Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten installeres?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 11. december 2019

Fountain kaffeautomat

Fountain kaffeautomater til virksomhed

Skal du have en ny kaffeautomat til din virksomhed? Uanset om du er del af en lille virksomhed med under 50 medarbejdere, en stor virksomhed med flere tusinde ansatte, offentlige institutioner eller noget helt fjerde, så vil en Fountain kaffeautomat have en løsning til dig.

Fountain kaffeautomater har været på markedet de sidste 46 år, siden 1972, og har derfor en del erfaring i denne branche. Dette er ligeså noget, der kan mærkes på deres store udbud, som er designet til at dække alle slags virksomheders behov. De sætter en dyd i personlig service, og kombinerede kaffeløsninger der er skræddersyet til din virksomhed og dens behov samt ønsker til en kaffeautomat.

De har et stort udvalg af kaffeautomater og kaffemaskiner, som blandt andet lyder på maskiner, der er fuldautomatiske, med helbønner, med instant kaffe, med kapsel m.m. Derfor vil du med garanti kunne finde en Fountain kaffeautomat, der opfylder dine krav og ønsker til en kaffeautomat.

Ønsker du skræddersyede tilbud på en Fountain kaffeautomat? Så kan du blot udfylde kontaktformularen her på Ekspertvalg.dk. Derefter vil du modtage op til fire tilbud baseret på dine behov og krav - helt gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se, hvad denne side indeholder

Hvad kendetegner Fountain kaffeautomater?

Fountain blev, som tidligere beskrevet, grundlagt i 1972 og er idag en af Europas førende leverandører af kaffeløsninger. Fountain producerer blandt andet fuldautomatiske kaffeautomater, kapselmaskiner, vandkølere og andet tilbehør. Fountain tilbyder kaffeløsninger til små, mellemstore og store virksomheder. Kaffeautomater fra Fountain er smarte i designet, praktiske og ret kompakte.

Hvilke modeller af Fountain kaffeautomater findes der?

Kaffeautomaterne fra Fountain brygger enten med hele kaffebønner, instant kaffe eller kapsler, så der er en automat for dig uanset hvilken løsning du foretrækker. Følgende kaffeautomater fra Fountain kan bruge hele kaffebønner:

Rapsody Office Pro

Byder på en komplet kaffeløsning, hvor kopperne fremføres automatisk. Det kan vælges, hvorvidt der skal brygges til en lille eller stor kop. Brugeren kan desuden vælge imellem flere forskellige varme drikke. Maskinen kan både lave kaffedrikke som cappuccino, latte og espresso, men også te samt suppe. Desuden kan der vælges sukker og fløde til kaffen.

Rapsody Office Pro anbefales til virksomheder med flere end 15 ansatte, da den kan servicere mange mennesker dagligt. Den er desuden nem at rengøre og betjene. Den kan både fås med vandbeholder eller med automatisk vandtilførsel. Maskinen har et digitalt display samt et patenteret mixer system. Der er mulighed for et system med møntindkast eller KeyCard betaling.

Rapsody GAIA

Brygger flere forskellige kaffedrikke som espresso, cappuccino, latte samt varm chokolade. Desuden kan du varme vand til te og suppe. Rapsody Gaia er udført i et smart design og fronten er belyst. Maskinen er yderst brugervenlig og fås med automatisk vandtilførsel eller integreret vandtank. Der er mulighed for en løsning med møntindkast. Du kan placere maskinen på et bord eller underskab.

Skal jeg investere i en Fountain kaffeautomat?

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt du bør investere i en Fountain kaffeautomat, kan du her på siden få professionel vejledning. På denne måde kan du finde den bedste kaffeløsning til din virksomhed. Ved at udfylde kontaktformularen her på siden, vil du modtage op til fire skræddersyede tilbud på en kaffeautomat - helt gratis og uforpligtende!

Bestil tilbud på en kaffeautomat her Det tager under 1 minut.