Sammenlign priser på omstillingsanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Telefonsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal telefoner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Omstillingsanlæg

Info om omstillingsanlæg

Et omstillingsanlæg er et telefonsystem, som mange virksomheder gør brug af. Når kunderne ringer, bliver de for eksempel mødt af en velkomsthilsen fra omstillingsanlægget, som fortæller, hvilket nummer man er i køen,.Det kan også være en indtalt besked, som forklarer åbningstiden, hvis kunden ringer uden for åbningstiden.

Hvad kræver et omstillingsanlæg?

Et omstillingsanlæg kræver en god internetforbindelse, da opkaldene går via internettet. Afhængigt af hvor mange medarbejder, der skal kobles på anlægget, kan der være forskellige behov. De fleste danske internetforbindelser er dog efterhånden så gode, at det ikke vil kræve ekstra for at installere et omstillingsanlæg.

telefonsystemer

Skræddersyede løsninger

Et omstillingsanlæg har adskillige muligheder. Derfor er det hos mange udbydere muligt at skræddersy en løsning, som passer til det enkelte firmaer. Store, mellemstore og mindre virksomheder har ikke nødvendigvis de samme behov, og derfor er det smarte ved et mobilt omstillingsanlæg, at det kan tilpasses præcis de funktioner, som virksomheden har brug for. Du kan læse mere om de mange funktioner her.

Omstillingsanlæg gør det nemt for virksomheden - og kunderne

Har I mange kunder, som ofte siger, de ringer forgæves, når de skal have fat i en medarbejder fra jeres virksomhed? Så bør I måske overveje at få et telefonomstillingsanlæg. Anlægget kan kodes ind efter ugedage og jeres åbningstider, hvilket sikrer, at ingen kunder bliver mødt af en telefon, som blot ringer ud.

Bestil tilbud nu!

Det tager under 1 minut

Fordele ved et omstillingsanlæg

Jeres kunder bliver via telefonsystemet informeret eller viderestillet til en anden medarbejder, hvilket ofte ellers er en receptionists job. Hvis kunden ringer til en optaget linje, kan systemet også sørge for, at kunden bliver viderestillet til en anden ledig medarbejder.

Hvis virksomheden har flere filialer på tværs af landegrænser, kan et telefonanlæg være en god løsning. Hvis en virksomhed for eksempel både har en afdeling i Danmark og USA, kan et telefonsystem forbinde de to afdelinger langt billigere end ved almindelig telefoni, da dataen bliver sendt via internettet.

Det vil sige, at hvis der sidder en medarbejder i København og en medarbejder i Washington kan de tale sammen via omstillingsanlægget, som sender dataen via internettet frem for telefonnettet. Samtaleformen ændres ikke, da begge medarbejdere sidder med hver deres telefonrør i hånden, men virksomheden skal ikke betale teleselskabets høje udenlandstakst, som det ellers er almindeligt ved opkald på tværs af landegrænser. Dermed kan I som virksomhed spare mange penge på dyre telefonregninger.

Pris på omstillingsanlæg

Prisen på et omstillingsanlæg varierer alt efter udbyder og model. Derfor kan det være en god ide at kontakte flere udbydere, så I får den løsning og pris, som passer jer bedst. Måske synes du prisen er høj, men hvis du tænker på, at dine kunder og klienter ikke længere skal ringe forgæves, kan det kun betale sig.

Hvis virksomheden har til huse i flere lande, vil du kunne se besparelsen med det samme, da de dyre telefonregninger vil ophøre med det samme.

I tilfælde af at virksomheden drives i flere lande, kan et omstillingsanlæg eksempelvis spare virksomheden for dyre udlandsopkald. Et telefonomstillingsanlæg kan måske også spare jeres receptionist for mange unødvendige opkald, da anlægget kan indstilles til at viderestille opkaldet til den rigtige afdeling.

Tilpas omstillingsanlægget til virksomhedens behov

Hos mange udbydere er det muligt at skræddersy omstillingsanlægget til de funktioner, som virksomheden har behov for. Det kan eksempelvis være funktioner som:

Ventemusik Voice mail til alle medarbejdere
Vis nummer Afholdelse af telefonmøder
Velkomsthilsen Banke på funktion
Viderestilling ved optaget eller intet svar Landekode Styring
Omstilling Telefonsvarer & auto attendant
Opkobling af alle virksomhedens ansatte Prioritets-routing, sikre at dine vigtig kunder kommer først

Hvordan installeres telefonomstillingsanlægget?

Ofte vil I kunne klare administrationen af omstillingsanlægget selv, da det er forbundet med internettet, og derfor kan styres direkte via en almindelig web-browser. Hvis I får en ny medarbejder, kan I selv oprette et nyt tilknyttet telefonnummer og så videre. Hvis I ønsker flere funktioner kan I altid kontakte den konkrete udbyder.

telefon omstilling

Vedligeholdelse af omstillingsanlæg

Alt afhængigt af hvilket omstillingsanlæg I vælger, kan der være forskel på, om det kræver vedligeholdelse. Det kan være en god ide at høre, hvad leverandøren har erfaringer hos tidligere kunder.

Bestil tilbud nu!

Det tager under 1 minut

Hvor kan jeg købe et omstillingsanlæg?

Der findes mange udbydere, som sælger omstillingsanlæg. Hvis det skal være ekstra billigt kan man nogle gange være heldig, at finde et brugt omstillingsanlæg, som man så selv kan prøve at installere.