GPS overvågning af bil

Sammenlign pris og kvalitet på GPS overvågning af biler.

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Flådestyring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type køretøj skal styres?

Det tager under et minut!

Med GPS overvågning kan du holde styr på biler, lastbiler eller andre store maskiner, så du altid ved, hvor virksomhedens flåde befinder sig.

Hvis du vil indhente flere gode tilbud på GPS overvågning, så skal du blot udfylde kontaktformularen. En af vores medarbejdere vil tage kontakt til dig, så I sammen kan klarlægge dine behov og krav til et GPS overvågningssystem. Baseret på dette udarbejder vores samarbejdspartnere tilbud, så du kan finde frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Hvordan fungerer GPS overvågning af bil?

Et flådestyringssystem fungerer ved hjælp af GPS tracking enheder, der installeres i alle køretøjer ved implementeringen. GPS er et satellitbaseret radio-navigationssystem, der fungerer ved brug af GPS trackings enheden og flere satellitter, der kan bestemme køretøjets præcise position på alle tidspunkter af døgnet og uanset hvor i verden, de befinder sig.

Efterhånden tilbyder de fleste flådestyringssystemer online programmer, så du bare kan logge ind på en hjemmeside eller benytte en applikation til iPhone eller Android-telefon, når du skal tjekke op på virksomhedens flåde.

Fordele ved GPS overvågning

Nogle af fordelene ved at benytte GPS overvågning:

  • Individuel tilpasning: GPS overvågningen kan tilpasses individuelt afhængigt af, hvor mange informationer du gerne vil modtage fra hvert køretøj. GPS overvågningen kan aflæse bilens position, hastighed, hvor mange gange den er begyndt at køre og er stoppet igen samt brændstofforbruget. Du kan også se, hvorvidt medarbejderen kører en omvej.
  • Position: Du kan hurtigt få et overblik over, hvilken firmabil der er tættest på en bestemt adresse, hvilket er en fordel da du så kan sende den nærmeste medarbejder ud til kunden.
  • Overholdelse af kundeaftaler: GPS overvågningen gør det muligt for dig at følge med i, hvorvidt din medarbejder kommer ud til kunden på det aftalte tidspunkt. Hvis medarbejderen bliver forsinket, så kan du hurtigt give kunden besked.
  • Udarbejdelse af faktura: Med informationer om ankomst og afgang kan du nemt beregne antal arbejdstimer, således at din kunde får en korrekt faktura.
  • Hastighedsbegrænsning: Du kan med GPS overvågningen nemt holde styr på,  hvorvidt dine medarbejdere overholder hastighedsbegrænsningerne. Fartbøder er en forholdsvis dyr og unødvendig omkostning for virksomheden.

Ovenstående er blot nogle af de mange fordele, der er ved GPS overvågning. Hvis du kontakter os, så kan vi sammen finde frem til lige præcis dem, der er vigtige for dig.

Hvad koster GPS overvågning af bil?

Prisen for at anskaffe et flådestyringssystem med GPS overvågning er afhængig af flere faktorer. Hvis du har mange køretøjer og gerne vil have et avanceret system, så er det selvfølgelig dyrere end et simpelt system til et relativt lille antal af køretøjer.

Selvom en investering i GPS overvågning af dine firmabiler er en mere langsigtet investering, så vil du du alligevel inden for relativ kort tid opnå besparelser. Dette kræver blot, at du benytter informationerne til at effektivisere brugen af virksomhedens køretøjer.

Hvis du er blevet interesseret i et flådestyringssystem med GPS overvågning af bil, så udfylder du blot formularen her på siden, så vil du modtage op til fire gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.