Telefonomstillingsanlæg

Sammenlign pris og kvalitet på telefonomstillingsanlæg - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Telefonsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange telefoner skal tilsluttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 06. december 2019

Info om telefonomstillingsanlæg

Et telefonomstillingsanlæg er en samling af flere telefonlinjer i ét system og bruges ofte i erhvervsvirksomheder. Et telefonomstillingsanlæg har den særlige egenskab i forhold til en normal telefon, at flere telefonlinjer kan bruges fra flere telefoner, og man opnår derfor med et omstillingsanlæg en øget funktionalitet, når det kommer til at modtage opkald.

Mand laver telefonomstillingsanlæg

Hvorfor vælge et telefonomstillingsanlæg?

Der kan være mange fordele ved at få installeret et telefonomstillingsanlæg i virksomheden. Størstedelen af telefonomstillingsanlæg tilbyder, at man kan tilslutte både mobiltelefoner og stationære telefoner. Dette medfører, at virksomheden med et telefonomstillingsanlæg kan forene alle telefoner under ét og samme netværk.

Desuden kan et telefonomstillingsanlæg skræddersys til den enkelte virksomheds behov. Ingen virksomheder er ens, og det varierer derfor meget, hvor komplekst den enkelte virksomheds telefonomstillingsanlæg skal være. Typiske funktioner som en virksomhed kan vælge og som dermed integreres i deres telefonanlæg er:

  • Omstilling
  • Opkobling af alle virksomhedens telefoner
  • Telefonsvarer
  • Velkomsthilsen
  • Ventemusik
  • Mødetelefon

Dette er blot et antal af de funktioner, et telefonomstillingsanlæg vil kunne tilbyde til en virksomhed. En leverandør vil kunne rådgive den enkelte virksomhed om, hvilke behov deres telefonomstillingsanlæg bør opfylde.

Telefonsystemer

Hvilket behov har virksomheden for et telefonomstillingsanlæg?

Behovet for et telefonomstillingsanlæg kan, som skrevet tidligere, variere meget fra virksomhed til virksomhed. Alt afhængig af størrelse, afdelingers geografiske placering med videre vil én virksomhed prioritere nogle funktioner, imens en anden virksomhed prioriterer nogle andre funktioner.

Især størrelsen på virksomheden er en stor faktor, når der skal vælges hvor avanceret et telefonomstillingsanlæg skal være. En stor multinational virksomhed har som udgangspunkt brug for et langt mere avanceret telefonomstillingsanlæg med mange forskellige funktioner.

Derimod har en lille virksomhed med kun få ansatte ofte kun behov for et telefonomstillingsanlæg med kapacitet til få lokalnumre. Der er også en chance for, at I i jeres virksomhed har brug for et mobil omstillingsænlæg - eller en kombination af begge. 

Bør virksomheden vælge IP-telefoni ved integrering af et telefonomstillingsanlæg?

Omstillingssystem til telefonerIP-telefoni er i de senere år blevet mere og mere udbredt. Målet med IP-telefoni til erhverv er at effektivisere virksomhedens kommunikation så virksomheden kan frigøre ressourcer til arbejdsopgaver, som i højere grad er værdiskabende.

Investerer virksomheden i denne type erhvervstelefoni, vil det blive totalt integreret med virksomhedens IT-system. 

Desuden er brugerfladen på et IP-telefonomstillingsanlæg ofte meget brugervenlig og kan betjenes fra alle steder med en internetforbindelse og ikke blot fra anlæggets fysiske placering.

Har virksomheden afdelinger i flere lande, kan der spares mange penge ved at investere i et IP-telefonomstillingsanlæg. Da man benytter virksomhedens bredbåndsforbindelse, slipper virksomheden for, at betale de meget store takster, der er i forbindelse med normale telefonopkald mellem forskellige lande.

Hvor meget skal virksomheden investere ved køb af et telefonomstillingsanlæg?

Prisen på et telefonomstillingsanlæg varierer meget, da det kan fås i mange forskellige former. Den faktor der påvirker prisen på et telefonomstillingsanlæg i størst grad er, om det er et fysisk eller internetbaseret telefonomstillingsanlæg. Desuden afhænger prisen naturligvis meget af, hvor avanceret et telefonomstillingsanlæg virksomheden ønsker.

Er man en lille virksomhed, som kun har behov for et anlæg med få, relativt ukomplicerede funktioner vil prisen på et nyt billigt telefonsystem ikke være skræmmende høj.

Derudover skal virksomheden overveje, om telefonomstillingsanlægget er en midlertidig anskaffelse, eller om det skal erhverves permanent. Et telefonomstillingsanlæg kan nemlig både lejes og købes.

Hvor kan virksomheden anskaffe sig et telefonomstillingsanlæg?

Der findes mange udbydere af telefonomstillingsanlæg, og priserne kan variere fra leverandør til leverandør. Hvis din virksomhed vil have et tilbud fra en leverandør, som kan give den skræddersyede løsning i har behov for, kan i udfylde kontaktformularen her på siden, og så hjælper vi jeres virksomhed med, at finde det perfekte telefonomstillingsanlæg.