Sammenlign priser på telefonanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Telefonsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal telefoner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

IP telefoni priser

Få en god pris på IP telefoni 

Et telefonanlæg baseret på IP telefoni kan effektivisere håndteringen af indgående og udgående opkald i virksomheden, hvilket blandt andet kan føre til besparelser, øget omsætning og større kundetilfredshed.

Du kan indhente tilbud på IP telefoni priser, hvis du udfylder kontaktformularen. Du vil herefter modtage op til fire gode tilbud fra vores samarbejdspartnere, så du kan finde frem til den bedste aftale på IP telefoni til prisen.

Hvordan fungerer IP telefoni?

Et traditionelt telefonanlæg er koblet til en almindelig fastnetforbindelse, hvorimod et IP-telefonanlæg er koblet til en internetforbindelse. Adapteren bruger din internetforbindelse til at viderestille opkaldet til en fastnet- eller mobiltelefon, hvilket betyder at du kan tilslutte en analog telefon til IP-telefonanlægget.

Det er nemt at tilslutte flere telefonforbindelser til IP-telefonanlægget, hvilket er en fordel hvis virksomheden vokser.

Du kan benytte dit IP-telefonanlæg uanset den fysiske lokation, da opkaldene foregår over din internetforbindelse.

Det er hurtigt og nemt at omstille opkald, hvilket er en fordel hvis du har nogle medarbejdere, som arbejder på hjemmekontor eller er på farten.

Flere faktorer kan have indflydelse på kvaliteten af opkaldet. En dårlig internetforbindelse kan betyde forsinkelser under opkaldet eller at forbindelsen falder lidt ud. Dette kan føre til frustrationer for både dine kunder og medarbejdere.

Det er vigtigt at du sørger for en backup løsning, der kan træde til hvis strømmen går eller du mister forbindelsen til internettet.

Prisen for IP telefoni

Du skal være opmærksom på, hvilke driftsomkostninger, der er forbundet med anskaffelsen af telefonanlægget. Driftsomkostningerne vil som udgangspunkt være lavere, hvis du anskaffer et IP-telefonanlæg i forhold til et traditionelt telefonanlæg, da det er billigt at ringe både indenlands og udenrigs over internettet.

Hvis du investerer i et IP-telefonanlæg kan du i din virksomhed opnå store besparelser på sigt.

Som regel vil udbyderen tilbyde en ordning, hvor du har et separat abonnement og en prisaftale. Du kan komme til at betale for funktioner som eksempelvis telefonsvarer.

Sådan får du et god aftale på IP telefoni

Først og fremmest er det vigtigt, at du klarlægger dine behov og krav til et telefonanlæg inden du undersøger markedet. Der er forskel på om dit telefonanlæg skal være relativt simpelt eller om du har brug funktioner som velkomsthilsen, ventemusik, banke på, nem viderestilling og telefonsvarer.

Andre overvejelser du skal gøre dig er, hvorvidt du skal kunne omstille opkald til mobiltelefoner og om du vil have frit valg af operatør.

Har du en mindre virksomhed med forholdsvis få ansatte, så har du måske brug for et relativt simpelt telefonanlæg. Hvis du har en større virksomhed, så har du nok brug for et mere avanceret telefonanlæg.

Der er mange leverandører på markedet for telefonanlæg, hvilket kan gøre det svært at gennemskue, men vi kan hjælpe dig med at indhente gode tilbud på IP telefoni. Du udfylder blot kontaktformularen her på siden, hvor du skriver om dine præcise behov så vil vores medarbejdere kontakte dig. Efterfølgende vil vores samarbejdspartnere udarbejde tilbud til dig baseret på dine behov, så du kan finde frem til den bedste pris på IP telefoni.