Ekspertvalg
Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 16. juli 2021

Få styr på dine dokumenter med disse 5 apps

De fleste af os har stort set altid vores smartphones på os. Hvorfor ikke bruge den til at strukturere vores hverdag? Markedet for apps vokser dagligt, og i blandt de mange mange apps til spil og underholdning findes apps, som kan gøre dig mere produktiv og give dig et bedre overblik. Vi har her på Ekspertvalg.dk samlet 5 apps, som kan hjælpe dig med at få styr på dine dokumenter m.v.

Adobe Acrobat Reader

Arbejder du ofte med PDF-filer? Hvis ja, er denne app et must-have for dig. Acrobat Reader er Adobes velkendte program til håndtering af PDF-filer, som her findes i en mobil version. Den er smart til manden/kvinden på farten, da den tilbyder flere nyttige funktioner.

Det er naturligvis muligt at åbne PDF-filer og læse disse. Men det er blandt andet også muligt at markere tekst samt tilføje kommentarer, ligesom det både er muligt at udfylde og signere PDF-formularer.

Det er derudover muligt at tilkøbe sig flere funktioner med en af Adobes onlinetjenester. Af disse funktioner kan nævnes muligheden for at konvertere Microsoft Word-filer og fotos til PDF samt muligheden for at eksportere PDF-filer til Microsoft Word og Excel.

Google Apps

Google Drev

Denne app kan sammenlignes med fx Dropbox, da de tilbyder samme service, nemlig online adgang og backup af dine filer. Det er yderst smart, da du slipper for at rende rundt med et USB-stik eller at skulle stå i den situation, hvor du helt glemmer dine filer.

Ydermere er det et fantastisk værktøj, når man skal samarbejde med andre – fx kolleger. Det er nemlig dejlig nemt at dele et dokument med andre, og det er endda muligt at arbejde flere personer på samme dokument samtidig.

Google Docs

Denne app leder tankerne hen på vores allesammens Word, som Microsoft står bag, da begge apps er tekstredigeringsprogrammer. I Google Docs er det ligeledes muligt at arbejde offline og beskytte dine dokumenter med en adgangskode. Dine dokumenter bliver automatisk gemt undervejs, og det er muligt at redigere Word-dokumenter.

Google Sheets

Hvis du har arbejdet i Microsoft Excel, vil du hurtigt føle dig hjemme i Google Sheets. Denne app er nemlig Googles bud på et regnearksprogram, og ligesom i Google Docs er det i denne app muligt at arbejde offline og beskytte dokumenter med en selvvalgt adgangskode. Her gemmes fremskridt desuden også automatisk, og Excel-filer er ligeledes understøttet.

Google Slides

Arbejder du ofte med præsentationer på farten? Så bør du tage et kig på Google Slides, som er Googles præsentationsprogram, og det ligner derfor en hel del Microsofts PowerPoint.

Akkurat ligesom de to foregående Google-apps gemmes dit arbejde undervejs, og PowerPoints kan åbnes og redigeres på farten. Det er ligeledes muligt at arbejde uden en internetforbindelse. Præsentationer kan desuden vises direkte i app’en, og du kan dele præsentationer med andre.

Scanbot – Scanner og QR-kodelæser

Denne app er faktisk to apps i én, da den har to primære funktioner. App’ens ene hovedfunktion er, at den gør det muligt at scanne dine dokumenter uden at have en stor skrivebordsscanner i nærheden. App’ens anden primære funktion er, at den fungerer som en QR-kodelæser.

Scanbot kan scanne alle typer af dokumenter, og den gør det endda ret hurtigt. Ifølge app’ens udviklere kan man holde sin iPhone over et dokument og både scanne samt gemme det som en PDF eller et billede på blot sekunder.

Når dokumentet er gemt, kan det printes, e-mailes eller uploades til en skytjeneste, fx Google Drive, Microsoft OneDrive eller Dropbox. Det er desuden muligt at opgradere til en pro-udgave, hvilket kommer med yderligere funktioner såsom beskyttelse med adgangskode og Touch ID samt tekstgenkendelse.

Microsoft OneNote

Får du ofte en god idé, mens du er på farten? Eller kommer du somme tider i tanke om noget vigtigt, mens du sidder i bussen og kigger ud af vinduet? Hvis du kan nikke ja til mindst ét af disse scenarier, er OneNote en uundværlig app for dig.

OneNote er Microsofts svar på et notetagningsprogram, som er super til at notere pludselige tanker. Det fungerer også glimrende til noter i undervisningen, og indholdet bliver automatisk synkroniseret til andre enheder, som du har OneNote installeret på.

App’en tilbyder et væld af brugbare funktioner. Det er blandt andet muligt at indsætte PowerPoint-præsentationer og PDF-filer samt udklippede artikler fra nettet. Dine noter kan beskyttes med en adgangskode, og Touch ID på iPhones er understøttet.

e-Boks

Vi har næsten alle sammen en bruger hos e-Boks, som er en digital postkasse til modtagelse af vigtig post. Ved at bruge denne digitale løsning, spares der mange penge på forsendelse, og det belaster miljøet i mindre grad end traditionel post.

Med e-Boks er det let at holde styr på din post fra både offentlige myndigheder samt private virksomheder. Det er også muligt at uploade billeder af dine kvitteringer og gemme dem i e-Boks, så du altid har dem ved hånden.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?