Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 30. september 2022

Billig GPS tracker

En GPS tracker kan hjælpe dig til, at holde styr på virksomhedens køretøjer samt til at effektivisere vise arbejdsopgaver.

Du kan indhente gode tilbud på en billig GPS tracker ved at udfylde formularen. Du vil efterfølgende modtage op til fire tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Hvad er en GPS tracker?

En GPS tracker benytter Global Positioning System, der består i kombinationen af satellitter og en tracking-enhed. GPS tracking kræver mindst fire satellitter i kredsløb omkring jorden, for at der kan beregnes en nogenlunde præcis position for en person eller et objekt.

En GPS tracker bruges normalt af virksomheder til en samlet flådestyring, hvormed virksomheden kan have et overblik over biler, andre køretøjer samt store maskiner.

Der findes forskellige typer af GPS tracking udstyr til køretøjer, der som regel opdeles i henholdsvis passive og aktive.

De passive GPS trackere sporer placering, hastighed og kurs. Den passive GPS tracker kan også sættes til, at spore en bestemt begivenhed som eksempelvis hvorvidt bilen er slukket eller ej. Når bilen er tilbage på et bestemt sted, så fjernes GPS trackeren, hvorefter data overføres fra enheden til en computer.

De aktive GPS trackere indsamler de samme oplysninger som den passive, men data bliver her overført realtime, altså imens begivenhederne sker.

Ofte er et GPS tracking system kombineret af aktiv og passiv GPS tracking. På den måde bliver data overført fra GPS trackeren til en server, når der er et trådløst netværk til rådighed. Dataen fra GPS trackeren lagres i hukommelsen på enheden, hvis der ikke er et tilgængeligt netværk.

Fordele ved GPS tracking

Der er mange fordele forbundet med brugen af GPS tracking. Du kan blandt andet danne dig et overblik over, hvor mange km/timer hvert køretøj har kørt. Derudover kan lettere finde frem til dine køretøjer, hvis de bliver stjålet.

GPS tracking er desuden med til, at forbedre chaufførernes kørsel og er med til at reducere virksomhedens CO2-udledning, da der er mindre tid i tomgang.

Sådan får du en billig GPS tracker?

Et GPS tracking system er en langsigtet investering, men din virksomhed vil hurtigt begynde at spare penge og i længden vil systemet som regel vise sig at være en rigtig god investering.

Et GPS tracking system kan give dig et overblik, så du kan optimere nogle rutiner og mindske brugen af brændstof, da chaufførerne med tiden vil køre med en god hastighed og heller ikke køre så mange omveje.

Et GPS tracking system kan også hjælpe, hvis virksomhedens biler er leasede. Her kan data fra GPS trackings systemet lave en prognose over, hvor meget bilerne kommer til at køre i fremtiden.Dette kan være en fordel, når leasingkontrakten skal genforhandles.

Prisen for et GPS tracking system varierer alt efter, hvor mange køretøjer du har i virksomheden samt hvor avanceret GPS trackingen skal være.

Hvis du er interesseret i, at indhente tilbud på en billig GPS tracker til din virksomhed, så udfylder du blot kontaktformularen her på siden. Du vil efterfølgende modtage op til fire tilbud fra vores samarbejdspartnere, så du kan sammenligne priser og vilkår.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?