Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Kaffeautomat til kontor

Info om kaffeautomat til kontor

En kaffeautomat på kontoret er et vigtigt og centralt element for de fleste ansatte i enhver virksomhed. Kaffeautomaten fungerer for mange ansatte som et pusterum og et tilflugtssted, når der er brug for at få tankerne hen på noget andet end arbejdsopgaver. Det er derfor vigtigt at have en kaffeautomat på kontoret, da de ansatte har brug for sådanne pauser.

Udover de små pauser og det sociale aspekt der er i forbindelse med en kaffeautomat og kaffe, løfter kaffeautomaten også arbejdsmoralen og effektiviteten. Kaffe er nemlig for nogle et vigtigt middel mod træthed og er med til at øge de ansattes fokus i perioder hvor der er brug for energi.

Hvorfor have en kaffeautomat på kontoret?

Som tidligere nævnt er en kaffeautomat på kontoret god at have, da medarbejderne ofte har et behov for kaffe i løbet af dagen. Ligeledes fungerer kaffepausen som et godt afbræk fra arbejdsopgaverne.

Arbejdsmiljø på kontoret

De fleste kan stå inde for, at et sundt arbejdsmiljø er vigtigt for en hvilken som helst arbejdsplads. I denne forbindelse bidrager en kaffeautomat på kontoret i høj grad til arbejdsmiljøet i en virksomhed. Men det er ikke altid, at en hvilken som helst kaffeautomat bidrager til et sundt arbejdsmiljø. Det er derfor vigtigt, at man som virksomhed vælger den rette kaffeautomat.

Kunder og besøgende på kontoret

En kaffeautomat på kontoret har flere funktioner end blot at tilfredsstille de ansatte i virksomheden. En god kaffeautomat er nemlig en fordel at have, hvis man som virksomhed har mange kunder der besøger virksomheden. Et godt førstehåndsindtryk i form af en god kop kaffe, kan i mange situationer være startskuddet til et godt samarbejde mellem kunde og virksomhed.

Kaffe på kontor

Hvad skal kaffeautomaten til kontor kunne?

Der er mange ting der afgør, hvad der gør en kaffeautomat god og derudover er menneskelige præferencer også med til at afgøre dette. Som virksomhed er det derfor vigtigt, at man finder frem til de specifikke præferencer der er til kaffeautomaten, både menneskelige og tekniske.

Teknik

Nogle af de ting man som virksomhed skal overveje, når man skal vælge kaffeautomat til kontor, er hvilke tekniske specifikationer man ønsker. De tekniske specifikationer de fleste har præferencer for, er bryggetiden på kaffen. Hvis man ønsker en kaffeautomat der brygger hurtigt, bør man vælge en kaffeautomat der har mere end en kedel og kværn. På denne måde er det muligt at få en god kop kaffe brygget hurtigt.

En anden ting der påvirker kaffeautomatens bryggetid, er hvorvidt den brygger på hele kaffebønner, formalet eller instantkaffe. Instantkaffeautomater brygger hurtigst kaffe af de nævnte, hvor kaffeautomater med hele kaffebønner brygger langsomst. 

Noget de fleste virksomheder også bør tænke over, er kaffeautomatens kapacitet. Kapaciteten er nemlig afgørende for hvor ofte automaten skal påfyldes og tømmes. En kaffeautomat på kontoret, der skal påfyldes og tømmes ofte, kan i mange tilfælde være til gene for de ansatte. Årsagen til dette er, at de færreste tager hånd om dette og dermed fungerer kaffeautomaten kun, hvis de rette mennesker tager hånd om kaffeautomaten.

Kaffevarianter

Typisk er varianterne af kaffe også noget som der er præferencer for, de fleste foretrækker nemlig ikke sort kaffe, men derimod specielle kaffedrikke. Kaffeautomaten til kontoret skal derfor kunne brygge cafe latte, cappuccino og mange flere for at dække de ansattes behov.

En trofast følgesvend til kaffeautomaten er en vandautomat, så kunder eller medarbejdere har adgang til et køligt glas vand. 

Prisen på en kaffeautomat

Det er svært at fastsætte en specifik pris på en kaffeautomat, da prisen fastsættes ud fra en lang række ting. Ofte er det de ovenstående punkter som er afgørende for prisen på kaffeautomaten. Det er derfor vigtigt at man som virksomhed kender til sine behov til kaffe.

Mange virksomheder vælger at leje en kaffeautomat, hvis der ikke umiddelbart er plads i budgettet til at investere i en kaffeautomat til virksomheden.  

Hvis du ønsker et tilbud på kaffeautomater, så udfyld kontaktformularen øverst på siden, og du vil herefter modtage op til fire tilbud på kaffeautomater. Skulle du have spørgsmål i forbindelse med dine tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefonen eller pr. e-mail.

Bestil tilbud på kaffeautomat

Udfyld formularen på bare 1 minut