Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. juli 2021

Aequator kaffeautomat

Aequator kaffeautomater til virksomhed

Skal du til at investere i en ny kaffeautomat til kontoret? Så bør du muligvis overveje en Aequator kaffeautomat, da denne med garanti vil kunne opfylde dine behov og krav til en kaffeautomat.

En Aequator kaffeautomat har en høj kvalitet i deres kaffeautomater, og har ligeså et større udvalg af automater. Du kan derfor helt sikkert finde en, der lever op til dig og din virksomheds ønsker til en sådan automat.

Ønsker du at modtage op til fire skræddersyede tilbud på en Aequator kaffeautomat? Udfyld blot kontaktformularen her på siden og få op til fire tilbud baseret på din virksomheds behov og krav - ganske gratis og uforpligtende.

Hvorfor skal du vælge en kaffeautomat fra Aequator?

Aequator blev grundlagt af Alfred Meyer i Schweiz i 1955. Aequator producerer kaffeautomater og espressomaskiner af høj kvalitet. De er især kendte for, at producere fuldautomatiske kaffeautomater af en vis størrelse til både erhverv og kontor. Med en kaffeautomat fra Aequator får du en driftsikker kaffeautomat, der brygger på friske, hele bønner.

Hvilke modeller af Aequator kaffeautomater findes der?

Der findes en række modeller af Aequator kaffeautomer. De to mest kendte modeller hos Aequator, er dog Brasil og Honduras ASD. Disse to modeller kan du i nedenstående læse mere om, såfremt du ønsker dette.

Brasil

Har et udvalg på 8 forskellige kaffevaritanter. Kaffeautomaten har en brygningskapacitet på 120-150 kopper i timen. Aequator Brasil maler selv kaffebønnerne og har desuden et særligt mælkesystem, hvor bakterierne holdes væk. Maskinen har et brugervenligt interface, som gør at den er nem at betjene.

Honduras ASD

Har mange af de samme fordele som Brasil-modellen. Honduras ASD har ligeledes indbygget kaffekværn. Maskinen brygger espresso på hele bønner, hvilket resulterer i en høj kvalitet. Honduras har en brygningskapacitet på 120-150 kopper kaffe i timen.Honduras ASD har ligeledes et indbygget mælkesystem, som holder bakterier væk. Maskinen klarer selv den daglige rengøring på mindre end 10 minutter.

Der er dog et væsentlig punkt, hvor Honduras adskiller sig fra Brasil. Honduras har en touchskærm, som gør at maskinen er meget brugervenlig. Honduras ASD er derfor yderst egnet til steder, hvor kunderne kan lave selvbetjening. Hvis du tilkobler et USB stik og aktiverer touchskærmen, så vil kunderne højst sandsynligt blive imponerede over det interaktive betjeningspanel på kaffeautomaten.K

Køb, leje eller leasing af en Aequator kaffeautomat?

Du skal betale hele købsprisen inden, at kaffeautomaten installeres hos dig, såfremt du ønsker at købe en Aequator kaffeautomat. I dette tilfælde at du køber kaffeautomaten og derved ejer den, er du derved selv ansvarlig for service og eventuelle reparationer.

Ved leje en kaffeautomat spreder du derimod udgifterne over en længere periode, og ligeså vil en serviceaftale oftest være medregnet i prisen, således du ikke selv skal stå for dette.

Såfremt du ønsker leasing af kaffeautomat, spreder du, ligesom ved leje af kaffeautomat, betalingerne over flere måneder. Der kan enten være tale om finansiel leasing eller operationel leasing. Ved en finansiel leasingaftale binder du dig til at opkøbe kaffeautomaten, når kontrakten udløber. Derimod minder en operationel leasingaftale en almindelig lejeaftale.

Ønsker du at modtage tilbud på en Aequator kaffeautomat? Udfyld blot kontaktformularen og modtag op til fire uforpligtende tilbud!

Bestil tilbud på en kaffeautomat her

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?