse faser du skal gennemgå.

Hvilken slags lokaler vil du have gjort rene?

Før du kan få et tilbud på erhvervsrengøring i Odense, skal du definere hvilken slags lokaler du ønsker gjort rene. Hvis du for eksempel bestyrer en restaurant, så skal du vurdere hvorvidt du vil have rengjort køkkenet, spisesalen, toiletterne, gangarealer eller lignende. Du skal først og fremmest vælge hvilke af disse lokaliteter du vil have gjort rent, eller om du vil have dem alle inkluderet i din Odense erhvervsrengøring.

Hvis du i stedet har et kontor, skal du vurdere, om du vil have alle kontorerne, køkkenet, toiletterne, mødelokalerne og lignende gjort rene, eller kun nogle af dem. Det er jo muligt, at dine medarbejdere kan tage sig af noget af kontorrengøringen, hvis det kun drejer sig om at tørre borde af og svinge en kost. Men hvis I gerne vil have grundigere erhvervsrengøring i Odense, bør I investere i et ordentligt erhvervsrengøringsfirma.

Hvis din virksomhed er af en type, hvor der ofte kommer kunder på besøg, som for eksempel et hotel, restaurant eller institution, bør du investere i ordentlig Odense erhvervsrengøring. Hvis dine kunder ser, at din virksomhed er beskidt, kan det påvirke deres mening om virksomhedens faglige formåen negativt, og det må ikke ske.

Hvor mange lokaler vil du have gjort rent?

Når først du har fundet ud af, hvilke lokaliteter der skal behandles under udførelsen af din erhvervsrengøring i Odense, skal du finde ud af, hvor mange rum det løber op i. Er det for eksempel hele virksomheden der skal rengøres, eller er det kun dele af den? Nogle erhvervsrengøringsfirmaer arbejder med kvadratmeterpriser, når de udregner hvad erhvervsrengøring i Odense koster. Andre firmaer fastlægger priser baseret på hvor mange rum der skal rengøres, mens andre igen vurderer prisen ud fra hvilke typer rum der skal rengøres. Her kan et køkken for eksempel koste mere end et mødelokale, og et toilet mere end en gang. Du skal derfor være meget specifik i forhold til hvor du ønsker rengøring, når du bestiller erhvervsrengøring i Odense.

Hvor ofte vil du have gjort rent?

En anden vigtig afgørelse i forbindelse med erhvervsrengøring i Odense er, hvor ofte du ønsker at få gjort rent. I visse brancher er det strengt nødvendigt med daglig rengøring, for eksempel på hospitaler og i restauranter. Der er dog også virksomheder der ønsker hyppig rengøring, ikke fordi de er underlagt nogen regler, men fordi de gerne vil arbejde i et rent og hygiejnisk miljø. I kan dog også vælge at få rengøring én eller et par gange om ugen, hvor selve rengøringen så er mere grundig per gang. I kan dog også vælge at få sjældnere erhvervsrengøring i Odense, og I kan endda bestille et firma til at gøre hovedrent hos jer af og til, uden at have en decideret løbende aftale med dem.

Det bedste vil dog være at have en løbende aftale, og så få gjort rent på det samme tidspunkt, enten dagligt eller ugentligt, så I altid ved, hvornår der gøres rent. På denne måde ved medarbejderne også, hvornår de skal rydde deres borde, skubbe deres stole helt på plads og på andre måder gøre plads for rengøringspersonalet.

Dette vil gøre jeres erhvervsrengøring i Odense så gnidningsfri som muligt, og I vil være garanteret et bedre resultat og få mere for pengene, da rengøringspersonalet ikke skal spilde tid på oprydning.

Hvor grundig skal rengøringen være?

Det er også rigtig vigtigt at beslutte, hvor grundig jeres erhvervsrengøring i Odense skal være. Skal der for eksempel støvsuges og vaskes gulv hver dag, som der skal i en restaurant eller på et hospital? Eller kan I nøjes med en ugentlig støvsugning, hvilket mange papirløse kontorer kan klare sig med. Grundigheden afhænger i høj grad af, hvor mange mennesker der færdes på det givne sted og hvilke udefrakommende, universielle krav der er til rengøringen. En stor tilstedeværelse af papirer og planter kan dog også være med til at forhøje behovet for rengøringsgrundighed.

Hvis du ikke ved, hvor grundig erhvervsrengøring din virksomhed kræver, kan I starte med at have en relativt let rengøring til hverdag, og så en lidt grundigere med større intervaller. Hvis I senere opdager, at jeres behov for erhvervsrengøring i Odense var større end forventet, kan I altid skrue op for jeres rengøring efterfølgende.

Hvornår skal rengøringen foregå?

Foruden at bestemme hvor ofte I skal have erhvervsrengøringen i Odense udført, hvor grundig den skal være, i hvor mange rum og i hvilke typer af rum, skal I også finde ud af, hvornår selve erhvervsrengøringen skal ske. I mange virksomheder bliver erhvervsrengøringen udført, mens medarbejderne ikke er på arbejde til at gå i vejen for støvsugere og gulvmopper. Dette betyder, at rengøringen ofte udføres om aftenen, natten eller i de tidlige morgentimer.

I kan dog også vælge at få rengøringen udført i løbet af dagen, hvis det passer jer bedre, og ofte er erhvervsrengøringen i Odense også billigere på dette tidspunkt, da man ikke skal betale for aften- eller nattillæg. Tidspunktet er dog helt op til jer, og skal selvfølgelig svare til de behov, I som virksomhed har til erhvervsrengøringen.

Vi kan hjælpe dig med at få erhvervsrengøring i Odense

Hvis du godt kunne tænke dig at få erhvervsrengøring i Odense, vil vi meget gerne hjælp dig med at komme i kontakt med nogle leverandører. Hvis du kontakter os her på hjemmesiden, via mail eller via telefonen, sætter vi dig i forbindelse med op til fire leverandører af erhvervsrengøring i Odense, hvor du selv kan vælge det bedste tilbud.