Sammenlign priser på telefonanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Mødetelefon

Hvorfor skal du investere i en mødetelefon?

Et telefonanlæg med mødetelefon gør det nemt, at afvikle møder i din virksomheder, da medarbejdere kan deltage uanset deres lokation. Med et telefonanlæg kan du bruge flere telefonlinjer fra flere telefoner. Dette betyder, at du og din virksomhed vil opnå en forbedring af den interne og eksterne kommunikation.

En af fordelene ved et telefonomstillingsanlæg er, at du kan bruge flere telefonlinjer fra flere telefoner. Dette betyder større effektivitet, når det kommer til at modtage indgående opkald. Dette kan også løses gennem medarbejdernes data i deres mobilabonnementer.

Efterhånden har de fleste telefonomstillingsanlæg mulighed for tilslutning af mobiltelefoner og stationære telefoner, så du kan altså forbinde alle virksomhedens telefoner i det samme netværk.

Du kan få tilpasset telefonanlægget, således at det passer til virksomhedens specifikke behov. Dette betyder, at telefonsystemet altid kan hjælpe med at løse nogle af virksomhedens vigtigste opgaver.

Hvordan fungerer et telefonanlæg?

Hvis du anskaffer et telefonanlæg til virksomheden, så får du en masse brugbare funktioner, som kan effektivisere den interne og eksterne kommunikation.

De fleste telefonanlæg har både mulighed for tilslutning af stationære telefoner såvel som mobiltelefoner.

Et telefonanlæg kan enten være forbundet til en fastnetforbindelse eller en internetforbindelse.

Nogle af de typiske funktioner, du kan få gavn af med et telefonanlæg er følgende:

  • Telefonmøder
  • Velkomsthilsen
  • Viderestilling til mobiltelefoner eller andre lokale telefoner
  • Ventemusik
  • Opkobling af alle virksomhedens telefoner
  • Telefonsvarer

Telefonmøder gør det nemmere, at holde møder, hvor de fleste medarbejdere eller samarbejdspartnere har mulighed for at deltage uanset hvor i verdenen de måtte befinde sig.

En velkomsthilsen sikrer, at alle indgående opkald bliver besvaret på samme vis. Dette sikrer ensartethed, hvilket giver udtryk for professionalisme. Du skal selvfølgelig sørge for, at din velkomsthilsen bliver leveret på en positiv og skarp måde, således at ingen er i tvivl om, hvem de har ringet til.

Viderestilling til mobiltelefoner eller andre lokale telefoner gør det nemmere, at få opkaldet stillet om til den rigtige medarbejder, så de kan besvare det.

Den helt rigtige ventemusik kan få ventetiden til at virke korte, hvorimod den forkerte ventemusik næsten kan få ventetiden til at virke endnu længere. Du skal derfor sørge for, at vælge noget ventemusik, der passer til din virksomhed.

Du kan opkoble alle virksomhedens telefoner til telefonanlægget, hvilket fører til en mere effektiv kommunikation.

Telefonsvareren tager imod beskeder, når du og dine medarbejdere ikke har mulighed for at besvare indgående opkald. På denne måde mindsker du risikoen for, at gå glip af vigtige meddelelser.

Der findes dog andre funktioner alt efter, hvilket telefonanlæg du vælger at anskaffe til din virksomhed.

Overvejelser inden anskaffelse

Inden du skal anskaffe et telefonanlæg til din virksomhed, så er der nogle overvejelser du bør gøre dig.

Du skal først og fremmest finde ud af, hvilke funktioner du har behov for at telefonanlægget skal indeholde.

Hvis du har en lille virksomhed med få ansatte, som alle sidder i samme kontorlokale, så kan du nøjes med et simpelt telefonanlæg med få funktioner. Hvis din virksomhed er en multinational koncern med afdelinger og medarbejdere i flere lande, så har du brug for et mere avanceret telefonanlæg med mange funktioner.

Fordele ved en mødetelefon

Der er flere fordele forbundet med at anskaffe en mødetelefon. Du slipper for, at skulle planlægge mødet langt ud i fremtiden. Desuden slipper du for forsinkede mødedeltagere, udgifter til fly og hotel og tabt arbejdstid forbundet med transport.

Dine mødedeltagere kan deltage uanset hvor i verden de befinder sig, hvilket er en stor fordel i en global virksomhed med afdelinger og medarbejdere placeret i flere lande.

Prisen for en mødetelefon

Prisen for et telefonanlæg med mødetelefon kommer blandt andet an på, hvilke andre funktioner telefonanlægget har. Et avanceret telefonanlæg med mange funktioner er dyrere end et simpelt system med forholdsvist få funktioner.

Du kan, ganske gratis og helt uforpligtende, indhente op til fire gode tilbud på et telefonanlæg med mødetelefon. Du skal blot udfylde kontaktformularen her på siden, hvor du skriver lidt informationer om dine behov. Vores medarbejder vil tage kontakt til dig, for at spørge ind til dine behov og krav.

Din henvendelse vil blive matchet med vores bedste samarbejdspartnere, som vil udarbejde nogle gode tilbud til dig. Du kan efterfølgende sammenligne tilbuddene i forhold til pris, kvalitet og andre vilkår for aftalen. Du får altså langt nemmere ved, at få en god aftale på et telefonanlæg med mødetelefon, når du indhenter tilbud hos os.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?