Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 30. september 2022

Sporing af bil pris

Med et flådestyringssystem kan virksomheden holde styr på biler og andre køretøjer. Informationer om køretøjernes positioner kan bruges til, at øge effektiviteten samt spare på brændstoffet.

Du kan indhente gode tilbud på sporing af bil ved, at udfylde formularen. Vores samarbejdspartnere udarbejder efterfølgende tilbud på sporing af bil til dig, så du kan finde den bedste pris på et flådestyringssystem,

Spar penge med sporing af bil

Flådestyring bruges af virksomheder til, at holde styr på deres køretøjer ved hjælp af GPS tracking og satellittjenester.

Implementeringen af et flådestyringssystem foregår ved, at der bliver installeret en GPS tracker i alle virksomhedens biler, der sender data om bilernes positioner, hastighed og lignende via satellitter. Disse detaljerede data fra GPS sporingen vises enten på en hjemmeside eller applikation til en smartphone.

Førhen blev flådestyring med GPS fortrinsvis benyttet i transportbranchen, men andre brancher er ved at opdage de fordele, som et flådestyringssystem kan medføre.

Håndværkere bruger flådestyringen til at beregne, hvor mange timer håndværkeren skal fakturere kunden for. Her kan man benytte data om bilens ankomst og afgang til at afgøre antallet af arbejdstimer.

Andre brancher kan dog også have stor gavn af flådestyring. Ambulancer, brandbiler og politibiler kan eksempelvis benytte flådestyringssystemet til at begrænse ventetiden i situationer, hvor selv sekunder kan være afgørende.

Med GPS sporing kan virksomheden holde øje med chaufførernes hastighed, antal start og stop samt benzinforbrug. Dette kan bruges til, at optimere chaufførernes kørsel fremadrettet, således at virksomheden kan spare penge på brændstof.

Hvis virksomheden har leasede biler, så kan data fra GPS sporingssystemet bruges til, at lave en prognose over, hvor meget bilerne kommer til at køre i fremtiden, hvilket gør det muligt at forhandle en bedre leasingkontrakt.

Pris for sporing af bil

Prisen for at implementere et flådestyringssystem anhænger blandt andet af, hvor mange biler og andre køretøjer virksomheden ejer samt hvilke specifikke behov, der er til systemets funktioner.

Der findes flere typer af GPS-systemer, så prisen varierer alt efter hvor avanceret et system du vælger. Hvis du har du en mindre virksomhed og ikke så mange køretøjer, så skal du måske nøjes med et simpelt flådestyringssystem. Du skal anskaffe et avanceret flådestyringssystem, hvis du har en større virksomhed og relativt mange køretøjer.

Selvom en investering i et flådestyringssystem samt GPS tracking system er langsigtet, så vil du alligevel hurtigt opnå besparelser. Med flådestyring kan du undgå, at dine chauffører bruger unødvendig tid og spilder brændstof.

Indhent tilbud

Hvis du vil være sikker på, at få det bedste flådestyringssystem til den bedste pris, så skal du indhente tilbud fra flere leverandører. På den måde kan du sammenligne priser og andre vilkår inden du træffer en beslutning.

Er du blevet interesseret i, at modtage tilbud på et flådestyringssystem, så udfylder du blot kontaktformularen her på siden. En af vores medarbejdere kontakter dig herefter for at spørge mere ind til dine specifikke behov, så vi kan matche din henvendelse med vores mest relevante samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere udarbejder tilbud baseret på dine behov, så du kan få et flådestyringssystem til en god pris.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?