Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 30. september 2022

Bil tracker

Hvis du i din virksomhed har mange biler, andre køretøjer eller store maskiner, så skal du overveje at få installeret en GPS tracker.

Hvis du ønsker, at modtage tilbud på GPS trackere til din virksomhed, så skal du blot udfylde formularen. Du vil efterfølgende modtage op til fire gode tilbud på GPS trackere, så du kan få bil trackere installeret i dine firmabiler.

Hvordan virker en bil tracker?

GPS trackeren er en boks, som bliver installeret i virksomhedens biler, andre køretøjer samt store maskiner, som du gerne vil kunne spore. GPS trackeren fastmonteres i eller på køretøjet, hvorefter de eksterne antenner placeres.

GPS trackeren bruger som udgangspunkt køretøjets eget batteri eller cigarettænderen, men GPS trackeren har som regel også et indbygget backup batteri med.

Der skal sidde et SIM-kort i GPS trackeren, så du kan komme i kontakt med den og selv blive kontaktet af GPS trackeren. GPS trackeren bruger også SIM-kortet til lokalisering på kort. Du kan blandt andet indstille din GPS tracker til at sende SMS hvert tiende minut, ved bevægelse, hvis dit køretøj forlader et bestemt område, hvis trackeren rystes eller hvis køretøjet kører for stærkt. Du kan også gøre den lydløs og bruge den til at aflytte enheden med. Du får også en SOS-knap, der kan sende SMS med koordinater for længde- og breddegrader ved berøring. Der er desuden en alarm, der larmer, hvis batteriet frakobles eller løber tør.

Du kan også få en GPS tracker med tovejskommunikation, således at du kan bruge den som en simpel telefon, så du kan ringe og tale med chaufføren.

Fordele ved bil tracker

Der er mange fordele ved en GPS tracker. Med en GPS tracker kan du holde øje med bilernes hastighed, så du ved om chaufførerne overholder hastighedsbegrænsningen. Du kan også holde øje med, hvorvidt medarbejderne ankommer hos kunden til aftalt tid. Du kan se ankomst- og sluttid, hvilket gør det nemmere at skrive det korrekte antal arbejdstimer på fakturaen. Du kan se, hvilket køretøj der er nærmest en bestemt adresse, så du hurtigt kan sende en medarbejder ud til kunden. Du kan holde styr på om medarbejderne kører i dine biler uden for arbejdstiden eller kører en omvej. Med en GPS tracker kan du altid se en komplet historik for bilens færden.

Du og din virksomhed kan altså hurtigt få et bedre overblik ved hjælp af en GPS tracker, således at nogle arbejdsopgaver kan effektiviseres og der kan spares tid og penge på unødvendig kørsel.

Hvad koster en bil tracker?

Selvom investeringen i en bil tracker kan være dyr, så vil din virksomhed spare penge på sigt, da ressourcerne bruges bedre og misbrug formindskes.

Hvis du er blevet interesseret i, at få installeret GPS trackere i din virksomhed så kan du nemt indhente nogle gode tilbud. Du udfylder blot kontaktformularen, så vil vi hurtigst muligt kontakte dig. Når vi ved mere om dine specifikke behov, så sender vi din henvendelse videre til nogle af vores samarbejdspartnere. De vil efterfølgende kontakte dig med deres bedste tilbud på en bil tracker med GPS.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?