Sammenlign priser på flådestyring
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Flådestyring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Type køretøj

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 20 juli 2021

GPS tracker bil

Hvis du i din virksomhed har mange biler, andre køretøjer eller store maskiner, så skal du overveje at få installeret en GPS tracker til at holde styr på dem.

Du kan indhente gode tilbud på GPS trackere til bil, hvis du blot udfylder formularen. Efterfølgende vil du modtage op til fire tilbud på GPS trackere fra vores samarbejdspartnere. Det er gratis og uforpligtende for dig, at indhente tilbud og du vælger selv, hvorvidt du vil indgå aftale med en af vores samarbejdspartnere.

Hvordan virker en GPS tracker til bil?

I bilen installeres en lille boks, som er selve GPS trackeren. De eksterne antenner placeres herefter. GPS trackeren bruger det særlige Global Navigation Positioning System til, at bestemme bilens positioner.

GPS trackeren bruger enten køretøjets eget batteri eller cigarettænderen, men har også et indbygget backup batteri, der kan tage over, hvis trackeren af en eller anden grund pludselig mangler strøm.

GPS trackeren skal have et SIM-kort siddende i sig, da dette bruges til at bestemme placeringen. Desuden kan GPS trackeren bruges som en simpel telefon, så du kan tale med chaufføren direkte via GPS trackeren.

Du kan indstille din GPS tracker til at sende en SMS til dig under nogle bestemte forudsætninger. Det betyder, at GPS trackeren eksempelvis kan indstilles til at sende en SMS, hvis bilen forlader et bestemt område, hvis bilen kører for stærkt, hvis GPS trackeren rystes eller lignende. GPS trackeren har en SOS-knap, der ved berøring sender en SMS med koordinater for længde- og breddegrader for bilens position.Desuden har GPS trackeren en alarm, der går igang, hvis batteriet løber tør eller frakobles.

Fordele ved GPS tracker til bil

Der er mange fordele ved at installere GPS trackere i virksomhedens biler. Du kan blandt andet holde øje med bilernes hastighed. Hvis chaufførerne kører for stærkt, så får du besked om dette, således at du kan påpege over for dine medarbejdere, at de skal følge hastighedsbegrænsningen fremover. Det sender et dårligt signal, når firmabiler kører for stærkt og fartbøder kan desuden koste virksomheden dyrt.

Du kan bruge GPS trackeren til, at holde øje med om medarbejderne overholder deres aftaler med kunder og kommer til tiden. Du kan også bruge data fra GPS trackeren om ankomst- og sluttid, når der skal skrives en faktura til kunden. Dette er især en fordel, da det kan bruges som bevis, hvis der skulle opstå tvivlsspørgsmål i forhold til det fakturerede antal arbejdstimer.

Du kan desuden hurtigt danne dig et overblik over, hvilket køretøj der befinder sig nærmest en bestemt adresse, så du kan sende den nærmeste medarbejder ud til kunden. Dette øger effektiviteten, nedsætter ventetiden og øger dermed kundetilfredsheden væsentligt.

Med en GPS tracker kan du altid se på den samlede historik for bilen, hvilket betyder at du nemt kan følge med i, hvorvidt medarbejderne følger reglerne eller om de bruger firmabilerne til kørsel i fritiden. Du kan også se om dine medarbejdere kører private ærinder i arbejdstiden.

En GPS tracker er altså med til, at give et samlet overblik, så du kan effektivisere arbejdsopgaverne og mindske unødig kørsel, hvilket giver en besparelse både i tid og penge. Kunderne får desuden en oplevelse af et bedre serviceniveau, da ventetiden nedsættes.

Hvad koster en GPS tracker til bil?

Der findes mange forskellige typer GPS trackere til biler. Du kan blandt vælge at købe enten en mobil GPS eller en GPS, der skal monteres. Der er forskel på, hvorvidt du har mange biler, der skal have GPS trackere installeret eller bare en enkelt.

Prisen varierer alt efter, hvor avanceret systemet skal være. Hvis du har brug for et system med mange funktioner og har relativt mange biler, så vil det være dyrere end et simpelt system til få biler. Du skal derfor tænke grundigt over, hvilke behov du og din virksomhed har.

Selve investeringen i en GPS tracker til bil kan være dyr, men da du vil komme til at spare penge på sigt, så vil systemet tjene sig hjem på sig. GPS systemer medvirker til, at ressourcerne bruges effektivt samt at unødvendig kørsel og brug af brændstof formindskes.

Er du interesseret i, at få installeret GPS trackere i virksomhedens biler, så kan du nemt indhente nogle gode tilbud her ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vores medarbejder vil tage kontakt til dig, så I sammen kan klarlægge dine behov. Efterfølgende matcher vi disse informationer om dine behov med vores samarbejdspartnere. De vil så udarbejde nogle gode tilbud til dig, så du kan få den bedste aftale på GPS trackere til biler.