Sammenlign priser på telefonanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Telefonsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal telefoner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

IP telefoni erhverv

Info om IP telefoni til erhverv

Stort set alle virksomheder bruger i dag et telefonsystem, og det er derfor også den primære kommunikationsmetode, både internt og eksternt. For at sikre den mest effektive drift samt største brugervenlighed, bør virksomheden anskaffe sig IP telefoni til erhverv. Med et effektivt IP telefoni system til erhverv, kan virksomheden effektivisere kommunikationsflowet, samt produktiviteten i virksomheden.

De generelle fordele ved at have et telefonanlæg er bl.a.:

 • At kunne holde telefonmøder
 • Nem viderestilling til mobiltelefoner eller andre lokale telefoner
 • Opkobling af alle virksomhedens telefoner
 • Telefonsvarer
 • Velkomsthilsen
 • Ventemusik

Dette er blot nogle af de funktioner som en virksomhed, kan benytte IP telefoni til. Hvis du søger teleløsninger til medarbejdere eller som enkeltmandsvirksomhed, kan du læse mere på vores side om mobilabonnementer.

IP telefoni

Derfor bør du vælge IP telefoni

IP telefoni fungerer over internettet, i modsætning til et traditionelt telefonanlæg som fungerer over det normale telefonnet. Med IP telefoni til erhverv kan virksomhedens ansatte dermed betjene systemet fra alle lokationer hvor der er installeret en internetforbindelse. IP telefoni til erhverv gør det derfor muligt, at betjene telefonen f.eks. fra et hjemmekontor. Med IP telefoni til erhverv kan man desuden også viderestille til mobiltelefoner.

Har virksomheden installeret traditionelle analoge telefonsystemer, som optager en hel linie for en enkelt samtale, kan virksomheden med IP telefoni til erhverv effektivt have flere samtaler på én gang. Kvaliteten er desuden i top da båndbredde reserveres specielt til samtalerne, ved det man kalder Quality of Service, så man oplever aldrig udfald på grund af øvrig internettrafik når man har IP telefoni til erhverv installeret.

Bestil tilbud nu!

Det tager under 1 minut

Hvad er fordelene ved IP telefoni til erhverv

IP telefoni til erhverv kan effektivisere virksomhedens kommunikation, hvilket medfører at virksomheden kan frigøre ressourcer til andre arbejdsopgaver som er mere værdiskabende.

Der er en lang liste af fordele, både økonomiske og effektivitetsfremmende ved at vælge denne type effektiv erhvervstelefoni:

 • Lavere investeringsomkostninger
 • Nemmere implementering og vedligeholdelse
 • Nemmere at justere til virksomhedens skiftende behov
 • Flere funktioner til forbedring af produktiviteten - Outlook integrering, nem dirigering af opkald m.m.
 • Formindsker teknologi forældelse - leverandøren af IP telefoni til erhverv, sørger for at systemet er opdateret og evt. også lever op til virksomhedens voksende krav.
 • Moderne IP telefoner kan opsættes til det trådløse netværk, og man slipper dermed for kabler over det hele.

Faktorer som kan påvirke kvaliteten af IP telefon

Det er dog også vigtigt, at virksomheden er opmærksom på de faktorer som kan have indflydelse på kvaliteten af IP telefoni:

 • Under opsætningen af IP telefoni, skal netværket justeres, så der tages højde for IP telefoni. Dette gøres via Quality of Service der giver prioritering af IP samtaler. Bliver dette ikke gjort, vil der kunne forekomme udfald på linien. Prioriteres IP telefoni på netværket, vil samtalekvaliteten være i top, og være langt bedre end f.eks. en mobiltelefon.
 • Der er altid en risiko for, at netværket eller strømmen går ned. Derfor er det vigtigt, at netværket er designet på en måde, så det fungerer optimalt. Det er desuden en god ide, at have sikret sit netværk, i form af backup løsninger.

IP telefoni

Priser på IP telefoni til erhverv?

Prisen på IP telefoni til erhverv varierer temmelig meget og afhænger desuden af en række faktorer. Det er især hvor avanceret IP telefonerne skal være, der afgør hvor høj prisen bliver.

Er der tale om IP telefoni som er tilpasset til små virksomheder eventuelt med få funktioner, så er prisen en del lavere, end IP telefoni som er tilpasset til en stor koncern med behov for mange funktioner.

Der findes flere forskellige leverandører af IP telefoni til erhverv, og det kan være svært selv, at få et overblik over hvem der tilbyder hvad. Har jeres virksomhed brug for IP telefoni til erhverv, så kan i udfylde kontaktformularen her på siden, og så vil vi hjælpe jer med, at få IP telefoni der passer bedst til jeres behov.