Sammenlign priser på telefonanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Telefonsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal telefoner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Trådløs IP telefon

Med en trådløs IP telefon kan virksomhedens medarbejdere nemt betjene systemet uanset deres lokation, hvilket kan forbedre kommunikationen væsentligt i virksomheden.

Du kan nemt indhente gode tilbud på en trådløs IP telefon, hvis du udfylder formularen med informationer om dine behov. En af vores medarbejder vil kontakte dig, så I kan klarlægge dine behov. Efterfølgende vil vi matche din henvendelse med vores mest relevante samarbejdspartnere, som udarbejder tilbud til dig. Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbud, men gør det nemmere for dig at sammenligne pris og kvalitet.

Hvordan fungerer en trådløs IP telefon?

Et traditionelt telefonanlæg fungerer med det almindelige telefonnet, hvorimod IP telefoni fungerer over internettet.

Et traditionelt analogt telefonsystem optager en hel linje for en enkelt telefonsamtale. Med IP telefoni kan der sagtens være flere samtaler igang samtidig og kvaliteten vil stadig være høj, da der reserveres båndbredde til samtalerne med Quality of Service (QoS)

IP telefoni kan bruges af alle virksomhedens ansatte uanset deres lokation, når bare der bruges en fungerende internetforbindelse. Det betyder, at dine medarbejdere kan benytte IP telefonen fra et eventuelt hjemmekontor. Der kan desuden viderestilles til mobiltelefoner, hvilket er en fordel hvis dine medarbejdere ofte er væk fra kontoret på kundebesøg eller lignende.

Fordele ved et telefonanlæg

Efterhånden benytter stort set alle virksomheder et telefonanlæg for at sikre korrekt håndtering af indgående og udgående opkald.

Nogle af de generelle fordele, der ved at have et telefonanlæg er blandt andet velkomsthilsen, afholdelse af telefonmøder, nem viderestilling til lokale telefoner eller mobiltelefoner, opkobling af alle virksomhedens telefoner, ventemusik og telefonsvarer.

Ved IP telefoni får du også andre fordele såsom lave investeringsomkostninger, nem implementering og vedligeholdelse, tilpasning til virksomhedens skiftende behov, Outlook integrering, nem dirigering af opkald og løbende opdatering af systemet. Desuden kan de nyere IP telefoner forbindes til det trådløse netværk, så du slipper for kabler.

Du skal sørge for, at netværket bliver justeret via Quality of Service, således at der ikke sker udfald under opkald. Desuden skal du sikre dit netværk, så der en backup løsning, hvis strømmen går.

Hvis du ønsker en løsning som er både effektiv og brugervenlig, så skal du anskaffe IP telefoni til virksomheden. IP telefoni kan forbedre kommunikationen i virksomheden og øge produktiviteten.

Hvad koster en trådløs IP telefon?

Prisen på en trådløs IP telefon er afhængig af flere faktorer, men kommer især an på hvor avanceret IP telefonerne skal være.

Hvis du har en mindre virksomhed med få ansatte, så kan du nøjes med en mere simpel løsning. Har du en større virksomhed og har du brug for mere avanceret IP telefoni, så vil løsningen blive dyrere.

Der findes en del forskellige leverandører af IP telefoni på markedet, hvilket gør det svært at danne et overblik. Hvis du er interesseret i IP telefoni til din virksomhed, så kan du udfylde kontaktformularen her på siden. En af vores medarbejdere vil kontakte dig, så I kan specificere dine behov og krav. Efterfølgende vil vores leverandører udarbejde nogle gode tilbud til dig på en trådløs IP telefon.