Sammenlign priser på telefonanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Telefonsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal telefoner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Telefoni erhverv

Virksomheder kan opnå en forbedret kommunikation, hvis der installeres et telefonanlæg, der kan sikre at alle opkald bliver håndteret ordentligt. Denne forbedring af kommunikationen kan føre til øget effektivitet og kundetilfredshed, hvilket gerne skal resultere i en øget omsætning.

Du kan indhente gode tilbud på telefoni til erhverv ved at udfylde kontaktformularen. En af vores medarbejdere vil kontakte dig, så I kan tale om dine præcise krav til et telefonanlæg. Du vil herefter modtage op til fire gode tilbud fra vores samarbejdspartnere, så du bedre kan finde frem til den bedste aftale.

Muligheder for telefoni til erhverv

Du kan vælge mellem et traditionelt telefonanlæg eller et IP telefonanlæg. Det traditionelle telefonanlæg fungerer med brug af en almindelig fastnetforbindelse. Et IP telefonsystem virker med opkobling til en internetforbindelse. Et IP telefonanlæg kan du bruge uanset lokation, hvis der blot er en internetforbindelse.

Inden anskaffelse af et telefonanlæg, skal du gøre dig nogle overvejelser i forhold til behovet i din virksomhed. Hvis du har en mindre virksomhed, så har du nok bare brug for et simpelt system og hvis din virksomhed er større, så skal du måske investere i et mere avanceret telefonanlæg. Afklaringen af behov og krav vil være en stor hjælp inden du begynder at undersøge markedet for telefoni til erhverv, da du ellers hurtigt kan ende med en forkert løsning.

Fordele ved telefoni til erhverv

Der er en del fordele ved at anskaffe telefoni til erhverv. Virksomheden får på denne måde et samlet telefonsystem, hvor der i det fleste tilfælde er mulighed for at tilknytte både almindelige telefoner og mobiltelefoner.

Et samlet telefonsystem kan have forskellige funktioner alt efter, hvor avanceret det er. Der er blandt andet mulighed for at holde telefonmøder, så medarbejdere kan deltage uanset deres lokation. Det er hurtigt at oprette nye lokalnumre, hvilket er en fordel hvis du eksempelvis har en virksomhed med mange afdelinger. Det er nemt at viderestille til lokalnumre eller mobiltelefoner, så du er sikker på at den rigtige medarbejder modtager opkaldet.

Telefoni til erhverv- hvad koster det?

Prisen på erhvervstelefoni er afhængig af flere faktorer, men noget af det der især har indvirkning på prisen er, hvorvidt telefonsystemet er fysisk eller baseret på en internetforbindelse.

Hvis du har en mindre virksomhed med forholdsvis få ansatte, så kan du måske nøjes med et simpelt telefonanlæg med få funktioner. Et simpelt telefonanlæg er relativt billigt. Har du en større virksomhed med mange ansatte, så skal du anskaffe et mere avanceret system, hvilket koster mere at investere i.

Der findes en del forskellige leverandører på markedet for telefoni til erhverv, hvilket kan gøre det svært at overskue. Du kan dog få kvalificeret hjælp, hvis du udfylder kontaktformularen her på siden. En af vores medarbejdere vil tage kontakt til dig, så I kan klarlægge dit behov. Vi matcher efterfølgende din henvendelse med vores relevante samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere vil udarbejde nogle gode tilbud til dig baseret på dine behov. Du kan herefter sammenligne pris og kvalitet, så du finder frem til den bedste løsning på telefoni til erhverv.