Sammenlign priser på telefonanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Mobil omstillingsanlæg

Info om mobil omstillingsanlæg

Moderne virksomheder har i stigende grad behov for et effektiv flow i kommunikationen. Et dårligt mobil omstillingsanlæg kan ofte være et irritationsmoment for både eksisterende og mulige kunder såvel som samarbejdspartnere. Langt de fleste finder det irriterende hvis de bliver stillet videre til mange forskellige telefonnumre, før de får fat i den rigtige medarbejder, eller hvis deres opkald slet ikke besvares.

En virksomhed med et dårligt mobil omstillingsanlæg kan derfor hurtigt miste mange kunder pga. af simpel irritation. Derfor er det essentielt for en moderne virksomhed at have et effektivt mobil omstillingsanlæg.

Markedet for telefonanlæg generelt kan dog hurtigt virke meget uoverskueligt. Et mobil omstillingsanlæg er den optimale løsning både for små virksomheder uden en receptionist såvel som for store international koncerner med afdelinger i flere lande.

Hvad er fordelene ved et mobil omstillingsanlæg?

Når I skal investere i billig erhvervstelefoni, vil et mobil omstillingsanlæg give din virksomhed en lang række fordele. Disse fordele kan ikke opnås blot ved at have en række individuelle mobiltelefoner.

Et mobil omstillingsanlæg gør blandt andet at opkald til en af virksomhedens mobiltelefoner kan viderestilles til andre mobiltelefoner i virksomheden, såvel som andre afdelingers analoge telefoner. Samtidig kan virksomheder med et mobil omstillingsanlæg spærre for opkald både til og fra specifikke telefonnumre.

Et mobilomstllingsanlæg gør det samtidig muligt for virksomheden at benytte lokalnumre internt i virksomheden, hvor man så blot skal indtaste det 4-cifrede lokalnummer istedet for hele telefonnummeret. I mange tilfælde er det endda gratis at ringe internt i virksomheden når telefonerne er koblet sammen via et mobilomstillingsanlæg.

Brugerfladen for langt de fleste mobil omstillingsanlæg er samtidig utrolig brugervenlig og kan nemt bruges af alle virksomhedens medarbejdere. Et mobil omstillingsanlæg har samtidig den fordel at det er 100% mobilt baseret og virksomheden derfor ikke har nogen form for fysisk hardware stående i forbindelse med mobilomstillingsanlægget.

Bestil tilbud nu!

Det tager under 1 minut

Hvilke funktioner har et mobil omstillingsanlæg?

Et omstillingsanlæg gør det muligt at have faste åbningstider på de telefonnumre man ønsker. På de fleste mobilomstillingsanlæg kan man derfor sætte en fast åbningstid, samtidig med at brugeren af den specifikke telefonlinie individuelt kan indstille åbningstiden, hvis det er nødvendigt at lukke for opkald. Man kan også lukke ned for eksterne opkald til en af virksomhedens telefoner og istedet viderestille opkaldet til enten telefonsvareren eller et andet telefonnummer.

Det er muligt at indstille mobil omstillingsanlægget til at omstille opkald til et af virksomhedens hovednumre til den første ledige medarbejder i en given afdeling. Derudover er det også muligt at omstille opkald til en specifik medarbejder som er optaget til et andet telefonnummer.

Mobil omstillingsanlæg har samtidig den fordel at det er muligt at indtale en velkomsthilsen som eksterne opkald bliver mødt med når de ringer til virksomheden. På den måde kan anlægget bidrage til direkte effektivisering af jeres telemarketing i virksomheden. Et mobil omstillingsanlæg gør det også muligt at sætte opkald i kø, således at man ikke blot får en optaget-tone, men at opkaldet istedet bliver besvaret så snart telefonenlinien ikke er optaget længere.

omstillingsanlæg

Hvad koster et mobil omstillingsanlæg?

Prisen på et mobil omstillingsanlæg varierer en hel del og afhænger af en lang række faktorer. Det kan derfor være svær at fastsætte en pris på mobil omstillingsanlæg. På en stor del af de mobil omstillingsanlæg, som er på markedet, ligger prisen på et fast beløb per tilsluttet telefonnummer. Derfor afhænger prisen på den samlede mobil omstillingsanlæg løsning primært af, hvor mange telefoner som skal tilsluttes mobil omstillingsanlægget.

Der er dog også forskel på, hvor avanceret et mobil omstillingsanlæg kan være, hvilket typisk måleparameteret, hvis du søger et billigt telefonsystem. Et mobil omstillingsanlæg kan både være så simpelt, at det blot kan omstille opkald fra et telefonnummer til et andet, og være en avanceret udgave med alle de nyeste funktioner.

Prisen på et mobil omstillingsanlæg er derfor utroligt svær at fastsætte helt præcis. For en præcis pris bør man kontakte den individuelle leverandør som derefter kan oplyse prisen på en skræddersyet løsning som passer det specifikke behov.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?