Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 30 september 2022

GPS sporing af biler

Info om GPS sporing af biler

En GPS (Global Positioning System) er et effektivt værktøj til sporing af blandt andet biler, mennesker og dyr. Når du installerer en GPS-tracker i din bil, har du således mulighed for at spore din bil, hvis uheldet skulle være ude, og din bil bliver stjålet. Dels har du med GPS sporing af din bil mulighed for at blive informeret, hvis din bil pludselig bliver flyttet væk fra den radius, som du har angivet i din GPS-tracker. Dels kan du med en GPS-tracker spore din bil over sms eller internettet.

Med GPS sporing af din bil ved du altid, hvor din bil befinder sig - også hvis din bil skulle blive stjålet. Derudover giver GPS sporing af din bil også mulighed for, at du vil kunne få din bil tilbage ved biltyveri. Der er desuden også en tendens til, at flere forsikringsselskaber kræver, at især de lidt dyrere biler bliver udstyret med en GPS som forudsætning for at blive forsikret.

Hvordan fungerer GPS sporing af biler

Grundlæggende fungerer GPS sporing af biler oftest ved, at GPS-satellitter sender signaler til en GPS-modtager, så din bils position kan blive lokaliseret fx ved biltyveri. Herefter vil du modtage data på fx din mobiltelefon, om hvor din bil befinder sig. På den måde vil du effektivt kunne lokalisere din bil og foretage eventuelle foranstaltninger for at få fat i din bil igen.

Med GPS sporing af din bil vil du blandt andet hurtigt og nemt kunne se:

  • Hvornår din bil er blevet flyttet.
  • Hvor hurtigt din bil kører.
  • I hvilken retning din bil kører.
  • Hvor din bil befinder sig og følge den på et kort.

Når du skal installere en GPS i din bil, skal du huske at installere den et sted, der ikke er iøjnefaldende. På den måde undgår du, at din GPS bliver opdaget af eventuelle biltyve og bliver afmonteret.

Hvad koster GPS sporing af biler?

er er mange forskellige typer GPS til sporing af biler. Du kan eksempelvis købe en mobil GPS eller en GPS, der skal monteres og tilsluttes strøm. Du skal derfor overveje, hvad dit behov er. Skal du bruge GPS sporingen af biler til privat brug, eller har du brug for at kunne spore flere af biler (det såkaldte flådestyring)?

Alt afhængigt af dine behov og krav til en GPS vil du opleve, at prisen vil variere. Det skyldes, at der vil være GPS-systemer, der er langt mere avanceret end andre. Disse avancerede GPS-systemer vil dog oftest være dyrere at anskaffe end en GPS med færre funktioner. Overvej derfor altid, hvad du reelt har brug for. Det er derfor svært at forudsige en endelig pris for GPS sporing af biler. Er der ikke plads i budgettet, kan I gå efter at investere i brugte biler fremfor helt nye. Det kan gøres på sider som denne: https://bilhandel.dk/brugte-biler.

Fordele ved GPS sporing af biler

Der er mange fordele ved at investere i GPS til sporing af biler. Af fordele kan blandt andet nævnes:

  • Du ved altid, hvor din bil befinder sig.
  • Du kan på alle tider af døgnet og overalt i verden overvåge og spore din bil, hvis du skulle have behov for det.
  • Du har større mulighed for at få fat i din bil igen, hvis du skulle blive udsat for biltyveri.
  • Du har mulighed for at holde styr på bilens rute, benzinforbrug og hastighed. Det kan være særlig praktisk, hvis bilen udelukkende bliver brugt til erhvervskørsel. Dermed kan du sikre, at bilen ikke bliver misbrugt til at klare andre opgaver end dem, som den er beregnet til.

Bestil tilbud på GPS sporing af biler

Er du interesseret i at modtage tilbud på GPS sporing af biler, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Herefter vil du modtage tilbud fra op til fire forskellige leverandører. Det er gratis og uforpligtende for dig, ligesom du selv vælger det tilbud, der passer dig bedst.