Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 30. september 2022

GPS overvågning

Med GPS overvågning kan virksomheden nemt holde styr på, hvor køretøjer, store maskiner og medarbejdere befinder sig på et givent tidspunkt.

Hvis du udfylder formularen her på siden, så vil du modtage flere gode tilbud på GPS overvågning til din virksomhed fra vores samarbejdspartnere.

Hvad er GPS overvågning?

GPS overvågning er et flådestyringssystem, der består af GPS trackings enheder samt brugen af satellittjenester. Et flådestyringssystem gør det nemmere at danne sig et overblik over, hvorledes virksomhedens køretøjer, store maskiner og medarbejdere bevæger sig rundt i løbet af dagen.

Ved implementeringen af et flådestyringssystem bliver der installeret GPS trackere i virksomhedens køretøjer eller andre store maskiner, hvorefter der bruges satellittjenester til, at bestemme den præcise position på alle tidspunkter af døgnet.

Data modtaget fra GPS overvågningen er tilgængelig enten via en hjemmeside eller en applikation til din iPhone eller Android-telefon.

Fordele ved GPS overvågning

Der er mange fordele ved GPS overvågning. Du kan få informationer om positioner, hastighed, hvor mange gange bilen er begyndt at køre og er stoppet igen samt forbrug af brændstof. Det er nemt at holde øje med, hvorvidt nogle af dine medarbejdere kører for hurtigt eller kører ad omveje. Dette er altsammen punkter, der kan forbedres således at virksomheden kan opnå besparelser.

GPS overvågningen giver dig et visuelt overblik over, hvor virksomhedens køretøjer befinder sig henne. Disse informationer kan bruges, hvis du har brug for at sende en bestemt medarbejder ud til en kunde på en adresse i nærheden. Du kan holde øje med, hvorvidt din medarbejder kommer til aftalt tid hos kunden. Hvis medarbejderen ikke dukker op hos kunden til tiden, så kan du give kunden besked om hvor langt medarbejderen er.

Du kan også bruge GPS overvågningen til, at holde styr på ankomst- og afgangstider, hvilket er brugbart, når kunden skal faktureres for antal arbejdstimer.

Det er desuden en stor fordel, at du kan tilpasse GPS overvågningen til hvert enkelt køretøj, da det ikke nødvendigvis er de samme informationer du har brug for på alle virksomhedens køretøjer.

Ved hjælp af flådestyring kan du følge med i den samlede historik for virksomhedens køretøjer og bruge disse informationer til, at optimere dine medarbejderes kørsel, så der kan spares på unødvendig brug af brændstof.

Hvad koster GPS overvågning?

Prisen på GPS overvågning kommer an på flere faktorer som hvor avanceret et system, der er brug for og hvor mange køretøjer virksomheden har tilknyttet.

Et flådestyringssystem med GPS overvågning er en langsigtet investering, men du kan alligevel relativt hurtigt opnå store besparelser. Når der kommer styr på, hvordan virksomhedens ressourcer bruges, så kan det give effektivitet, en forbedring af kundeservice, besparelser på brændstof og samlet give et bedre resultat på bundlinjen.

Hvis du er blevet interesseret i at modtage gode tilbud på GPS overvågning, så udfylder du blot formularen her på siden. Så vil en af vores medarbejdere tage kontakt til dig, så I kan klarlægge dine behov. Efterfølgende vil vores samarbejdspartnere udarbejde tilbud til dig baseret på dine krav, så du kan sammenligne priser og andre vilkår.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?