Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 20. juli 2021

Analyse: Det skal der til for at komme på Berlingske Talent 100 liste!

Berlingske har endnu engang åbnet op for indstillingen af erhvervstalenter. Ekspertvalg.dk har lavet en analyse af sidste års vindere. Nedenfor kan du teste, om du eller en kollega passer ind i den typiske talent-profil.

Analysen af de 100 talenter

Ved at analysere de 100 talenters uddannelsesbaggrund, beskæftigelse og alder, har det været muligt at finde frem til hvilken profil der har størst sandsynlighed for, at ende på den prominente liste fra Berlingske.

Du kan tilmelde dig frem til 11 marts 2016 kl. 16:00 og listen bliver offentliggjort d. 4 maj 2016.

Se grafikken herunder:

Vil du gerne dele grafen, kan du blot kopiere denne kode

Hvad siger grafikken?

Flest fra KU og CBS:

Størstedelen af talenterne har en uddannelsesmæssig baggrund fra Københavns Universitet eller Copenhagen Business School. I forhold til den specifikke uddannelse er der flest, der beskæftiger sig med jobs inden for økonomi, salg og marketing eller ledelse. Hvis man vil på listen over Berlingske top 100 talenter bør man altså studere ved KU eller CBS med fokus på økonomi, marketing eller ledelse.

Ledere er overrepræsenteret:

På listen over Danmarks top 100 erhvervstalenter er hele 8 brancher repræsenteret. Klart overrepræsenteret er branchen for ledere hvor hele 38 ud af 100 er leder. Dette er betydeligt højere end den næst mest repræsenteret branche, som er rådgivere hvor 18 er repræsenteret.

Alder og køn:

Mangfoldigheden af talenter på listen er mænd, men dog kun med en forskel på 13 ud af 100. Dog er hele 76% af talenterne mere end 30 år gamle, hvilket vil sige de fleste først slår igennem efter 30 års alderen.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?