Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. juli 2021

Bianchi kaffeautomater

Bianchi kaffeautomater til virksomhed

Skal du snart købe en ny kaffeautomat til dit kontor? Er du ligeså stor tilhænger af innovation og unikke løsninger? Så bør du muligvis overveje en Bianchi kaffeautomat som din nye kaffeautomat til virksomhed.

Bianchi er nemlig velkendt for deres innovative teknologier og unikke designs, og har derudover et stort udvalg af kaffeautomater. Bianchi kaffeautomater kommer i både single og double kopversioner, som alle kan levere de fleste typer kaffe. Bianchi kaffeautomater egner sig specielt godt til mellemstore og store virksomheder, men også små, da deres maskiner fås med en kapacitet på op til 1200 kopper. Bianchi kaffeautomater brygger kaffe på espressokaffe, og leverer derfor kaffe af høj kvalitet. Grundet Bianchis høje kvalitetsniveau er du sikret, at kaffen altid er af høj kvalitet, og har en ensartet smag. Grundet et stort fokus på energi og miljø har Bianchis maskiner et lavt energiniveau som sikrer, at deres kaffeautomater er miljøvenlige.

Ønsker du at modtage skræddersyede tilbud på en Bianchi kaffeautomat? Så kan du blot udfylde kontaktformularen her på siden. Hvorefter du vil få op til fire tilbud på denne – helt gratis og uforpligtende.

Bianchi LEI 500 L

Bianchi LEI 500 L

LEI 500 L-modellen giver mulighed for at få hele 38 forskellige kolde og varme drikke. Maskinen har derudover en kapacitet på 700 kopper, hvilket er meget højt. Selve kaffeautomaten navigeres med 24 knapper på fronten, som er nemme at benytte. Maskinen er udstyret med en kopsensor, hvilket sikrer, at maskinen kun brygger kaffe, når der er indsat en kop i maskinen.

LEI 500 L har en aluminiumsprofil og oplyst display, som gør den moderne og unik i dens udseende. Med LEI 500 L er der også mulighed for selv at designe brugerfladen, så den passer til virksomhedens smag. Selve menuen vises på et 21,5” LCD touch display, der desuden også giver mulighed for at vise videoer. Disse videoer kan man helt selv bestemme. LEI 500 L er let at vedligeholde, og er strømbesparende i forhold til andre maskiner i dens klasse.

Automaten kan derfor med garanti opfylde din krav, såfremt du har et behov for en stor kapacitet og mange kopper af kaffe på en arbejdsdag.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Bianchi LEI 500 M

Bianchi LEI 500 M

Bianchi LEI 500 M har et stilrent og flot design på grund af maskinens aluminiumsprofil og oplyste display. Maskinen indbyder til brug af dens i alt 38 mulige drikke, som kan vælges via en menu, som består af 24 knapper. Menuen på Bianchi LEI 500 M er let at bruge og kan designes efter behov og præferencer. Maskinen er desuden udstyret med en kopsensor, der gør, at automaten kun virker, når en kop er indsat.

Bianchi LEI 500 M har samme udseende som LEI 500 L maskinen, men har derimod en kapacitet på 500 kopper varm eller kold drik. Hvis man ønsker en større kapacitet, er det altså LEI 500 L som egner sig bedst. Menuen opereres via et 21,5” LCD touchscreen, som kan vise video og billeder efter virksomhedens eget valg. Maskinen har et lavt strømniveau og er nem at vedligeholde.

En Bianchi LEI 500 M kaffeautomat kan derved med garanti opfylde dine behov og ønsker til en kaffeautomat, hvis du ønsker mange forskellige kaffevarianter og stor kapacitet.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Bianchi LEI 700

LEI 700

Bianchi LEI 700 kaffeautomaten har en kapacitet på 700 kopper varme eller kolde drikke, og er kendt for sit utroligt unikke design og teknologi. Bianchi LEI 700 kaffeautomaten har i alt 30 mulige varianter af kaffe og kakao, der kan programmeres som 12 alfanumeriske, direkte eller forudindstillelige valg. Derudover er det med Bianchi LEI 700 kaffeautomaten muligt at tilbyde seks forskellige snackprodukter.

Bianchi LEI 700 kaffeautomaten har et enkelt design, og har desuden en forstærket konstruktion, som gør at kaffeautomaten er indbrud- og hærværkssikret. Bianchi LEI 700 kaffeautomaten har en justerbar kopdispenser, som gør det muligt at vælge forskellige størrelser. Maskinens kværn og system reguleres automatisk for at sikre, at kaffedrikken er optimal. Kaffeautomaten er  både strømbesparende og meget nem at vedligeholde.

En Bianchi LEI 700 kaffeautomat kan derved leve op til dine og din virksomheds krav, såfremt du ønsker en automat, der kan leverer mange kopper af kaffe om dagen. Sætter du ligeså pris på, at denne er yderst simpel at vedligeholde og rengøre, så er en Bianchi LEI 700 ligeså et oplagt valg for dig.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Bianchi LEI 700 Touch

LEI 700 Touch

Bianchi LEI 700 Touch kaffeautomat er udstyret med den nyeste form for teknologi, og brugerfladen styres af en touchskærm, som gør, at kaffeautomaten har en høj funktionalitet, brugervenlighed og kommunikation. Selve touchskærmen kan programmeres efter eget valg, og giver desuden mulighed for at vise videoer, instruktioner og reklamer. Dette gavner både brugeren og virksomheden, som ejer kaffeautomaten.

Bianchi LEI 700 Touch kaffeautomat giver mulighed for at vælge i alt 30 forskellige drikke og seks forskellige snacks. Derudover har kaffeautomaten en kapacitet på 700 kopper med mulighed for at tilpasse drikken alt efter størrelse, mælk og sukker. Maskinen er ligesom alle Bianchis andre modeller, nem at vedligeholde og yderst energivenlig.

Derfor vil en Bianchi LEI 700 Touch kaffeautomat med garanti opfylde dine krav, behov og ønsker til en kaffeautomat, hvis du sætter pris på funktionalitet, og simpelhed. Automaten er ligeså god til dig, der er tilhænger af en stor kapacitet, og har behov for at brygge mange kopper af kaffe hver eneste dag.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Bianchi LEI 200

LEI 200

Bianchi LEI 200 kaffeautomat er en kompakt kaffeautomat, med et slankt og minimalistisk design, som gør, at den kan stå i de fleste virksomheder. Automaten har mange af de samme funktioner som de større kaffeautomater, men er mere fleksibel og alsidig, hvilket gør den ideel til virksomhedsbrug. Det er med Bianchi LEI 200 kaffeautomaten muligt at få en semiautomatisk version, hvis dette ønskes. Bianchi LEI 200 kaffeautomat brygger kaffe på espressokaffe og har en menu med i alt 12 knapper, som kan indstilles efter behov.

Bianchi LEI 200 kaffeautomat kan også fås med  7” LCD touchskærm. Dette display kan som mange andre modeller vise videoer eller andet materiale på skærmen, og er med til at øge brugervenligheden. Kaffeautomaten kræver ikke meget vedligeholdelse og er strømbesparende.

En Bianchi LEI 200 kaffeautomat kan derved være den optimale løsning for dig, der sætter stor pris på et minimalistik design. Hvis du ligeså har behov for en fleksibel kaffeautomat, der kan ændres efter behov, så er en Bianchi LEI 200 kaffeautomat et rigtig godt bud.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Bianchi LEI SA

LEI SA

Bianchi LEI SA er en lille og effektiv kaffeautomat, som brygger kaffe på espressokaffe. Kaffeautomaten har en menu, som benyttes via 12 trykfølsomme knapper. De forskellige varianter af kaffe kan indstilles efter ønske og behov.

Bianchi LEI SA kaffeautomaten kan programmes efter eget valg. Yderligere kan den brygge både almindelig kaffe, café latte, cappuccino, espresso, wiener melange, kakao m.m.

Bianchi LEI SA kaffeautomaten er specielt designet til små og mellemstore virksomheder, grundet maskinens kapacitet og design. Denne automat egner sig ikke til offentligt brug, idet den i forhold til andre modeller ikke er sikret mod indbrud og hærværk. Maskinen er, ligesom mange af Bianchis andre kaffeautomatmodeller, energibesparende og yderst nem at vedligeholde.

En Bianchi LEI SA kaffeautomat er derfor et oplagt valg for dig, der er i en lille eller mellemstor virksomhed og derved ikke har flere hundrede medarbejdere, der skal have kaffe indenfor samme intervaller. 

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS

Lei 2 cups

Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS kaffeautomaten har, som navnet antyder, to kopdispenserer og kan levere både kolde og varme drikke i forskellige størrelser. Kaffeautomaten har en kapacitet på 900 til 1200 kopper med 36 forskellige programmerbare valgmuligheder alt efter din og virksomhedens eventuelle ønske og behov. Automaten giver yderliger mulighed for, at brugeren kan regulere sukkermængden.

Som så mange andre af Bianchis modeller, har Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS kaffeautomat også en forstærket konstruktion og lås, hvilket sikrer maskinen mod indbrud og hærværk. Denne model kommer også med en programmerbar kodelås, som øger sikkerheden. Maskinen er energibesparende og kræver ikke meget vedligeholdelse, som stort set alle Bianchis kaffeautomater.

Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS kaffeautomaten er derfor den optimale løsning for dig, der er en del af en mellemstor til stor virksomhed. Dette skyldes som tidligere skrevet, at denne automat har en stor kapacitet og har brug for mange kopper kaffe om dagen. Automatens opsætning gør det ligeså muligt at brygge to kopper kaffe på samme tid, hvilket ligeså er en fordel, hvis mange skal have kaffe på samme tid.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS Touch

LEI 700 plus 2cups touch

Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS Touch er den samme maskine som Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS, dog er Touch-modellen, som dens navn antyder, udstyret med en touchskærm. Denne maskine har yderligere en kapacitet på 900-1200 kopper, og har 36 programmerbare drikkevarianter. Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS Touch kaffeautomaten er med touchskærmen mere brugervenlig og unik i dens look, hvilket øger værdien for brugeren. Det er muligt at designe touchskærmen og brugerfladen, så den passer til brugerne, hvilket gør denne maskine unik. Skærmen kan også bruges til at vise videoer, billeder eller reklamer, hvis man ønsker dette.

Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS Tocuh kaffeautomaten er som Bianchis andre store modeller bygget med en forstærket konstruktion, hængsler og kodelåsfunktion. Dette gør, at kaffeautomaten er sikret mod hærværk og tyveri, som gør den ideel til offentligt brug. Maskinen er energibesparende og let at vedligeholde.

En Bianchi LEI 700 PLUS 2CUPS Tocuh kaffeautomat er oplagt til dig, der har brug for mange kopper af kaffe i løbet af dagen.

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Bianchi LEI 600 PP

LEI 600 PP

Bianchi LEI 600 PP kaffeautomat er en mellemstor kaffeautomat hos Bianchi. Med en kapacitet på 600 kopper er dette dog stadig en relativ stor maskine, selvom den har en del lavere kapacitet end eksempelvis 2CUPS’ modellerne hos Bianchi.

Kaffeautomaten har en menu bestående af 13 knapper. Desuden giver automaten mulighed for at justere sukkermængden efter behov. Denne kaffeautomat kan desuden levere en koffeinfri version af kaffe, hvis dette ønskes.

Bianchi LEI 600 PP automaten er en forstærket model med hængsler og lås som gør, at den hærværk og tyverisikker. Kaffeautomaten har en justerbar kopdispenser, som gør, at man kan vælge mellem flere størrelser. Maskinen er strømbesparende, og er ligesom de andre modeller fra Bianchi, utrolig nem at vedligeholde samt rengøre.

Bianchi LEI 600 PP kaffeautomaten er derfor oplagt til mellemstore virksomheder, der ønsker en kaffeautomat der er nem at holde vedlige. 

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Bianchi LEI 400 PP

LEI 400 PP

Bianchi LEI 400 PP kaffeautomaten er en smule mindre end 600 PP-modellen, idet den har en kapacitet på 400 kopper. Maskinen ligner 600 P-modellen, og har også samme funktioner, i form at en menu på 13 knapper. Denne kaffeautomat tilbyder brugeren selv at dosere sukkermængden i kaffen.

Bianchi LEI 400 PP kaffeautomaten har som de fleste andre Bianchi modeller en forstærket konstruktion og specielle hængsler og lås, som gør den hærværk og tyverisikker. Maskinen er energibesparende og kræver næsten ingen vedligeholdelse.

Ønsker du at modtage tilbud på en Bianchi kaffeautomat? Udfyld blot formularen i toppen af siden og få op til fire skræddersyede tilbud – helt gratis og uforpligtende!

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?