Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 30 september 2022

Erhvervsrengøring Århus

Info om erhvervsrengøring i Århus

Leder du efter tilbud på erhvervsrengøring i Århus? Så er du kommet til det rette sted. Ekspertvalg arbejder inden for mange forskellige brancher, og kan også hjælpe dig med at få professionel og hygiejnisk erhvervsrengøring i Århus.

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør investere i erhvervsrengøring i Århus, både for din egen, dine medarbejdere og dine kunders skyld. En af de vigtigste grunde er, at hvis der ikke er ordentligt rent på arbejdspladsen, skabes der et dårligt arbejdsmiljø, og I risikerer alle at blive syge. Med professionel erhvervsrengøring i Århus kan I undgå dette, og i stedet få et frisk og rart arbejdsmiljø, hvor alle bryder sig om at være.

Et godt indeklima giver et godt arbejdsmiljø

Som sagt kan et dårligt indeklima betyde, at folk bliver umotiverede og syge, og det gælder både dig selv, dine medarbejdere og kunder. Hvis du selv bliver syg, kan du ikke selv følge med i din forretning, og det nytter jo ikke noget at være “allergisk” over for sin egen arbejdsplads. Hvis dine medarbejdere bliver syge, mister du en masse arbejdstid, en masse arbejdskraft, og risikerer at misse vigtige opgaver og dermed få en sænket indtjening. Det kan altså blive rigtig dyrt for dig at spare på erhvervsrengøringen i Århus, hvis dine medarbejdere bliver syge af indeklimaet.

Nogen der kan være endnu vigtigere end dig selv og dine medarbejdere, er dine kunder. Det er dine kunder du lever af, og hvis de bliver syge af at opholde sig hos dig, har du et alvorligt problem. Hvis du for eksempel har en restaurant, hvor enten køkkenet, spisesalen eller toiletterne er beskidte, risikerer du, at en eller flere af dine spisende gæster bliver syge, at det bliver en nyhed i medierne, og at dine gæster (og deres venner, bekendte og familie) aldrig vil sætte deres fod i din restaurant igen. Uden ordentlig erhvervsrengøring af din restaurant i Århus, risikerer du altså at ødelægge din egen forretning - ganske uforvarende, men alligevel.

Hvis du i stedet styrer en børneinstitution, kan du opleve lige så mange negative konsekvenser af manglende institutionsrengøring. Du selv og dine medarbejdere risikerer stadig at blive syge, og derudover risikerer I at gøre mange børn syge - børn der er så unge, at de endnu ikke har et fuldt udviklet immunforsvar, som kan beskytte dem mod dårlig erhvevsrengøring i Århus. Derudover sviner børn meget, de kan finde på at stikke legetøj og jord i munden, og husker ikke altid at vaske hænder.

Du kan desuden kan være sikker på, at børnenes forældre trækker børnene ud af din institution, hvis deres børn gentagne gange bliver syge hos jer. Det er altså en kamp i sig selv at holde forældrene glade og børnene raske, så gør ikke jobbet sværere for dig selv ved at fravælge erhvervsrengøring i Århus.

rengøringssvampe

Mindsk forekomsten af støvallergi med erhvervsrengøring i Århus

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at én af grundene til at erhverve sig erhvervsrengøring i Århus er, at man undgår at folk på og omkring arbejdspladsen bliver syge. En af de alvorligste risici er, at folk risikerer at udvikle støvallergi, hvis de ofte opholder sig i lokaliteter, der ikke bliver gjort ordentligt rent. Hvis man således udsættes for støv i flere dage i træk, kan støvet påvirke ens immunforsvar, og sætte sig på slimhinderne i øjnene, i næsen, i luftvejene og i lungerne.

Uden erhvervsrengøring i Århus og med en tvivlsom renholdelse, udsætter du dig selv, dine medarbejdere og dine kunder for støvpartikler konstant, hvilket sætter sig på computere, papirer, mapper, møbler, flader, lamper og alle andre steder hvor der ikke gøres rent.

Hvis støvallergien bliver rigtig alvorlig, kan sygdomsgenerne føre til koncentrationsbesvær, og i værste fald kan det blive så slemt, at allergikeren må melde sig syg og blive hjemme fra arbejde. Manglende erhvervsrengøring i Århus kan altså gøre dine medarbejdere langvarigt syge, og du risikerer at miste meget indtjening.

Mindsk forekomsten af stress med erhvervsrengøring i Århus

Foruden støvallergi kan den manglende Århus erhvervsrengøring også gøre, at du eller dine medarbejdere får stress. Stress kan forekomme, hvis støvallergien for eksempel gør, at medarbejderen ikke kan koncentrere sig, og derfor føler sig presset af sine kolleger, arbejdsopgaver og selve kulturen til at gøre mere end vedkommende kan klare.

Hvis dette bliver rigtig slemt, bliver medarbejderen nødt til at blive hjemme til stressen er gået over. Man kan også få stress af, at ens arbejdsmiljø ikke føles behageligt, og at man ikke har lyst til at være der. Her kan man føle sig presset til at møde på arbejde, selvom man virkelig ikke har lyst - Ikke på grund af kollegerne eller arbejdsopgaverne, men fordi man føler at kroppen irriteres og fordi man ikke befinder sig godt der.

Mindsk den generelle utilfredshed med erhvervsrengøring i Århus

Foruden støvallergi og stress, risikerer du også, at dine medarbejdere udvikler generel utilfredshed med arbejdspladsen. Selvom medarbejderne ikke er decideret syge, kan de godt være frygteligt utilfredse med nullermændene i hjørnerne, de beskidte toiletkummer og støvet på deres skriveborde og -lamper. Selvom det kun drejer sig om utilfredshed, går dette også udover kontorets mentale indeklima, og vil nemt kunne undgås med Århus erhvervsrengøring. Kontoret oplever måske en masse konflikter og gnidninger, fordi medarbejderne generelt er i dårligt humør og fordi de egentlig ønsker sig langt væk til et mere renligt og hygiejnisk sted.

Foruden at gøre dine medarbejdere syge og risikere at øge den generelle medarbejderutilfredshed, signalerer den mangelfulde kontorrengøring også, at du som virksomhedsleder ikke prioriterer indeklimaet og dine medarbejderes ve og vel. Denne negligering kan også betyde, at den generelle utilfredshed med arbejdspladsen øges endnu mere - Måske så meget, at du risikerer en regulær medarbejderflugt.

Hvordan får jeg erhvervsrengøring i Århus?

Hvis du gerne vil høre mere om din mulighed for at få erhvervsrengøring i Århus, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Ekspertvalg. Du kan komme i kontakt med os på telefonen eller på mail: info@ekspertvalg.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!