Sammenlign priser på flådestyring
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Flådestyring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Type køretøj

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 20 juli 2021

GPS Chip

GPS chip bruges til at holde styr på, hvor virksomhedens ejendele befinder sig og dermed blandt andet at undgå tyveri.

Du kan indhente tilbud på GPS chip ved at udfylde formularen. Vores relevante samarbejdspartnere vil udarbejde nogle gode tilbud til dig baseret på din henvendelse.

Generelle fordele ved GPS tracking

Flådestyring er en måde, hvorpå du kan holde styr på virksomhedens køretøjer, maskiner og andre ejendele.

GPS står for Global Positioning System og blev udviklet af det amerikanske forsvar. Et flådestyringssystem fungerer ved hjælp af GPS tracking enheder og satellitter, der kan give dig information omkring positioner, hastighed og lignende.

Du kan nemt overvåge virksomhedens biler og andre ejendele, hvis du bruger et GPS tracking system. Det gør det lettere at optimere processer, således at virksomheden undgår spild af brændstof, spild af medarbejdernes tid og dermed spild af virksomhedens penge.

Du kan følge med i, hvorvidt din medarbejder kommer til aftalt tid ud hos kunden. Du kan hurtigt give kunden besked, hvis din medarbejder af en eller grund bliver forsinket. Du kan desuden tjekke præcis, hvor mange timer din medarbejder har været hos kunden ved at tjekke ankomst og afgang. Dette kan bruges, når der skal udarbejdes en faktura til kunden.

Hvis du skal lokalisere den nærmeste medarbejder i forhold til kundens adresse, så er dette også nemt at gøre i flådestyringssystemet.

Du kan tjekke, hvor hurtigt dine medarbejdere køre, så du kan undgå at betale fartbøder. Desuden kan du tjekke, hvorvidt dine medarbejder bruger firmabilen privat uden for arbejdstiden eller kører privat i arbejdstiden. Du kan også spare penge på brændstof, når bilerne kører med en bestemt hastighed.

GPS flådestyringen kan tilpasses individuelt til hvert køretøj eller genstand, således at du kun får relevant data.

Hvad er en GPS chip?

En GPS tracker er en lille boks, der eksempelvis placeres i en bil, men hvis du har brug for et mindre alternativ kan du vælge at anskaffe en GPS chip.

En GPS chip kan bruges på samme vis som en GPS tracker, men på grund af dens størrelse er den især velegnet til at sætte på mindre genstande såsom computer, nøgler, pung eller taske.

Med en GPS chip kan du altså holde styr på nogle af virksomhedens mindre værdigenstande.

Prisen på GPS chip

Prisen på GPS kommer an på, hvor mange enheder du gerne vil holde styr på i din virksomhed.

Desuden varierer prisen alt efter, hvor avanceret selve flådestyringssystemet skal være. Har du brug for et avanceret system med mange funktioner, så vil det være dyrere end et mere simpelt system.

Du skal derfor overveje, hvilke behov du og din virksomhed har inden du anskaffer et flådestyringssystem med GPS chip.

Investeringen i et flådestyringssystem med GPS chip er langsigtet, men du vil hurtigt opnå besparelser, når du bruger data fra systemet til at optimere brugen af virksomhedens ressourcer.

Du kan indhente gode tilbud ved, at udfylde kontaktformularen her på siden. Efterfølgende vil vores samarbejdspartnere udarbejde nogle gode tilbud til dig, så du kan få den bedste aftale på GPS chip.