Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 30. september 2022

GPS overvågning af firmabil

GPS overvågning gør, at virksomheder lettere kan holde styr på deres køretøjer uanset om det er firmabiler, varevogne, lastbiler eller motorcykler.

Du kan indhente gode tilbud på GPS overvågning, hvis du udfylder kontaktformularen. Så vil vores samarbejdspartnere udarbejde tilbud baseret på dine behov.

GPS overvågning af firmabil - hvordan?

Når virksomheden skal implementere et flådestyringssystem, så bliver der installeret GPS trackings enheder i alle køretøjer og ved hjælp af satellit-tjenester kan virksomheden spore alle køretøjer på alle tidspunkter af døgnet uanset, hvor de befinder sig.

De fleste flådestyringssystemer tilbyder online programmer, så du kan logge ind på en hjemmeside eller bruge en applikation til iPhone eller Android-telefon, så du altid kan følge med i køretøjernes færden.

Hvilke fordele er der ved GPS overvågning?

Overvågningen kan tilpasses individuelt alt efter, hvor mange informationer du har lyst til at få fra hvert enkelt køretøj. GPS overvågningen kan aflæse firmabilernes positioner, hastighed, antal start og stop samt forbruget af brændstof. GPS overvågningen viser desuden, hvis nogle medarbejdere kører en omvej, når de er på arbejde samt hvorvidt de benytter firmabilen til privat kørsel, når de har fri.

Du kan følge med i, hvorvidt dine medarbejdere kommer hos kunden til aftalt tid. Hvis der opstår forsinkelser, så kan du give kunden besked. Du kan komme syge medarbejdere til hjælp, da du ved præcis hvor de befinder sig og samtidig kan du sende en anden medarbejder ud til kunden. Desuden kan du bruge informationer om ankomst og afgang, når der skal afregnes arbejdstimer.

Med GPS overvågningen kan du holde øje med, hvorvidt dine medarbejdere overholder hastighedsbegrænsningerne. Hvis en medarbejder kører for hurtigt, så skal du tale med den pågældende medarbejder om det, da fartbøder kan blive dyrt for virksomheden.

Flådestyringssystemet giver et visuelt overblik, så du let kan se, hvor køretøjerne befinder sig samt hvem chaufføren er. Dette er en fordel, hvis du skal sende en bestemt medarbejder ud til en kunde eller skal vide, hvilken firmabil der er tættest på en bestemt adresse.

Du kan desuden bruge data fra GPS overvågningen, hvis dine køretøjer er leaset hos et leasingselskab. Her kan systemet lave en prognose på fremtidig kørsel baseret på data fra tidligere kørsel, så du bedre kan forhandle en ny kontrakt.

Prisen for GPS overvågning af firmabil

Der er flere faktorer, der kan have en indvirkning på, hvad det vil koste at anskaffe GPS overvågning. Prisen kommer blandt andet an på, hvor mange køretøjer der er i virksomheden og hvor avanceret et system, der er behov for

Når du investerer i GPS overvågning af dine firmabiler, så er der tale om en langsigtet investering. Du vil dog hurtigt kunne opnå besparelser, hvis du med det samme begynder at bruge dataen til at optimere, hvordan virksomhedens ressourcer i form af biler, brændstof, tid og medarbejdere bruges i det daglige.

Vi kan hjælpe dig med at indhente nogle gode tilbud på GPS overvågning af dine firmabiler. Du udfylder blot formularen her på siden, så vil en af vores medarbejdere tage kontakt til dig snarest muligt.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?