Sammenlign priser på telefonanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Konferencetelefon

En konferencetelefon gør det nemmere at afholde konferencer i virksomheden, da de fleste medarbejdere på denne måde kan deltage uanset deres lokation.

Du kan nemt og helt uforpligtende indhente gode tilbud på en konferencetelefon, hvis du udfylder formularen. Du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere, og din henvendelse vil efterfølgende blive matchet med vores relevante samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere udarbejder tilbud til dig ud fra dine behov og krav.

Hvordan fungerer et telefonanlæg?

Når du skal anskaffe et telefonanlæg, så kan du vælge et traditionelt telefonanlæg, der fungerer med brug af en almindelig fastnetforbindelse eller et IP telefonanlæg til erhverv, der virker med opkobling til en internetforbindelse.

Fordelen ved at vælge et IP telefonanlæg er, at du kan benytte det uanset lokation, hvis bare der er en velfungerende internetforbindelse.

Du skal gøre dig nogle overvejelser inden anskaffelsen af et telefonanlæg i forhold til de funktioner anlægget skal have for at dække virksomhedens behov.

Har du en mindre virksomhed, så kan du nok nøjes med et forholdsvist simpelt system. Er der din virksomhed større, så har du måske brug for et telefonanlæg med mange funktioner.

Med et telefonanlæg er der mulighed for at holde konferencer, hvor medarbejdere eller samarbejdspartnere som ikke befinder sig på kontoret kan deltage. Det er nemt at oprette  lokalnumre, så hver afdeling eller bestemte medarbejdere får deres eget lokalnummer. Det er desuden nemt at viderestille til enten lokalnumre eller mobiltelefoner, hvilket sikrer at den rigtige medarbejder har mulighed for at besvare opkaldet.

Fordele ved en konferencetelefon

Der er flere fordele ved, at anskaffe en konferencetelefon til din virksomhed. Den største fordel er dog nok, at en konferencetelefon gør det muligt at afholde konferencer, hvor de fleste af dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder kan deltage uanset hvor i verden de befinder sig.

Med en konferencetelefon kan du afvikle et møde på en måde, hvor det næsten ikke bemærkes at I ikke befinder jer i samme mødelokale.

En konferencetelefon sikrer en hurtig kommunikation, således at beslutninger kan træffes her og nu, der kan arbejdes videre på projekter uden for meget spildtid og uden de store transportudgifter.

Der findes konferencetelefoner, der kan kobles til fastnettelefoner, men der findes også konferencetelefoner til IP telefoner og til mobiltelefoner samt trådløse konferencetelefoner, der benytter Bluetooth.

Sådan får du en god pris på en konferencetelefon

Den største indvirkning på prisen er som regel, hvorvidt telefonsystemet er fysisk eller baseret på en internetforbindelse. Leverandør, mærke og kvalitet er andre faktorer, der typisk vil påvirke prisen på en konferencetelefon.

Hvis du gerne vil modtage op til fire gode tilbud på en konferencetelefon, så skal du blot udfylde kontaktformularen her på siden. En af vores medarbejdere vil kontakte dig således at I sammen kan finde ud af dine præcise behov og krav til en konferencetelefon. Når dine behov og krav er på plads, så vil vi få nogle af vores mest relevante samarbejdspartnere til at udarbejde tilbud til dig. Når du har modtaget tilbuddene kan du sammenligne pris og kvalitet, så du er sikker på at få den bedste aftale.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?