Sammenlign priser på telefonanlæg
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Telefonsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal telefoner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Trådløse telefoner

En trådløs telefon gør det nemt for dig og dine medarbejdere at besvare indgående opkald, da du kan benytte den trådløse telefon uanset, hvor i virksomheden du befinder dig. Dette kan være med til at sikre en god kommunikation samt øge effektiviteten i din virksomhed.

Hvis du udfylder formularen her på siden, så kan du gratis og uforpligtende indhente flere gode tilbud på trådløse telefoner. Vores samarbejdspartnere vil udarbejde tilbud til dig baseret på din henvendelse, så du kan finde frem til den bedste løsning.

Fordele ved et telefonanlæg

De fleste virksomheder benytter efterhånden et telefonanlæg, så de altid kan håndtere indgående og udgående opkald på bedste vis.

Der er en masse fordele forbundet med at have et telefonanlæg i virksomheden. Disse fordele opnår du på baggrund af nedenstående funktioner:

Velkomsthilsen Et velkomsthilsen sikrer, at alle som ringer til virksomheden, bliver mødt af den sammen besked, og sikre et godt førstehåndsindtryk af virksomheden.
Telefonmøder Telefonmøder sikrer, at flest medarbejdere kan deltage i mødet, selvom de ikke nødvendigvis befinder sig på kontoret. Telefonmøder kan desuden hjælpe med at spare på unødvendige transportomkostninger.
Viderestilling Du har også mulighed for at viderestille de indkommende opkald til øvrige personale, hvis du er til et vigtigt møde eller til frokostpause. Dette er med til at sikre højere kundetilfredshed.
Ventemusik Afslappende ventemusik er med til at få ventetiden til at føles kortere.
Telefonsvarer Med en telefonsvarer har du mulighed for at tage imod de beskeder, som du og dine medarbejdere ikke har mulighed for at imødekomme. Dette formindsker risikoen for at gå glip af vigtige meddelelser.

En velkomsthilsen sikrer, at alle som ringer til virksomheden bliver mødt af den samme besked. Dette er med til at give et godt førstehåndindtryk af virksomheden, så sørg for at hilsenen sender et positivt signal.

Med et telefonanlæg bliver det nemt at holde telefonmøder. Telefonmøder sikrer, at flest medarbejdere kan deltage i mødet, selvom de ikke nødvendigvis befinder sig på kontoret. Telefonmøder er desuden en god måde at spare på omkostninger forbundet med transport til og fra møder.

Den rigtige ventemusik er med til at få ventetiden til at føles kortere. Sørg altid for at vælge noget ventemusik, der passer til din virksomhed. En telefonsvarer tager imod de beskeder, som du og dine medarbejdere ikke har mulighed for at tage imod. Dette mindsker risikoen for at gå glip af vigtige meddelelser fra kunder og samarbejdspartnere.

Trådløs telefon til kontor

Fordele ved IP-telefoni

Vælger du IP telefoni får du også visse andre fordele. IP telefoni kræver ikke store investeringsomkostninger og er desuden nemt at implementere og vedligeholde. Du kan løbende tilpasse en IP telefon til virksomhedens skiftende behov, hvor du kan lave en integrering med Outlook. De nyeste IP telefoner kan desuden forbindes til det trådløse netværk.

Vælger du at anskaffe IP telefoni, skal du sikre at netværket bliver justeret via Quality of Service og at der er en backup løsning, hvis strømmen går.

Derudover er det en god idé at vælge en løsning med IP telefoni til din virksomhed, hvis du  er på udkig efter en brugervenlig og effektiv telefonløsning. IP telefoni kan være med til at forbedre kommunikationen i virksomheden, hvilket ofte vil medføre en øget produktivitet.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Typer af trådløse telefoner

Der findes flere forskellige slags trådløse telefoner. Nogle trådløse telefoner fungerer via Bluetooth, mens nogle trådløser telefoner fungerer med Wi-Fi.

Der er flere forskellige leverandører af trådløse telefoner, hvilket  betyder, at der er mange mærker og modeller at vælge imellem. Derfor kan det godt være et svært valg at finde den rette trådløse telefon til din virksomhed.

Er godt råd er at finde ud af, hvilke funktioner du har behov for. Derefter kan du indhente tilbud her på siden og sammenligne disse ud fra de behov du har. Dermed kan du nemmere udvælge den løsning, der er den rigtige for dig.

Mand bruger trådløs telefon på kontor.

Hvilke funktioner har en trådløs telefon?

Trådløse telefoner kommer i mange forskellige udgaver og med forskellige funktioner samt tilbehør. Nogle af disse funktioner er:

  • Håndsæt
  • Højttaler
  • Telefonsvarer
  • Robuste
  • Brugervenlige
  • Opkaldsliste
  • Telefonbog
  • Oplyst display
  • Lang tale- og standbytid
  • Anonyme opkald

Du kan få trådløse telefoner med enten et, to eller tre håndsæt, så du kan give flere af medarbejdere en trådløs telefon hver, der alle er tilknyttet det samme telefonnummer. Højttaler-funktionen er brugbar, hvis du skal have hænderne fri til at arbejde, imens du besvarer et opkald. Visse trådløse telefoner har telefonsvarer, hvor der nemt kan indtales en besked, hvis du eller dine medarbejdere ikke har mulighed for at besvare det indgående opkald.

Desuden findes der særligt hårdføre trådløse telefoner, der tåler støv og stænk, hvilket især er brugbart i institutioner, bagerier, værksteder og på byggepladser. Visse trådløse telefoner gemmer en opkaldsliste, så du kan gå tilbage og se indgående samt udgående opkald. Der er desuden oftest mulighed for, at gemme kontaktinformationer i telefonbog på telefonen.

Du kan få trådløse telefoner med oplyst display, hvilket er brugbart, hvis du opholder dig et mørkt sted og enten skal besvare et indgående opkald eller selv skal foretage et udgående opkald. Lang tale- og standbytid er en fordel, hvis du har længerevarende samtaler eller hvis du ikke har mulighed for at oplade telefonen inden for de næste mange timer.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvordan fungerer en trådløs IP telefon?

Et traditionelt telefonanlæg benytter det almindelige telefonnet, mens en IP telefon fungerer over internettet. Der er fordele og ulemper ved begge dele.

Ved en telefonsamtale, hvor der benyttes et traditionelt, analogt telefonsystem, bliver hele linjen optaget af den ene samtale. Hvis samtalen foregår med en IP telefon, kan der sagtens være flere samtaler igang samtidig, da der reserveres båndbredde til samtalerne med Quality of Service (QoS).

IP telefoni kan bruges af alle virksomhedens ansatte uanset deres lokation, hvilket betyder, at dine medarbejdere kan benytte IP telefonen fra et eventuelt hjemmekontor, sålænge der blot er en fungerende internetforbindelse.

Hvad koster en trådløs telefon?

Prisen på en trådløs telefon kommer først og fremmest an på, hvorvidt den trådløse telefon fungerer via Bluetooth eller Wifi. Prisen kommer desuden an på, hvor avanceret telefonen er. Har du behov for en avanceret telefon, så vil den koste mere end en simpel telefon.

Hvis du er interesseret i at indhente op til fire gode tilbud på trådløse telefoner til din virksomhed, så kan du udfylde kontaktformularen her på siden. En af vores medarbejdere vil kontakte dig, så I sammen kan klarlægge dine behov. Din henvendelse bliver matchet med vores relevante samarbejdspartnere, som efterfølgende vil udarbejde gode tilbud til dig på en trådløs telefon.

Når du har modtaget tilbud fra vores samarbejdspartnere, kan du sammenligne tilbuddene i forhold til pris, kvalitet og andre vilkår for aftalen. Dette gør det nemmere for dig at træffe en beslutning og få en god aftale på trådløse telefoner til din virksomhed.