Sammenlign priser på telefonanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Telefonomstilling

Telefonomstilling og bedre kommunikation

Ofte har virksomheder brug for flere telefonlinjer, for at kunne besvare opkald fra kunder og andre kontakter. Med et telefonanlæg til telefonomstilling bliver det nemmere at modtage udefrakommende opkald, da de automatisk bliver viderestillet til den enkelte medarbejders telefon.

Du kan nemt indhente op til fire gode tilbud på telefonomstilling, hvis du udfylder kontaktformularen. En af vores medarbejdere vil kontakte dig, så I kan klarlægge hvilket behov for telefonomstilling, der er i din virksomhed. Vores samarbejdspartnere udarbejder derefter nogle tilbud ud fra dine behov.

Hvorfor skal du investere i telefonomstilling?

En af fordelene ved et telefonomstilling er, at du kan bruge flere telefonlinjer fra flere telefoner. Dette betyder større effektivitet i forhold til, at kunne modtage udefrakommende opkald. 

De fleste telefonomstillingsanlæg har mulighed for, at du både kan tilslutte mobiltelefoner og stationære telefoner, hvilket betyder at alle virksomhedens telefoner bliver forbundet i det samme netværk. Løsningen vil typisk være en del af dit samlede telefonsystem.

Der er desuden mulighed for at få tilpasset omstillingsanlægget til virksomhedens behov, således at omstillingsanlægget kan løse nogle af de opgaver, der er vigtige for den enkelte virksomhed.

telefonsystem

Funktioner ved telefonomstilling

Her er nogle af de funktioner, som virksomheden kan vælge at få deres anlæg til at indeholde:

  • Omstilling
  • Opkobling af alle virksomhedens telefoner
  • Ventemusik
  • Velkomsthilsen
  • Telefonsvarer
  • Afholdelse af telefonmøder

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilke funktioner du har brug for i lige præcis din virksomhed.

Et telefonsomstillingsanlæg kan kodes efter jeres åbningstider, hvilket gør at kunderne ikke ringer forgæves. Kunderne bliver enten informeret eller viderestillet til en anden ledig medarbejder af telefonomstillingsanlægget.

Telefonomstillingsanlægget kan desuden forbinde filialer på tværs af landegrænser, hvilket er en forholdsvis billig løsning, da forbindelsen er via internettet.

Fordele ved telefonomstilling

Virksomheden kan lade receptionisten koncentrere sig om andre arbejdsopgaver, mens det indgående telefonopkald bliver viderestillet. Desuden vil der være penge at spare på selve opkaldene, hvis virksomheden har filialer i flere lande, da I slipper for teleselskabernes høje takster for opkald til udlandet.

En fordel kan være at leje omstillingsanlægget fremfor at købe det. Du skal derfor overveje, hvorvidt du er interesseret i at købe omstillingsanlægget eller om du hellere vil leje et, hvilket giver dig mulighed for at udskifte det, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

En anden mulighed er, at undersøge markedet for brugte telefonomstillingsanlæg. Hvis du finder et brugt telefonomstillingsanlæg som du kan få installeret, er det en billig løsning, der kan hjælpe dig til at finde ud af, hvilke behov du har til et telefonsomstillingsanlæg.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvad koster telefonomstilling?

Pris på erhvervstelefoni er først og fremmest afhængig af, hvorvidt det er et fysisk eller internetbaseret telefonomstillingsanlæg. Desuden afhænger prisen af, hvor mange funktioner virksomheden har behov for, at telefonomstillingsanlægget har. Et avanceret telefonomstillingsanlæg koster selvfølgelig mere end et mere simpelt anlæg.

Der findes en del udbydere på markedet for omstillingsanlæg, så prisen varierer alt efter udbyder og model. Det er derfor en god idé, at indhente tilbud fra flere leverandører, så du får den bedste løsning. Du skal sørge for, at få oplysninger fra leverandøren angående, hvor meget vedligeholdelse omstillingsanlægget kræver.

Hvis du er blevet interesseret i at modtage tilbud på et anlæg til telefonomstilling, kan du  udfylde formularen her på siden. Herefter matcher vi din henvendelse med vores samarbejdspartnere. Du vil modtage op til fire gode tilbud fra vores leverandører, så du kan få en god løsning på telefonomstilling i din virksomhed.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?