Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 30. september 2022

Overvågning af medarbejder

Der kan være mange grunde til, hvorfor en grad af overvågning af medarbejdere kan være en god idé. Det kan være med til at øge effektiviteten, minde medarbejderne om at følge hastighedsbegrænsningen eller spare på brændstoffet.

Du kan indhente op til fire gode tilbud på et flådestyringssystem, hvis du udfylder formularen her på siden. Så kan finde frem til den bedste løsning på overvågning af dine medarbejdere.

Hvordan fungerer flådestyring?

Et flådestyringssystem fungerer ved, at der installeres GPS trackere i alle virksomhedens køretøjer. GPS trackeren sender data via satellit om køretøjets position, hastighed og lignende uanset tidspunkt og sted.

Disse detaljerede sporingsdata fra GPS sporingen gør, at medarbejdere på virksomhedens kontor hele tiden får vist bilernes positioner online enten på en hjemmeside eller via en applikation til smartphone.

Flådestyring til overvågning af medarbejdere

Med et flådestyringssystem kan du holde øje med, hvorvidt dine medarbejdere kommer ud til kunden til den aftalte tid, hvis de overhovedet når frem og hvor bilen samt medarbejderen opholder sig på alle tidspunkter af døgnet. Du kan altså nemt lokalisere dine medarbejdere, så du altid kan svare på kundeforespørgsler om ventetid. Data om ankomst og afgang kan desuden bruges, når der skal udarbejdes fakturaer til kunden.

Det er de færreste medarbejdere, der har styr på hvornår bilen skal til service igen, men dette kan flådestyringssystemet holde øje med.

Desuden hjælper flådestyringen med til, at I bedre kan håndtere eventuelle ændringer. Eksempelvis kan du hurtigt hjælpe ved pludselig opstået sygdom og sende en anden medarbejder i stedet.

Da du hele tiden kan holde med bilernes positioner, så kan du også tjekke om dine medarbejdere er, hvor de bør være og hvem der er tættest på en kunde. Dette giver en øget effektivitet og letter administrationen. Dette kan bruges af taxaer, men især for ambulancer, politi og brandvæsen er en kort ventetid helt essentiel.

Du kan ved hjælp af flådestyring holde øje med bilernes hastighed, så du ved om dine medarbejdere overholder hastighedsbegrænsningerne. Dette kan bruges til, at minde chaufførerne om at overholde hastighedsbegrænsningerne samt være opmærksomme på, at der ikke spildes brændstof.

Flådestyringen kan tilpasses til din virksomhed, hvilket er en stor fordel. Ikke alle køretøjer og medarbejdere behøver nødvendigvis den samme form for sporing.

Har du mange medarbejdere i virksomheden, så er flådestyring en overskuelig måde at holde styr på dem. Du kan sikre dig, at dine medarbejdere udfører opgaverne til tiden, at de kører forsvarligt og at de ikke misbruger firmabilen til privat kørsel. Flådestyringen hjælper altså dig og din virksomhed med, at spare penge, da unødvendig kørsel på denne måde kan stoppes.

Hvad koster overvågning af medarbejdere?

Prisen på et flådestyringssystem afhænger af, hvor avanceret et system du har brug for og hvor mange køretøjer du har.

Det er en god idé, at indhente tilbud fra flere leverandører inden du træffer en beslutning. Du kan nemt indhente tilbud på et flådestyringssystem, hvis du udfylder kontaktformularen her på siden. Så vil vores samarbejdspartnere udarbejde tilbud til dig, så du kan få en god aftale på overvågning af medarbejdere.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?